A+ A-

A korrepetálás 1. rész

- Nekem remegnek a lábaim - mondta Edit, ahogy lefelé jöttek a lépcsőházban.
Éva kuncogva ránézett és megjegyezte:
- Igen István nagyon ért a lábremegés előidézéséhez.
- Hú, ez nagyon izgi volt! És micsoda pasi ez az István. Köszi, hogy elhoztál! - mondta Edit.
A vonaton még sokszor összebújtak és sustorogva, emlegették fel a nemrég tapasztaltakat.
Csütörtökön újra együtt utaztak a vonaton és Edit látható izgalommal fészkelődött a helyén. Zavarta, hogy a zsúfoltság miatt nem tud bizalmasan beszélgetni Évával. A lépcsőházban már nagyon izgatott volt és fecsegett.
- Nekem már úgy látszik előtte is remegnek a lábaim. - szólalt meg nem bírva elviselni a feszültséget.
Idegesen nevetett, amikor a fiú kinyitotta az ajtót. István csak egy fürdőköpenyt viselt és széles mosolyt. Az előszobában üdvözlésképpen csókolóztak egy kicsit, aztán a lányok berobogtak a fürdőszobába.
Amikor meztelenül beléptek a szobába és az ajtó mellett álló István felé fordultak, a kinyitott ajtó takarásában megláttak két félmeztelen fiút a fekvőhelyen ülve.
Az ijedt lányok kezükkel takargatva magukat igyekeztek az ajtó felé, de István nevetve becsukta az orruk előtt. A két másik fiú is szélesen vigyorgott és kéjesen legeltették szemüket a lányok formás testén.
- Szemét vagy! Azonnal engedj ki! - mondta bátortalanul Éva.
- Ugyan már. Ne csináljátok ezt! Kiröhögtetitek magatokat. - nevetett a képükbe István.
- Inkább ismerkedjetek meg. Hadd mutassam be a feleket - viccelődött a fiú.
A lányokban valóban felébredt egyfajta félelem a megszégyenüléstől és elbizonytalanodtak. A két fiú is felállt és mosolyogva közeledett a még mindig magukat takargató lányok felé.
- Béla és Árpád - mutatott a fiúkra István.
- Edit és Éva - folytatta a bemutatást.
- Éva egy szopógép és kiváló baszógép. Edit nagyon tehetséges kezdő és a vőlegényét akarja meglepni az itt tanultakkal. - mondta István.
Edit azt hitte, elsüllyed szégyenében, ugyanakkor soha nem tapasztalt izgalmat is érzett. Nem tudta eldönteni, hogyan is reagáljon. Legyőzte az izgalmat, és a jól bevált műfelháborodást választotta. Éva ugyan csak ezt a módszert követte.
Mind két lány haragosan meresztgette a szemét és felháborodott hangokat adott ki. A fiúk barátságos nevetése azonban lefegyverezte őket. A megszégyenüléstől való félelem és az izgalom. Pillanatok alatt elkezdtek megfelelni a fiúknak. Kínos mosollyal nyújtottak kezet és a puszik után odaadóan csókolóztak.
- Igyunk valamit - javasolta István.
Vodkát töltött és az egymással szembenállók kezébe nyomta a poharakat. Aztán fél kezével átölelte a poharát szorongató Évát és kezét a lány mellére csúsztatta. Éva a tisztesség kedvéért tett egy erőtlen hárító mozdulatot aztán hagyta, hogy a fiú keze visszatérjen, és kedvére simogassa, markolássza pici, barna bimbókkal koronázott melleit.
Árpád Edithez lépett és követte István példáját. Látható élvezettel markolászta az Éváénál teltebb melleket.
- Ti se lógassátok a kezeteket! Nézzétek meg mik azok a gyanús daganatok a nadrágokban! - mondta István, és Edit kezét megfogva Árpád hosszú alsónadrágjára helyezte.
Edit szégyenlősen vihogott és először elvette a kezét, a második rátétel után ott hagyta, sőt szelíden megtapogatta a fiú farkát és közben belenyalt a vodkájába. Éva már Béla nadrágjában markolászta a farkát és közben csókolódzott vele. Árpád Edit feneke felől benyúlva simogatta a pináját, miközben a melleit István nyalogatta.
Edit bevallotta, hogy már ekkor elélvezett egyszer de buta szégyenlősségből visszafogta magát. Ez a visszafogottság meghozta az étvágyát, és lázasan markolászta a jókora farkat. A fiú kapkodva kibújt a nadrágjából de kedvesem keze eddig sem maradt üresen, mert István a saját farkát tolta a helyébe. Árpád türelmetlenül cserélte ki a poharat a farkára. Edit ott állt életében először két fasszal a kezében és nagyon élvezte.
Éva Béla előtt térdelt és lágyan szopta a faszát, finom kezeivel pedig a golyóit simogatta.
- Hú. Le vagyunk maradva. Edit, csináld te is. Kapd be mindkettőnkét. - mondta István.
Azzal szelíden lenyomta a lányt kettőjük közé. Edit ott guggolt két meredező farok között és kapaszkodott beléjük. A fiúk közelebb léptek és a két fasz egymás mellett ácsorgott. Edit egymáshoz dörgölte a fejüket és kíváncsian figyelte a fiúk arcán a hatást. Azok kissé zavartan bámultak egymásra és mintha a farkuk is megereszkedett volna egy kicsit. Kedvesem még mindig fölfelé nézve nyalogatni kezdte a faszokat és nagyon elégedett volt a fiúk arcán tükröződő élvezettel. Felváltva szopta és verte a farkakat. Időnként alájuk nyalt és élvezte puha herék megízlelését. Mint elmondta őrjítően izgalmasnak találta a kemény farkak markolászását, szorongatását. Árpád 18 centi körüli vékony farkát különösen kedvelte, mert alaposan meg tudta szorítani. Új módszereket is kipróbált, oldalról szelíden megharapdálta a hímtagokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 02. 8. vasárnap 09:14
Nekem nem tetszett.
#5 A57L 2013. 09. 13. péntek 04:43
Elég jó.
#4 papi 2013. 07. 27. szombat 08:26
Nem is tudom, kicsit elnagyolt, elkapkodott.
#3 Petya 2009. 03. 31. kedd 13:32
nekem tetszett..az elözöek folytatása...bár a sima 3mas jobban bejött,életszerübb volt egy kicsit
#2 Sanya 2003. 10. 21. kedd 16:56
Gyors akciók, elég gyenge szöveg-környezettel és metodikával. Esetleg középarányos minősítést érdemel.
#1 Törté-Net 2003. 10. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?