A+ A-

Mátrix Reloaded & We

(Egy különös történet a WC-től a szerelemig)
Nem is olyan régen történt. A Mátrix 2-t akartam megnézni barátaimmal, de nem tudtam elmenni. Három héttel ezelőtt egyik reggel odajön hozzám az egyik osztálytársnőm, és megkérdezi, nincs kedvem-e vele megnézni a filmet. Mondtam, hogy persze, és meg is beszéltük, hogy a 3 órásra megyünk a Westendbe. Elmentünk, útközben jót beszélgettünk. Hozzá kell tenni, hogy egyáltalán nem voltunk közeli baráti viszonyban, nem is beszélgettünk sokat. Ugyan nem volt csúnya, sőt, elég jó csaj volt, soha nem érdeklődtem iránta. Na, visszatérve, leszálltunk a villamosról, és kajavétel után, beültünk a moziterembe. Egyből megcsapott minket a hideg, hűsítő levegő. Leültünk a leghátsó sorba, egymás mellé, de nem egy székbe. Elkezdődött a film, egymásnak dőltünk, poénkodtunk. Egész jó volt a hangulatunk, ahhoz képest, hogy ez előtt alig társalogtunk egymással. Már kb. a film negyedénél jártunk, amikor elkezdett hozzám bújni. Átkarolt, berakta kezét a pólóm alá. Azt mondta fázik. Nem telt bele sok idő, egyre lejjebb eresztette a kezét, kikapcsolta a farmerom, és rátalált a - nem éppen izgatott - farkamra. Nagyon koncentráltam a filmre, így hirtelen megrándultam, mikor éreztem, hol nyúlkál.
Pillanat alatt rengeteg gondolat villant át az agyamon. Miért csinálja ezt? Miért akarja? Mit tegyek? Engedjem-e? Bár jó csaj volt, tényleg megért egy patront, azért ezt mégse? Ugyan nem volt barátnőm, de akkor is, ő az, akivel megtegyem? Szóval nehéz volt, de a végén mégis úgy döntöttem, hogy belemegyek. Feléfordultam - mivel eddig, mintha észre sem vettem volna, mit csinál, néztem a vásznat -, és láttam, hogy mosolyog. Felém hajolt, és megpuszilt, és odasúgta: Akarom! Olyan szépnek tűnt a film fényében, hogy lenyűgözött. A dákomba éreztem, hogy egyre több vér áramlik, izgatottnak éreztem magam. De mindez pillanatok alatt történt. Tovább húzkodta a szerszámom, már nem törődtünk a filmmel. Kérdésére kisvártatva feleltem: Igen! Egymásra néztünk, mélyen egymás szemébe, majd elmosolyodtunk. Kigombolta ő is a farmerját, és mutatta, hogy dugjam be a kezem. Betaláltam a bugyijába, éreztem megmerevedett csiklóját, majd hamar betaláltam a puncijába, bedugtam az egyik ujjam. Nagyot sóhajtott, az egész teljesen nedves volt. Lejjebb csúsztunk a fotelbe, hogy könnyebb legyen csinálni. Észrevétlenül dolgoztunk a leghátsó sorban, egymásra figyelve, mikor Neo megcsókolta azt a másik nőt. Éreztem, hogy közel a lövés, ő is egyre kevésbé bírta kussban a dolgot. Abbahagyni viszont már nem bírtunk. Fűtött minket a vágy, nagyon akartunk egymást. Mondtam neki, hogy menjünk ki.
Egyetértett, "felöltöztünk" és kimentünk. Mikor betaláltunk az első WC-be - ami azt hiszem női volt, de szerencsére nem volt benn senki - bementünk a legbelső fülkébe. Egymást csókolgattunk, egyre vadabbul, nagyon begerjedtem iránta. Levette a pólómat, majd én is az övét. Kikapcsoltam a melltartóját, és óvatosan levettem róla. Gyönyörű, formás mellei voltak, igazi "remekművek". Ügyelve, hogy ne kerüljön kívülről látható helyre vettük le egymásról a ruhadarabokat. Először én vettem le a nadrágját, ami alatt megpillantottam a világoskék bugyiját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 08. 22. szerda 04:34
Életszerű,de nem tetszik.
#5 vakon53 2016. 04. 27. szerda 15:20
Jooó nagyonjó!
#4 zsuzsika 2015. 01. 25. vasárnap 12:11
Két fiatalt elkapott a vágy. Életszerű.
#3 papi 2014. 07. 29. kedd 08:32
Tetszik, egészen életszagú.
#2 51 Cent 2003. 10. 31. péntek 21:15
Egész király! Sőt hihető is. Nem úgy, mint némelyik.
#1 Törté-Net 2003. 10. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?