A+ A-

Esti meglepetés

A gyerekek végre elaludtak és mi egyedül maradtunk. Alice a kedvenc székében ült, és újságot olvasott. Mögé álltam és elkezdtem masszírozni a nyakát. "Umm, köszi Sue, ez jól esik!" Számat a nyakához emeltem és megcsókoltam. Megérezte parfümöm illatát. "Ó, imádom ezt a parfümöt. Ez azt jelenti, amit általában jelenteni szokott?"
"Igen szerelmem." Egy percig a füleit harapdáltam, majd megszólaltam:" Adj nekem néhány percet, és gyere fel utánam a hálószobába. Van egy meglepetésem a számodra."
Félig hátrafordult és megcsókolt. "Oké, ez jól hangzik." Még egyszer megsimogattam a nyakát, majd felügettem a szobánkba. Becsuktam az ajtót, és meggyujtottam a mi kis olajlámpánkat. Ez sokkal hangulatosabb fényt áraszt, mint egy elektromos égo. Farmeromat a bugyimmal együtt a földre dobtam. A pólóm következett, majd rögtön utána a melltartóm, amit a kredencre hajítottam. Az ágyba huppanva, lehúztam a zoknimat is. Gyorsan összeszedtem minden cuccot a földrol, és a kosárba tettem. A tükör elött állva elsimítottam a hajamat, és felvettem az Alice - tól kapott nyakláncot. Aztán hátraléptem, hogy megnézhessem az összhatást.
Szeretem a testemet. Keményen megdolgozok érte, hogy kondícióban tartsam. Jason születése után nagy erofeszítésembe került vissza nyerni az alakomat, ami nagyából sikerült is. Alice - nek tetszett és ez az ami igazán számít. Melleim még kemények, noha egy kissé lelógnak. Hasam csak enyhén telt, és a fenekem egyszeruen tökéletes. Különösen ma.
Reggel, mialatt a srácok az iskolában voltak, kiborotváltam magam azzal a céllal, hogy meglepjem Alice - t. Most már csupasz voltam! Puncim olyan simán nézett ki. Kezemmel végigfutottam rajta, és ez olyan selymes érzés volt. Ahogy arra gondoltam, hogy Alice kezei ott matatnak és nyelvével nyalogatja, teljesen beindultam. "Most már hagyd abba, Sue!" - modtam magamnak. "Alice mindjárt itt lesz, neked meg az ágyban lenne már a helyed."
Beugrottam az ágyba és magamra húztam a takarót, így Alice - nek majd várnia kell a meglepetésre. Már közeledett. Két pohár borral a kezében jött be az ajtón. Fölém hajolt és megcsókolt, majd átnyújtotta az egyik poharat. Miközben kortyolgattam belole, o letette a poharát, és visszament becsukni az ajtót. Az ágy lábánál állva, lassan kigombolta a fehér blúzát, amit a dzsekije alatt viselt. Gombóccá gyurte, aztán a szennyes zsákba hajította. Majd hátranyúlt, kicipzározta szoknyáját, és kilépett belole. Bugyijától is megszabadult, majd hanyagul a melltartóját is ledobta. Csak a harisnyát hagyta magán. Ez az a fajta harisnya volt, ami fennmarad az ember combján.
Csodálatos volt. Imádom, ahogy kinéz. Rövid haja vörösesbarna volt. Kis mellei nagy mellbimbókban végzodtek. Hasa lapos. Neki nem voltak súlyproblémái Julie születése után, amiért nagyon is irigyeltem. És az az aranyos puncija. Ó, beleborzong, ha az ízére gondolok. Levette fülbevalóit és az asztalra rakta oket. "Itt hagyd abba! Ne vedd le a harisnyád. Csak gyere az ágyba." - suttogtam.
"Mi a meglepetés?" - kérdezte, miközben mellém fészkelodött.
"Ki fogod találni." - válaszoltam, és megcsókoltam.
Egymáshoz hajoltunk. Kezem az arcához ért, az övé a mellemet simogatta. Azonnal megérezte milyen izgatott vagyok, bimbóim olyan kemények voltak, akár a ko. Egyiket ujjai közé csípte. Az intenzív érzés nagy levegovételre kényszerített. Alice, nyelvét a számba rakta. Erosen szopogattam. Kihúzta, majd ismét benyomta, tovább örömöket ígérve. Elismeréssel nyögtem fel.
Lenyúltam, hogy érezzem melleit, amint megszakította a csókot, és száját a nyakamhoz nyomta. Kezeimet a melleire tettem, és eros masszírozásba kezdtem. O játékos harapásokkal válaszolt. Mindig is tudta, mivel tud igazán megörjíteni. Puncim már teljesen átázott. Alice is nagyon beindult. Mellbimbói duzzadtak, és kemények voltak. Barátnom azokat a bizonyos hangokat hallatta, melyek arról tanuskodtak, hogy teljesen begerjedt.
Keze még mindig az egyik mellemen dolgozott, mikor megnedvesítette ajkait, és a bimbót a szájába vette. Fejem hátracsuklott, és hangosan nyögdécseltem:" Ó,szopjad, kérlek, szopjad! Szopd a melleimet, Alice." Általában nem szoktam beszélni miközben szeretkezünk, de néha, mint ebben a helyzetben is, elkezdtem gügyögni, és "etetni" Alice - t. Keze elindult a testemen lefelé. Hamarosan felfedezi a titkomat.
Ujjai fürgén haladtak lefelé a hasamtól az ágyékomig. Mikor elérték uticéljukat, hirtelen megálltak. Nem egészen azt találták amit vártak. Alice abbahagyta a mellem szopását. Kérdon nézett rám:" Sue, csak nem...?" A kérdés a levegoben lógott egy darabig.
"Igen," - kuncogtam. " Vess rá egy pillantást."
Félre hajtotta a lepedot. A csupasz puncim ott csillogott a saját nedvében. "Ó, Susan Michelle, ez csodálatos!" Kezével végigsimított rajta. "Olyan bársonyos!" Dörzsölése nyomán meg több nedv szivárgott ki a nyílásból. "És milyen csúszós... imádom!" Megint megcsókolt, és a kezeit körkörösen mozgatva, szétterítette a nedvességet a területen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2015. 10. 12. hétfő 07:35
Tetszik
#5 listike 2014. 11. 15. szombat 13:06
Aranyos.
#4 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 08:01
Jóféle smile megéri a 10-est.
#3 mychel 2005. 09. 24. szombat 20:16
Jó a történet,kár a már előttem említett túlzásokért, Amúgy 10 pontos! Szerintem:)
#2 Leeloo 2002. 11. 3. vasárnap 03:27
nem jo ha amcsi nevek vannak a tortenetben mert az nem hangzik termeszetesen.na meg a "Ó,igen, nyald ki a pinám, Alice. Szopd a csiklóm, iiigeeeen! Ez az." mar tulzas...ez nem igy van igazan.ennyi
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?