A+ A-

Virtuális valóság 1. rész

A számítógépem előtt ülök, mindössze egy rövid fürdőköntös van rajtam, most jöttem ki a zuhanyzóból. A hajam vége még nedves, a bőröm puha és illatos. Imádom ezt az érzést. Ilyenkor a fantáziám is megélénkül, a testem minden mozdulatra azonnal reagál. Nem mintha amúgy nagyon kellene félteni...
Mindez persze nem gond, ha a vágyak kielégítéséhez van egy társunk is. Jelenleg senki sincs az életemben, és a legutóbbi kapcsolatom vége sem sikerült túl fényesre, így idestova három hónapja nem voltam férfival, ami érzékenységemet még inkább felfokozta.
A gép előtt ülve, kezemben a kedvenc bögrémmel, amit még az egyik exemtől kaptam, arra gondoltam, hogy ez a ma este sem lesz különb a többinél. Késő éjjelig chatelek, aztán bebújok az ágyba, nézem valamelyik szexcsatornát, s mikor már eléggé fel vagyok izgulva, előhalászom a párnám alól a vibrátorom, és kielégítem magam, mint hónapok óta szinte minden éjjel. De nem így történt...
Bár az este tényleg a chaten kezdődött. Szokásos ökörködések a virtuális haverokkal. Ezen az estén azonban valaki olyan is aktívan részt vett a társalgásban, akinek amúgy csak a neve szokott fent lenni, és csak ritkán szólal meg. Már régóta ismertem. Sőt chates bulikon személyesen is találkoztam vele már. Egész aranyos srác, de nagyon fiatalnak tűnt, így nem is foglalkoztam vele komolyabban.
Egyik pajzán poént követte a másik már hosszú ideje, amikor egy privit láttam villogni az ő nevével. Meglepődtem, hiába ismerjük egymást, privátban nem szoktunk beszélgetni. Kellemeset csalódtam, nagyon jól el lehetett vele beszélgetni, és mivel nem voltunk már vadidegenek egymás számára, egyre inkább személyesebb és intimebb témákra terelődött a szó. Rövid időn belül a szex lett a központi témánk. Kiderült, hogy nem is olyan fiatal, sőt egyidősek vagyunk; van valakije, de távkapcsolat lévén a mennyiség nála sem egészen fedi az igényeket. Éreztem, hogy már csak a szex szó emlegetésétől gyorsabban ver a szívem. Azt hittem, kettőnk közül csak rám van ilyen hatással a téma. De tévedtem.
Talán épp ezért ért annyira váratlanul, amikor azt írta: Találkozzunk! Először azt hittem, úgy gondolja, majd hétvégén elmegyünk közösen bulizni, vagy csak megiszunk egy kávét valahol a városban.
- Jó, majd még megbeszéljük - mondtam is rögtön.
- Nem, most találkozzunk.
- Most?! Megőrültél? Tudod, te hány óra?
- Tudom.
Tulajdonképpen magam sem értettem, miért is tiltakozom. Mindig is szerettem a spontán dolgokat, azonkívül mi bajom lehet abból, ha éjjel találkozom egy ismerősömmel? Pár perc alatt meg is beszéltük, hogy mivel ilyenkor már nincsenek nyitva a kávézók, ő jön át hozzám.
Talán egy óra sem telt el, amikor csöngetett. Mikor ajtót nyitottam neki, akkor esett le, hogy én még mindig ugyanabban a köntösben vagyok. Meglepettségemben, hogy így alakult az este, eszembe sem jutott felöltözni. Valószínűleg ő is megdöbbenhetett igen hiányos öltözetemen, mert ő meg elfelejtett bejönni a lakásba.
- Na, gyere már be! - húztam be mosolyogva.
Azonban ahogy beljebb húztam, a szűk kis előszobában óhatatlanul is összepréselődtünk. Nagyon jól esett érezni a teste közelségét. Mivel hónapok óta nem voltam már ilyen közel egy pasihoz sem, úgy tűnt mintha a chaten fellobbant erotikus izzás nem is a biteok műve lett volna, mintha az előző órákat is ugyanígy együtt, egy légtérben töltöttük volna.
Nagyon nem akaródzott elhúzódnom ebből az izzó körből, így felnéztem rá, hogy kiolvashassam a szemeiből, ő mit érez. Ő azonban félreértelmezte a mozdulatomat, mert lehajolt és szájon csókolt. Először csak finoman, alig érintette meg az ajkaim, talán félt a reakciómtól. De amikor tiltakozás helyett önkéntelenül is az elhúzódó szája felé hajoltam, elmosolyodott és visszahajolt. Ez a csók már bátrabb volt. Nyelvével finoman végigsimított először az alsó majd a felső ajkamon. Gyöngéden próbált behatolni vele az ajkaim közé. Mikor elérte célját, mintegy ismerkedve az új környezettel, végigbarangolt a számban. Ezt már én sem bírtam tétlenül és a nyelvem mint a felébresztett oroszlán egyre vadabb csatába kezdett az övével.
Teljesen belefeledkeztünk a csókba. Óvatosan nekidöntött az előszobaszekrénynek, hogy kényelmesebb pózban merülhessünk el játékunkban. Mindkettőnk keze felfedezőútra indult a másik testén. Én először a mellkasán simítottam végig, keresve a mellbimbóit, majd egyre lejjebb és lejjebb. Mikor elértem az öve szélét, megálltam és hátranyúltam a fenekéért. Kemény, izmos feneke volt. Röpke játék után már ismét elől kalandoztak a kezeim, le a combján, amennyire csak leértem ebben a pozícióban, majd felfelé már a belső combján jöttem fel. Ő mindezt egyre mélyebb sóhajokkal konstatálta. Arra az egyre vigyáztam, hogy még véletlenül se érintsem meg a legérzékenyebb testrészét, minél tovább húzva a vágyakozását. Nem volt egyszerű erre ügyelnem, mert az ő keze sem maradt veszteg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L
2014. 10. 31. péntek 06:51
Nem rossz kezdés. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2003. 08. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!