A+ A-

A női kezek dícsérete

Egy kissé elhanyagolt témáról, egy elhanyagolt aspektusról szeretnék írni, abban a szellemben, melyben már előttem egynémely bölcs értekezett a punci és a férfi rúd orális ingerlésének a technikájáról.
A női kacsók és ujjak legalább anyyi örömet tudnak szerezni a férfiembernek mint csodás puncijukkal, vagy puha ajkaikkal. Lévén férfi ,arról nem akarok szólni, hogy mi is egy értő férfikéz feladata a női test hegyein -völgyein és főleg barlangocskáiban. Erről inkább szóljon egy hölgy, aki illetékesnek érzi magát.
Még régebben a 70--es években létezett egy Párizsban kiadott magazin, a Foreplay, ahol igen színvonalasan tárgyalták és legfőképpen csinos, vonzó fiatal párok illusztrálták )még többnyire fekete fehérben) az előjáték manuális művészetét. Nem tagadom, igen sokat merítettem belőle nem kevés haszonnal.
A mai szex/pornó kiadványok bizony meglehetősen egysíkuak ( 80% "facial cumshot"), sokszor meg sem nyitom, mert az egyik a másikat utánozza a legcsekélyebb eltérés nélkül. Így megörültem múltkor mikor a "handjob" keresőszóra egy egész szépen illusztrált oldalt találtam mely csak azokat a nemi örömöket mutatta, melyet a fiú és lány, vagy férfi és nő egymásnak a kölcsönös maszturbációval vagy külön külön történő kézi ingerlésével okozhatnak. Egyrészt jó látni a kölcsönös gyengédség és szeretet gazdag variációjú megnyilvánaulásait, nem tagadom nem hagytak érintetlenül a képek. Másrészt nem tudom megkerülni a saját ,személyes élmények megelevenedését, ami talán elveszi a tudálékosságát az elkövetkezőknek.
A tévedések elkerülése céljából leszögezném, hogy a kézi előjáték nem csupán egy rövidebb hosszabb bevezető, nedvesítési technika a "valódi" ,"igazi" szexhez , hanem ha nem is gyakran önmagában végig vive igen intenzív orgazmust tud okozni, és színt, változatosságot vihet a párkapcsolatba, frissíthet az egyhangúságon .
Természetesen vannak élethelyzetek, mikor ez a kézi pótkielégülés fontos szerepet vihet; Hogy mikor ? Például ha a lányka még igen fiatal, és a szüzességét talán nem is meri, akarja odaadni legalábbis szilárdnak tűnő házassági ígéret nélkül,(azért még van ilyen !), vagy a fiú is olyan tapasztalatlan hogy jó ideig nem is sikerül. Visszahozhatatlan a bája azoknak az együttléteknek a serdülőkorban, mikor még a fiatal és tapasztalatlan párocska zavartan és ügyetlenül felfedező útra indul a másik testén, és a megismerés és a simogatás észrevétlenül fordul át az intenzív izgalomba .Hogy a behatolásra még sor sem kerülhet ,annak sokszor az az oka hogy a fiú túlérzékeny fütyije a lányka kezének már egy csekély érintésére is elsül
Vagy a feleség terhes, vagy menstruál vagy mikor a férfi olyan fáradt és kimerült, hogy ilyenkor bizony lehet, hogy csak egy ügyes kézimunka hozza meg az eredményt. És nem ritka az az eset sem , mikor a rendes, konvencionális szex befejezéseként, ha az asszony nem szed fogamzásgátlót, és az esőkabátot sem szeretik, vagy éppen nincs, hihetetlen hogy egy ügyes női kéz mennyre képes.
Természetesen azok a férfiak értékelik elsősorban a nő kézügyességét, akik maguk is maszturbáltak, vagy éppen mellékesen maszturbálnak. Szinte folyamatos az átmenet az egymás előtti kölcsönös önkielégítés, a maszturbálás a másik keze segítségével, melyek kiadós orgazmussal is végződhetnek, és a valódi előjáték között.
Ez kölcsönös vagy egyoldalú kézi ingerlés kapta meg a hatvanas években a petting megnevezést, melynek a gyakorlata oly elterjedt volt a fiatalok körében , és gondolom elterjedt ma is.
A pettingnek legalább annyi testhelyzete, pozitúrája van mint a szokványos szeretkezésnek.
A testhelyzet függ a leány testalkatán, rátermettségén, vállalkozó kedvén.
Zsenge éveim egyik legkedvesebb emnléke volt egy középmagas , viszonylag teltkarcsú leányka, amolyan faros- melles fajta, bájos kis pofival, rövidre nyírt barna hajjal , akivel a valódi egyesülésig hónapokig csak a kölcsönös petting jelentette a beteljesülést. Először mindig az ő kis finom pelyhes punciját kellett a csúcsig simogatni, amelyet nagyon értékelt, és kisebb nagyobb orgazmusai voltak, hála annak hogy gyerekkora óta több kevesebb rendszerességgel maszturbált.
Utána látható hálával, és nem kevesebb kíváncsísággal nyomott hanyattfekvő helyzetbe, és mellém feküdt. Gyengéden induló majd egyre hevesebben nyelvező csókolózás alatt törékeny kacsója hamar rátalált az izgalomtól ritmikusan felcsapódó kemény rzerszámomra, és két ujja finoman átfogta a makk alatt az előbőrt, és megindult a lassú fel -le mozgatás. Hamarosan félkönyékre fordult és fejét a hasam felé fordítva figyelte a mohó kéjvágyó rúd vergődését.
Késztettem arra hogy kicsit feljebb csússzon, hogy kemény cicje hegyével megajándékozhassa szívni vágyó számat.
Hevesen cuppantam rá rá a friss fiatal és kemény emlőre,nyelvemmel körbetekergetve apró rücskös kis bimbóját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 30. szerda 06:35
Jó lett az írás.
#3 papi 2013. 09. 27. péntek 20:58
Nem rossz
#2 hantaboy 2007. 09. 21. péntek 11:25
Tökéletesen igazad van! Tizes!
#1 Törté-Net 2003. 08. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?