A+ A-

Egy asszony a parkban

Egy férjemmel történő összeveszés után kóboroltam a városban. Igen felizgatott hangulatban voltam és legszívesebben megcsaltam volna. Persze nem állhattam ki az út mellé táblával a kezemben. Buszon utaztam és észrevettem hogy egy 45 körüli férfi igencsak bámul. Végignéztem magamon és észrevettem hogy az ingem igencsak zilált, eléggé széthúzódott, mint mondtam nagyon nagy melleim vannak és ezekbe most elég szépen be lehetett látni. Gyorsan visszagondoltam, a férfi elmosolyodott én is rámosolyogtam. Tovább mentünk, a buszon sokan voltak. Láttam a férfi tovább bámul és nekem igencsak felcsapott a libidóm. A férfi egyre közelebb jött a tömeg is egyre nagyobb lett, végül a férfi mögöttem állt. Éreztem hogy hátulról megfogja fenekem és megmarkolja. Mikor látta hogy nem tiltakozom hátulról hozzám simult, éreztem lába közét fenekemen, vékony szoknya volt rajtam. A férfi ekkor hátulról benyúlt ingem alá és alatta simogatott. Hasam simogatta, majd feljebb nyúlt és megmarkolta melleim, amin most nem volt melltartó így szabadon simult kezébe. Megmarkolta cicim és markolászta, gyúrta őket.
Éreztem hogy bimbóim ágaskodnak, puncim is nedvesedni kellett. Tovább akartam lépni, de itt nem lehetett, eltoltam a férfi kezét és leszállni készültem. Közel voltam a lakásomhoz, tudtam hogy van egy kis parkos rész mellette. A férfi utánam jött, elvezettem a parkhoz. Volt ott ugyan három fiatal srác, úgy 20-25 évesek lehettek, a padon ücsörögtek, de amúgy senki sem volt ott. A park túlsó végére mentem, ahol a férfi utolért. Szó nélkül csókolózni kezdtünk és a férfi keze ismét melleire tapadt, de most kigombolta blúzom és elővette melleim. Egy fának dőltem és élveztem a férfi kezeit, nyelvét amint egyik mellem gyúrta markolta, a másikat pedig csókolta és nyalogatta. Nagyon tetszett neki a nagy mellem ami most duzzadt volt és a bimbóim kemények lettek. Lehúzta nadrágját és bugyiját én pedig levettem szoknyám, bugyim nem vettem le mert ő hamarabb végzett és csak letolta térdemig őket. Ő ismét mellemre vetette magát de egyik kezével benyúlt lábam közé és puncim simogatta.
Én lenyúlva megmarkoltam farkát, ami már duzzadni kezdett.
Ekkor hangokat hallottunk és megláttam hogy a 3 fiú aki a padon volt ott áll mellettünk és vigyorogva bámul minket.
-Ez igen, ti aztán nem tököltök, úgy látszik rátok jött a kefélés.
A férfi rögtön elengedett és irtó zavartan felhúzta nadrágját.
-Mi van faszikám, nem tetszik hogy nézzük hogy kefélsz?
-Lelohadt a farkad vagy mi van?
A férfi szó nélkül fogta magát és elfutott, otthagyva engem pucéron a pácba.
-Rohadt szemét, kiabáltam utána. A fiuk röhögtek.
Idegesen felhúztam bugyim és szoknyámért akartam menni, de az az egyik fiú kezében volt.
-Mi van kisanyám te is le akarsz lépni?
-Kell a ruhád, nem kapod meg csak ha nekünk is örömet okozol.
-Ilyen jó csöcsökkel nem kell úgy elszaladni, mi is tudunk mit kezdeni vele.
Az egyik fiú odalépett és megfogta bugyim és egyszerűen leszakította rólam.
-Ne izgulj kisanyám mi jobban lekezeljük a pinád mint az a szivar.
Ketten hátam mögé léptek és megfogták kezeim, másik kezükkel meg kétoldalról elmarták egy-egy mellemet.
-Öcsém ilyen csöcsöt még nem tapiztam.
A harmadik csak nézett minket, aztán szó nélkül lehúzta nadrágját és gatyáját.
-Na gyerünk te kurva itt az ideje hogy leszopjál. A másik két fiú lenyomott a földre térdre előtte. Az egyik hajamnál fogva felhúzta fejem és a fiú előttem szó nélkül számbarakta faszát. Önkéntelenül is szopni kezdtem, nyalogatni. A másik két fiú is odaállt elém és elővette farkát. Így egyet szoptam kettőt fogtam kézzel és húzogattam.
-Gyerünk kurva te aztán tudsz szopni sokat csináltad már mi?
-Gyerekek ez élvezi! Valóban ekkorra már élveztem és nem tiltakoztam mikor lenyomtak a földre és széthúzták combom. Az egyik fiú odament és berakta farkát pinámba. Combjaim a levegőbe emelte és rendesen baszni kezdett. A másik két fiú fejemhez térdelt és szájba dugtak. A fiú pár perc múlva kihúzta farkát pinámból és arcomhoz jött, szopjál te kurva, kinyitottam szám hogy bekapjam de ekkor ő elment, arcom beterítette az ondója, számba is menve bőven. Még szemembe is jutott, így alig láttam. Röhögve néztek, aztán négykézláb álltam és a másik fiú is baszni kezdett hátulról. A másik kettő oldalról nézte és megmarkolták lógó ugráló a baszás ütemére himbálózó melleim. A második fiú nem sokáig vacakolt egy perc múlva már el is élvezett, belém nyomta a gecijét. A harmadiknak ez nem tetszett, te barom én is megakartam baszni, nem a te gecidbe tunkolni. Mérgesen a fenekem mögé állt és ujjazni kezdte fenekem, majd hirtelen se szó se beszéd seggbedugott. Felsikoltottam fájdalmamban, de aztán furcsa érzés vett elő, élveztem popómban a farok lökéseit.
Közbe az első fickó ismét számba rakta még az előző dugástól nedves farkát, amin éreztem a pinám ízét. Elég durván szájbadugott. Ekkor már elélveztem egyszer, de ők megállás nélkül folytatták.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (137 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 07. 10. szerda 07:17
Szuper.
#9 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:36
Nem csalódtam ebben a történetben sem.
#8 sikamika 2012. 05. 18. péntek 03:36
10 pont smile
#7 ppali 2009. 03. 12. csütörtök 17:29
Szuper! 10*!
#6 rebyc 2006. 08. 30. szerda 11:58
Szia Vera! Tényleg kiváncsi lennék Rád! Levelezünk?
#5 Patyomkin 2004. 12. 30. csütörtök 20:42
Érdekes visszatérő motívum a "3 fiú"! Nagyon érdekes! Mi értelme ennyit hazudni? Úgy kellene mindegyik sztoridat kezdeni: "Azt álmodtam, hogy..."
#4 Squito 2003. 12. 25. csütörtök 05:03
Jó kis történet. Folytatni lehetne a dolgot. Pl a villanydíjas máskor egy kicsit 'perverzebb' lenne (meg akarja kötözni...).
Várom a folytatást!
#3 mûvészúr 2003. 09. 30. kedd 10:02
Üdv Verácska! Elég zaklatottan írtad, biztos a hatás alatt vagy még mindig. Ha gondolod van szabadidőm és a pincét még nem ismerem. Puszika. 9.
#2 Karvel 2003. 09. 29. hétfő 21:15
húú bazzeg ez aztán nem semmi történet kicsit dúrva, és nem igazán tudom elképzelni hogy 3 fiu ilyen könnyen kezdeményezni tudna, az öreg fószert illetően ugyan miért futott el?? talán félt hogy megverek, mert annyira csak nem lehetett zavarban hogy meredező fasszal rohangál... hmm.... hát nem is tudom, a pontszám amit erre a törire szánok legyen :7 :) by karvel
#1 Törté-Net 2003. 09. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?