A+ A-

Vaginális közösülés

Részlet a "Mit csinál egy szexológus az ágyban?" című könyvből
Ez a fajta közösülés a leggyakoribb, mivel ez a legegyszerűbb, az elfogadott szokásoknak is megfelel, valamint a férfi és a nő szexuál-anatómiai felépítése könnyűvé teszi. Ezzel a módszerrel a partnerek egy időben érhetnek el orgazmust és ugyanakkor az utódnemzés célja is megvalósul.
Az orgazmus elérésének minden más módját általában "természetellenesnek" minősítik. Ez a szó szorosan vett értelmében valóban igaz, de senkinek nem szabad arra a következtetésre jutnia, hogy az egyéb módok bármiféle perverzitást jelentenek. Akkor válnának perverzzé, ha valaki annyira gyakran alkalmazná őket, hogy ennek a vaginális közösülés látná kárát.
A vaginális közösülés olyannyira természetes, hogy annak módját valamennyi pár - még a nagyon fiatalok is - szinte ösztönszerűen tudja (még azt beleszámítva is elmondható ez, hogy a szexológusok néha találkoznak olyan párokkal, akik nincsenek tisztában a nemi szervek használatával).
A vaginális közösülést megkönnyíti 1. a vagina természetes benedvesedése akkor, ha a szeretkező nő előzetesen megfelelő izgalmi állapotba került, 2. az a tény, hogy a férfi péniszének előbőre úgy működik, mint egy tok, amely ide-oda csúszik a makkon.
Az állatokkal ellentétben, amelyek - a néha fájdalmas - rövid behatolással is kielégülést nyernek, az emberek esetében fontos, hogy a partnerek felkészüljenek a behatolásra. Az előjáték során tehát mindenféle játékosság megengedett (sőt ajánlott). A partnerek egyszerre vagy külön-külön csókolgatják, érintik és simogatják egymást, valamint nyelvükkel izgatják az erogén zónákat: a nyakat, az ajkakat, a füleket, a melleket (beleértve a férfi mellét is), a hasat, a combokat, a feneket.
A simogatások ezt követően egyre határozottabban irányulnak egy-egy helyre. A férfi például maszturbációt végezhet a klitorisz fitymaszerű bőrredőjén, bevezetheti egy vagy több ujját a vaginába, simogathatja a fenék belső oldalát, megérintheti a végbélnyílást, akár finoman be is hatolhat abba. Nyelvével izgathatja a klitorisz nyúlványát, nyalogathatja a kis szeméremajkakat és behatolhat a vaginába. Közben hölgypartnere apró csókokkal, simogatással és kacagással bátoríthatja, illetve arra kérheti, hogy időzzön hosszabban egy-egy érzékenyebb területen. A nő kezével a péniszt ingerli, finoman mozgatja az előbőrt, simogatja a heréket, csiklandozza a végbélnyílást, egyik ujjával olyan mélyre nyúl be, hogy elérje a prosztatát (kivéve, ha partnere ezt nem kedveli), megnedvesített ujjával masszírozza a makkot, vagy azt nyelvével nyalogatja, fogai közé veszi és szívogatja.
Ezen játékos előzmények felkeltik a partnerek nemi vágyát és a nő vaginája, illetve a férfi pénisze közösülésre késszé válnak.
Ezután kerül sor a továbbiakban részletezett mozdulatokra, amelyek a partnerek tetszésének megfelelően történhetnek lassan vagy gyorsan, felületesen vagy mélyen. Minden változat lehetséges (és javasolt). A fel-le mozgásokat nem kell állandóan végezni: néha érdemes pihenni és a medencét enyhén mozgatni, hogy a partnerek érezni tudják egymást. A teljes mozdulatlanság is lehetséges, amikor csak a nő feszíti meg vagináját, ami igen kellemes érzéssel jár mindkét fél számára.
A vaginális közösülést különböző testhelyzetekben lehet végezni. Általában a párok egyféle testhelyzetet kedvelnek, és azon csak a monotónia elkerülése érdekében változtatnak.
A testhelyzet (ami esetenként akrobatikus jellegű lehet) kiválasztásánál közrejátszik a partnerek életkora, testsúlya, testalkata és fizikai erőnléte. Terhesség alatt bizonyos testhelyzetek szintén nem kényelmesek, illetve nem ajánlottak. A testhelyzet kiválasztásánál a legfontosabb először is figyelmen kívül hagyni minden tabut és félretenni azt az elképzelést, miszerint a testhelyzetek valamelyike is szégyenletes vagy megalázó: az, hogy az ember az egyetlen olyan "állat", amelyik szemtől szembe szeretkezik, még nem ok arra, hogy megalázónak tekintsük a nő számára azt a testhelyzetet, amelyben letérdel és így a férfi péniszével behatolhat testébe (és esetleg mókából még "kutyusnak" is hívja).
Aretino, a feslett erkölcsű XVI. századi költő 32 klasszikus testhelyzetet írt le, amelyek a mai napig sikerrel alkalmazhatók. Más szerzők több mint 90 testhelyzetet írtak le részletesen. Ezek nagy része azonban csupán az alaphelyzetek variálása, míg a többihez kettőnél több partner szükséges, amely esetben természetesen elengedhető a fantázia és számtalan variáció kialakítható. Például egy nő és öt férfi könnyedén kialakíthatja a következő figurát: az egyik férfi fekszik és péniszét bevezeti az előtte guggoló nő vaginájába, miközben egy másik férfi péniszét a nő végbélnyílásába illeszti. Ezalatt a nő a harmadik férfi péniszét a szájába veszi, a hátralevő kettőt pedig egy-egy kezével maszturbálja.
Ezeket a variációkat képzelete és fantáziája elengedésével bárki megsokszorozhatja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 17. szombat 10:04
Elkezdtem,de el sem olvasom. Nem idevaló. Az oktatást máshol is meg lehet nézni.
#2 Shavo 2011. 10. 18. kedd 00:39
Elmegy.
#1 Törté-Net 2003. 09. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?