A+ A-

Egy asszony a strandon

A kalandjaim után rájöttem, hogy én nő vagyok, aki élvezi a szexet és szüksége van rá. Bár testem asszonyos, nagy mellekkel nem tini a maga 38 évével, de azért kívánatos lehetek még a férfiaknak.
A Balatonon történt. A férjemmel úgy kezdtük a nyaralást, hogy összevesztünk és nem szóltunk egymáshoz egy szót sem. A férjem fogta magát és leitta magát totálra, így egyedül mentem ki a partra. Fürdőruha fölé póló kimentem le a póló, aztán kinn kifeküdtem, napoztam. Bementem fürödni és észrevettem, hogy a bikini felsőm csatja teljesen kilazult és a víztől a felső semmit se tartott, sőt le kart esni. A végén addig birizgáltam, hogy leesett a csat így két kézzel fogva felsőm kimentem és levettem majd felvettem pólóm. Nem örültem neki, mert szerettem volna napozni aztán olyan melegem lett, hogy majd megsültem, gondoltam mindegy, bemegyek így fürödni pólóba. Jót fürödtem és kijöttem ekkor jöttem rá hogy a pólóm nem igazán fürdésre szánták, olyan lehetett mint a vizespólóversenyeken a nőkön, rásimult testemre ezzel melleim körvonala teljesen kirajzolódott és nagy barna melludvarom teljesen átlátszott, bimbóimmal egyetemben. Nekem amúgy is 110-es nagy melleim vannak, úgyhogy eléggé zűrös volt.
A szállásunk elég messze volt, amúgy sem akartam piás férjemhez visszamenni, gondoltam itt úgyis bámulják a fiatal csajokat, nem engem fognak bámulni. Elmentem a büfébe és kajáltam. Láttam, hogy sokan figyelik cicimet, de büszke voltam rá, elvégre még nagysága ellenére nem lógott. Lassan száradni is kezdett úgyhogy kezdtem elfelejtkezni a dologról. Mentem vissza, útközben egy nádas mellett mentem el, ahonnan bentről hangokat hallottam. Bementem a kis úton a nádasba, egy pokrócra terítve egy fiatal 17 körüli pár feküdt meztelenül és éppen keféltek. A lány széttárta combjait, a fiú hagyományos pózban felül ráfeküdt és dugta közbe a lány kis körtemelleit gyúrva. Nem vettek észre, nem is akartam zavarni őket, miért ne csinálják, még inkább irigykedtem is rájuk. Nem mentem el, néztem, magyarán kukkoltam őket és a dolog nagyon felizgatott. Pólóm alá és bikinimbe nyúlva simogattam mellemet és puncimat. Jó 10 percig folyta dolog, a pár pózt is váltott, a lány volt felül, így még többet láttam belőlük. Közben én is igencsak felspannoltam magam, bimbóim ágaskodtak rendesen, csiklóm is duzzadt, puncim nedves volt. Hirtelen halk hangot hallottam: ejnye nem illik kukkolni. Megijedtem hátranéztem, egy 20 körüli fiú volt mögöttem és vigyorogva nézett engem. Gyorsan kihúztam kezem ruhám alól, de a fiú mosolyogva mondta: látom azért tetszett a látvány és felizgatott, jó volt masztizni? Elvörösödtem zavaromban, hebegtem hogy láttam a fiatalokat és éppen hogy csak most jöttem. Ezt hangosabban mondtam mint kellett volna, mert a fiatal pár meghallotta, meglátott minket és ruháikat felkapkodva elszeleltek.
-Látod, mit csináltál? Szegények nem tudták befejezni amit elkezdtek, pedig nincs annál rosszabb mint szexelni és a vége előtt félbehagyni.
- Nem tehetek róla, minek jöttek ide, különben is tőlem csinálhatták volna.
- És mit keres itt egy érett nő? Miért kukkolsz, biztos van férjed?
- Hagyjuk, az olyan mintha nem lenne.
- És hiányzik a szex?
- Persze, de mi közöd ehhez?
És menni akartam. De a fiú elémállt. Nézdd, itt hagyták a pokrócot. A fiú átölelt és csókolni kezdett. Magas erős fiú volt, teljesen lefogott, persze tudom segítségért kiálthattam volna, de egyrészt bennem volt még az az izgalom, amit a fiatal pár okozott, másrészt régóta nem szeretkeztem, harmadrészt meg megéreztem a fiú lábai között a kemény nagy farkát. És ekkor elvesztem, nem tiltakoztam. A fiú észrevette a nagy változást és ettől bátor lett. A pokróchoz vitt, ott letérdeltem ő hátulról mögémtérdelt és nyakam csókolgatta, kezeivel pedig előrenyúlt és két kézzel megmarkolta melleim. Majd felhúzta pólóm és levette és immár csupasz melleim gyúrta.
-Ilyen nagy csöcsöket még nem fogdostam, mondta és nem tudott betelni vele. Lefeküdtem, ő meg ráborult mellemre, dörzsölte őket, majd nyaldosta bimbóim. Azok teljesen felágaskodtak, mire szívni kezdte őket, de közben pillanatokra sem hagyva abba melleim tapizását.
Aztán egyik kezével lejjebb nyúlt be bikinibugyim alá. Gyorsan levette és markolászni kezdte puncim. Nem volt borotvált, dús barna szőrzet volt ott, ő beletúrt ujjaival. Aztán végre elhagyta melleim és szétnyitva lábaim megnézte mit talál ott. Egy forró, nedves szőrdzsungelt talált, ami megtetszett neki és nyalogatni kezdte. Csiklóm is megduzzadt és örömmel konstatálta hogy az átlagnál nagyobbak, megduzzadva nemcsak nyalta hanem fogai közé véve szívta őket. Persze ez nekem óriási kéjt okozott és combjaimat összeszorítva élveztem a dolgot. Közben egyik ujját benyomta hüvelyembe, majd a másikat is és nyalás közben ujjazott. Nemsokáig bírtam ekkora élvezetet, hangosan nyöszörögve elélveztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 10. 23. csütörtök 07:38
8P
#10 Andreas6 2014. 10. 20. hétfő 08:39
Megint elkapkodtad.
#9 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:36
Nagyon jó
#8 A57L 2013. 07. 10. szerda 07:17
Jó írás.
#7 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:39
rövid de fordulatos ez is
#6 sikamika 2012. 07. 6. péntek 02:11
kicsit elkapkodott. de nagyon jo igy is smile
#5 robert17 2012. 06. 5. kedd 09:55
jó a történet, de szerintem vannak részek amik kimaradtak belőle...
#4 olasz 2003. 11. 6. csütörtök 11:10
Olyan mintha megunta volna az irást,nagyon gyorsan lezárta a második kört.Amúgy baro.......
#3 storm 2003. 10. 18. szombat 23:05
Szerintem kellemes :)
#2 kakukk 2003. 10. 18. szombat 08:18
Elég kisiskolás sztori
#1 Törté-Net 2003. 10. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?