Egy csábító ajánlat

Szavazás átlaga: 5.15 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2003. július 5.
Hossz: 8 575 karakter
Elolvasva: 24 218 alkalommal
Figyelem, a történet homoerotikus részeket is tartalmaz!
Fordítás
Eredeti történet
Miguel borzasztó rémálomból riadt fel. Azt álmodta, hogy egy hatvan éves férfi erotikus játékszere. Megborzongott, amikor újból végiggondolta, mit is álmodott. Jobban örült volna, ha egy fiatal srác játékszere lett volna, ugyanis biszexuális volt. Azonban nagyon válogatós volt a fiúk terén: nem szeretkezett
f
alf
űv
alf
el
-fával. Fontos volt, hogy korabeliek, tehát 17 évesek legyenek és a testük ne legyen szőrös, meg ilyenek. A férfi, aki az álmában volt, egy szőrös vadállat volt. Ismét megborzongott a gondolatra.
Az ébresztőóra lassú pittyegő hangokat adott ki magából. Nem volt hangos, de épp elég zavaró volt ahhoz, hogy az összes
k
alf
ut
alf
alf
t
felébressze a szomszédságban. Kipattant az ágyból és nyújtózkodott egyet. Lenézett és megcsodálhatta saját reggeli merevedését. Mivel meztelenül szokott aludni, ezt könnyen megtehette. 18 centis farka szép ívben távolodott a testétől. Elmosolyodott, miközben figyelte. Nem az a típus volt, aki odavan a saját farkáért, még csak nevet sem adott neki, viszont néha kedve volt nézegetni. Elképzelte, hogy egy srác vagy egy lány éppen szopja. Vagy elképzelte, hogyan dugja egy lány punciját vele. Általában túl szégyellős volt ahhoz, hogy mások előtt beszéljen a szexről. Tulajdonképpen még nem is csókolózott. Egy kis tapizás volt már, meg smárolás szerűség, de olyan igazi csók még nem csattant el.
Átment az ágy másik oldalára, felkapott a padlóról egy boxeralsót, belebújt, majd felvett egy farmert, inget és már indulásra kész volt. Egy újabb tanítási nap... Leszaladt az emeletről.
– Jó reggelt! A reggelid az asztalon – mondta az anyja, mikor meglátta. Miguel az asztalra nézett és valami darabos zabpelyhet látott a tányérban úszkálni. Na jó! Essünk túl rajta. Mindig képes volt egy-két falatot enni, mielőtt felszállt volna a sulibuszra. Nem kellett a buszra várnia, mivel pont a házuk előtt állt meg és amúgy is olyan hangos sikoltást hallattak a kerekek és a sofőr idegesen dudált egyet a házuk előtt.
– Kösz a kaját! – mondta, miközben kirohant. Felpattant a buszra, és leült a hátsó ülések egyikére. A legelső megállók egyike volt az övüké, így volt még bőven hely. Ketten ültek csak az egész buszon. Lentről, az utcáról két legjobb barátja, Miranda és Jacob integetett felé. Tipikus szerelmespár benyomását kelthették a szemlélők körében: egyfolytában csókolóztak, simogatták egymást és mindenhol együtt voltak, kivéve a szüleik előtt. Most mindketten kissé idegesnek tűntek. Nem fogták egymás kezét, és úgy néztek Miguelre, mintha valami nagyon fontosat akartak volna kérdezni tőle.
– Nem tudtok eltitkolni előlem semmit! Mi a gáz? – kérdezte eltökélten tőlük.
– Semmi különös – mondta Jacob. – Csak újabban Miranda és én kicsit kezdünk ráunni egymásra a szex terén.
Miguel elvörösödött. Ráunni a szexre? Miguel el sem tudta képzelni, hogy ilyen létezik.
– Ja! – erősítette meg Miranda. – Szeretjük csinálni, meg ilyesmi, de egy kicsit meg kellene fűszereznünk az egészet – mondta, miközben csalafinta mosoly bujkált arcán. – Csak azon gondolkodtunk... – nem fejezte be, csak Jacobra nézett.
– Azon gondolkodtunk, hogy beszállhatnál harmadiknak – fejezte be a fiú. Miguel mindeközben egy szót sem szólt. Nem csak azért, mert szeretkezésre csábították, hanem azért, mert a barátai tették ezt, akik amúgy sem voltak csúnya emberek. Jacobnak világosbarna haja volt, benne egy teljesen szőke csíkkal, ami állítása szerint a napsütéstől volt. Egészen sötétkék szemei voltak és napbarnította bőre. Miranda még jobban nézett ki. Szexi, sötét bőre volt, feltehetően szoláriumozott. Szőke, egyenes haja volt, a legvilágosabb mogyoróbarna szemekkel. Miguel számtalanszor látta már őt bikiniben, és már a látványtól majdnem beleélvezett a fürdőnadrágjába.
– Végül is, miért ne? – válaszolta Miguel némi habozás után.
– Rendben. Este, a házunkban. Gyere el vacsira. Anyámék utána úgyis elmennek valahova – mondta Miranda. A mosolya még szélesebb lett.

Miguel egyáltalán nem tudott az órákon koncentrálni, egész nap csak az este járt az agyában. Elképzelte, hogy miután a szülők elmennek otthonról, először csak nézi, ahogyan Miranda és Jacob csókolóznak, majd felizgatják egymást (és persze a látvánnyal őt is). Miranda majd megkéri, hogy tartsa, mikor beleül Jacob farkába. Talán még arra is megkérik, hogy szopja le Jacobot. Szívesen megcsinálná, természetesen. A szex minden formája a vele egyidősekkel – ez volt az, amiért mindent megadott volna Miguel. Ez volt az álma.
Végül nagy nehezen eljött az idő. Otthon megmondta az anyjának, hogy Mirandáéknál eszik. Minden aggodalom nélkül engedte el őt. Amikor bekopogott a lány házának ajtaján, Miranda szülei barátságosan invitálták vacsorázni. Ha tudták volna... Miguel alig tudta elnyomni a vigyort az arcáról. Végül, kicsivel később a szülők elmentek otthonról. Talán még örültek is annak, hogy Miranda és Jacob nem maradnak kettesben, hiszen ha Miguel ott van velük, akkor ők nem csinálhatnak semmi rosszat... Ó, ha tudták volna...
Amint eltűntek a kocsi fényei, Miranda átölelte Jacobot és a kanapéra döntötte. Ráugrott, és miközben szenvedélyesen csókolóztak, ledobálta magáról az ingét és a sortját. Miguel nagyon kellemetlenül érezte magát, sokkal inkább, mint azt korábban gondolta, de úgy figyelte az eseményeket, akár egy karvaly. Ha más nem is lesz a dologból, de azzal is tanul valamit, ha figyeli a történéseket.
Miranda levetkőztette Jacobot: előbb az inget húzta le a barátjáról, majd pedig a farmert. Egy boxeralsó volt csupán rajta, melyből egy jókora dudor bökdösött Miranda felé. Miranda hirtelen felállt és odament Miguelhez.
– Csak nem képzeled, hogy ennyivel megúszod az egészet! – ismét feltűnt arcán az a ravasz mosoly.
Levette róla az inget, majd előbb csak simogatta a fiú mellkasát, majd gyengéden csókolgatni, szopogatni kezdte mellbimbóit. Nagyon tetszett Miguelnek ez az érzés. Felsóhajtott, amikor a lány végigsimított az ágyékán. Nyilván Jacobot is tovább izgatta a látvány, hiszen felkelt a kanapéról és odament hozzájuk. Miguel mögé állt és csókolgatni kezdte a nyakát, kezével pedig Miguel nadrágját próbálta lehámozni.
Miguel a mennyországban érezte magát. Egyszerre két ember nyomult rá, és ez annyira jó volt... Miranda abbahagyta a mellbimbók nyalogatását. Lehúzta Miguel sliccét, majd az egész nadrágját. Miguelen is csak egy boxeralsó volt. Jacob felemelte Miguelt és letette a kanapéra, ahol korábban voltak. Ott feküdt, miközben a másik kettő őt simogatta és csókolgatta. Gyorsan megszabadultak felesleges ruhadarabjaiktól. Mirandának kis mellei voltak, de az a fajta, amelyikkel jól el lehetett játszadozni. Borotvált puncija volt, aminek fazonját direkt erre az éjszakára készítette elő. Jacobnak átlagos méretű farka volt, makkja akár egy gomba kalapja.
Amikor Miguelről is lekerültek az utolsó ruhadarab, Mirandának tátva maradt a szája. Nagyon tetszett neki Miguel 18 centis farka. Valószínűleg eddig még csak Jacobét látta. Gyorsan kezébe vette, és gyengéden cirógatni kezdte. Miguel nem tehetett róla, de apró sóhajok hagyták el ajkait. Jacob úgy gondolta, ő is akcióba lendül. Miranda mellé térdelt, és Miguel farkának tövét nyalogatta, míg a vége a lány szájában volt. Miguelnek nem kellett sok ebből a gyönyörből: hamar az orgazmus közelébe jutott. Mindketten érezhették ezt, mert abbahagyták a fiú farkának gyengéd kényeztetését.
– Még nem végeztünk – mondta Jacob. Megfordította Mirandát úgy, hogy 69-es pozícióban legyen Miguellel. A puncija Miguel feje felett volt, szája pedig a fiú farkán. Punciját a fiú arcába nyomta: élvezni akart ő is. Jacob pedig magának szeretett volna egy kis élvezetet. Egy kis síkosítót hozott át a szomszéd szobából, amiből a farkára is kent, és Miguel fenekébe is. Miguel nem is tudta, mi volt jobb: Miranda alatt lenni, vagy Jacob ujját érezni a seggében. Elsőre elég fájdalmas volt, főleg azért, mert Jacobnak nagy makkja volt, de hamar hozzászokott ehhez, miután Jacob az egészet belé nyomta. Miranda feje fel-le mozgott Miguel farkán. Ha nem lett volna annyira elragadtatva az őt ért új élmények hatásától, még valami örömet is tudott volna okozni a lánynak... Jacob ki és be mozgott benne, egyre közelebb juttatva Miguelt is és saját magát is az orgazmushoz. Nem sokkal később, Jacob felnyögött és Miguel érezte, hogy spermája belespriccel a seggébe. Ettől ő is a csúcsra jutott, hatalmas adag spermát lőve Miranda szájába. Ez meglepte a lányt, de a meglepettség nem látszott rajta sokáig. Lenyelte az egészet és rámosolygott mindkét fiúra.
– Menjünk! Anyámék hatalmas ágya csak ránk vár! – mondta mindkettejüknek, ravasz mosollyal.

De hogy mi is történt abban az ágyban, az már egy másik történet.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.15 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 25. 13:04
#17
Nekem se jött be.
1
z
zoltan611230
2020. szeptember 29. 05:45
#16
Homokos nem jó.
1
cscsu50
2019. január 15. 20:39
#15
várom azt másik történetet!!
1
t
t.555
2017. szeptember 4. 07:23
#14
Nem baj, hogy egy kis homokozás is van benne!
1
zsuzsika
2016. február 11. 07:09
#13
Nem tetszett.
1
p
papi
2014. január 21. 05:26
#12
Rossz a kategória besorolás, ez inkább homo (annak is gyenge) mint gruppen.
1
tutajos46
2013. december 15. 07:02
#11
A homokozás nem hiányzott.
1
p
papi
2013. november 28. 16:33
#10
Nekem túlságosan perverz
1
a
A57L
2013. szeptember 28. 04:24
#9
Nem rossz.
1
v-ir-a
2011. december 21. 21:05
#8
kár h nincs folytatása, nagyon jól kezdődött
1
atkó
2006. július 25. 23:51
#7
Hát én beszálltam volna negyediknek. Mondjuk a két fiú közé, de azért a lányt sem hagytam volona. Velem miért nem történik soha ilyen?
1
alin
2006. július 13. 12:02
#6
Csak felsöfökön tudok véleményt mondani, nagyszerü!!!
1
g
2004. május 14. 19:29
#5
fúj
1
pussycat
2003. október 28. 20:47
#4
szuper...egy kicsit durva...de jo perversz
1
Cuppantos Cupi
2003. augusztus 8. 23:05
#3
Lehetne jobb is a fordítás.
1
TheChronic
2003. július 6. 14:14
#2
Tényleg nem rossz,legfeljebb apró fordítási hibákat tudnék mondani...de NAGYON várom azt másik történetet!!
1
T
Törté-Net
2003. július 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1