A+ A-

Tárgyalás után

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Tárgyalás. Elememben érzem magam, nem gondolok semmire, csak arra, hogy közös nevezőre jussak az ügyféllel. Éppen búcsúzunk, mikor megrezzen a telefonom: sms-t kaptam. Mikor meglátom, hogy Ő küldte, összeugrik a gyomrom, az örömtől. "Ha van időd, hívj fel." Szűkszavú üzenet, rossz érzésem támad.
Visszamegyek a helyemre, Őt tárcsázom, már fejből tudom a számát.
- Szia, én vagyok, mondd.
- Rossz a kedved, menj haza.
- Ezt akartad mondani? - lepődök meg. Valóban rossz a kedvem, s már én is gondolkodtam rajta, hogy hazamenjek. Ami nem megy, azt ne erőltessük, alapon.
- Menj haza, délután felhívlak, beszélnünk kell.
- Most nem jó?
- Nem. Nekem is dolgom van, Te meg nem vagy olyan hangulatban. Ha lazítasz kicsit, jobb lesz.
- Jó, hívj fel délután. Szia - teszem le a kagylót. Könnycsepp születik szememben, de dühösen kitörlöm őket.Nagy lány vagy már kislány, korholom magam, túljutsz rajta is.
A főnök megértő, szó nélkül hazaenged.
Első dolgom, hogy beüljek egy kádforró vízbe, s érezzem áldott lazító hatását. Fürdőolajat öntök bele, gyertyát gyújtok, s Vangelist teszek fel. Kényeztetem a testem, ha már ennyi évet kibírt velem.
Éppen magam köré tekerem fürdőlepedőmet, mikor megcsörren a telefonom. Ő az.
- Gyere, nyiss ajtót.
Leroskadok a kád szélére, úgy érzem, rosszul hallok:
- Itt vagy?
- A ház előtt, beengedsz?
Ajtót nyitok, meglátom Őt, némán beengedem. Nem tudom, mit kell mondani, elvarázsol a közelsége.
Ő sem szól. Csak átölel, simogat s mélyen beszívja ilatom. Átölelem, görcsösen kapaszkodom belé, nem akarom többé elengedni. A szobába hátrálunk, az ágyra dönt.
- Feszült vagy még, ugye?
Bólintok. Nagy tenyere gyengéden siklik a hátamon, a hasamra fordulok, s átengedem magam a dögönyözésnek. Ujjai átdolgozzák az izmaim, lehunyom a szemem, élvezem érintését. Közben halkan beszél hozzám, duruzsol fülemben vibráló hangja.
- Ellazultál? - hajol fülemhez egy idő után. Igent mormogok, erre fülembe nyal. Mintha áramütés érne, vonaglok meg alatta. Meg akarok fordulni, de nem enged.
- Várj még- suttogja.
Testem megfeszül várom a beígért folytatást.
- Ne mozdulj - kéri. Megnyikordul az ágy, ahogy felkel róla. Hallom neszezését, majd egy halk pukkanást. Visszajön a szobába, meghajlik az ágy a súlya alatt. Ahogy fölém hajol, megérzem melegét, egyidejűleg nyugszom meg, s feszíti vágy a testem. Várom, hogy folytassa a masszírozást, s azt is, hogy adjon egy pohár pezsgőtaztán felsikoltok: valami hideget érzek végigfolyni a gerincemen, majd rögtön, utána megérzem a kedves száját és nyelvét, ahogy követi a pezsgő útját a bőrömön. Felnyögök, gerincem ívbe hajlik, de visszanyom az ágyra. Egész addig öntözi a finom itallal a hátam, amíg már csak nyöszörögni tudok, nincs erőm ellenállni. Lejjebb csúszik, a fenekemet nyalogatja, ökölbe szorítom kezem, rázkódok a kéjtől. Combjaim kitárom, hogy ott, azokat az érzékeny részeket se hagyja ki, s eszébe sincs. Valahonnan messziről hallom zihálásunkat. Szeretnék megfordulni, hogy magamhoz húzzam, de nincs erőm, s félek, elcsitul a tűz a testemben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 10. 18. szombat 06:06
Nem lett jó.
#4 papi 2013. 12. 18. szerda 07:54
Aranyos
#3 v-ir-a 2013. 06. 27. csütörtök 22:53
de az...és romantikus is smile
#2 jani 2003. 10. 25. szombat 18:46
Hát nem valami izgató !
#1 Törté-Net 2003. 10. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?