A+ A-

A behatoló

Amikor a férjemtől érzékeny bucsút vettem a repülőtéren már elmult délután négy. Még be kellett ugranom vásárolni valami élelmiszert, mert semmi sem volt otthon és ráadásul egy komplett hosszú és szabad hétvége állt előttem. Istenem, de vártam ezt a hétvégét. Fáradt voltam, sokat dolgoztam a héten. Tudtam, hogy semmit sem fogok majd csinálni csak aludni, aludni és harmadszor is aludni. A párom három napig lesz távol Londonban, ráadásul egész hétvégén dolgozik majd, egy új céggel dolgoznak ki egy hosszabb távú együttműködést. Most a hétvége ellenére egyáltalán nem bántam, hogy elutazik. Egyszerűen vágytam már az egyedüllétre, amikor azt csinálok amit akarok és senki sem beszél bele az életembe.
A repülőtérről hazafelé végiggondoltam mit is kell vennem. A forgalom elég lassan vánszorgott, ráadásul elkezdett esni is. Bekapcsoltam a rádiót, hogy valami jobb zaj vegyen körül, mint ez a mindig örült és néha már unalmas város megszokott moraja, vagyis az ami a kocsiba beszűrődik belőle. A bemondó pár perc után megerősitette, hogy az egész hétvégén ilyen szar idő lesz. Na mindegy, úgysem terveztem semmit, mindenki hagyjon békén. Valahogy az eső is megnyugtatott most, bár legalább addig várhatott volna, mig befejezem a vásárlást.
Befordultam a kedvenc szupermarketem parkolójába és egészen a bejárathoz közel hajtottam. Szerencsémre éppen kitolatott egy autó, ahová mindjárt be is álltam. Elég sokan voltak, persze hiszen vége a munkaidőnek, mindenki siet vásárolni és aztán rohannak haza a családhoz. Siettem, rutinszerűen végigjártam a sorokat, teleraktam a kocsit és 20 perc után már a pénztárnál álltam. A pénztáros kicsit unottan, de legalább hamar végzett. Fizettem és kitoltam a kocsit az autóhoz. Az eső most már rendesen esett, a hajam lassan teljesen átázott a ruhámról nem is beszélve. Mire mindent beraktam a csomagtartóba, teljesen kész voltam. Még a bugyim is tiszta viz lett. Rányomtam a fűtést és bekapcsoltam az ülésfűtést is. Jól esett a gyorsan jövő meleg, éreztem ahogyan átforrósitja az alsó felemet, kifejezetten jól esett, hiszen csak egy nagyon vékony bugyi volt rajtam, ráadásul tegnap borotváltam le a puncimat teljesen kopaszra ugyanis a férjem kifejezetten igényt formált a tegnapi estére az elutazása előtt. Szereti ha szőrtelen vagyok. Bár én jobban szeretem ha van rajta egy kicsi, a férjem viszont nem. Bár 5 éve vagyunk házasok, 29 évesen vett el de a szex még mindig elég intenziv köztünk ha rákerül a sor. Igaz egy héten maximum 2 - szer szeretkezünk, de akkor mindig rászánja magát tisztességesen és igazán jól tud esni, bár mindig a szokásos formában zajlik az e fajta együttlétünk. Először mindig én veszem a szájába a farkát és eljátszadozok vele egy kicsit, aztán ő jön a nyelvével. Kicsit körbenyalja a szeméremdombomat, majd be - be csúsztatja a nyelvét a hüvelyembe, miközben egyik újjával eljátszadozik a csiklómmal. Aztán hanyatt fekszik, mire én beleülök a mereven és vörössen izzó szerszámába és lovagolok rajta úgy 15 - 20 percet. Mindig végig szokta birni és ezért hálás is vagyok neki, mert nekem csak ebben a pozitúrában tökéletes a szex. Igy hatot, nyolcat is sikerül élveznem, ellenben ha végig alatta lennék, akkor lehet hogy egyszer vagy kétszer ha jó lenne. Elég mélyen és fent vagyok ugyanis érzékeny és csak igy éri el a farka hegye rendesen a tökéletes helyet. Bár a mérete normális, de ha kicsit nagyobb lenne egyáltalán nem zavarna, sőt... Igy aztán amikor leszállok róla egyébként is rendesen lefáradva, fölém szokott jönni és befejezi intim együttlétünket. Ilyenkor már nem mindig szokott jó lenni, csak akkor ha nagyon be van indulva és jól megdönget.
Mig ezen gondolkodtam, addigra a házunk elé értem, megnyomtam a kapu és a garázs távnyitóját és beálltam. Miután bezárult mögöttem a kőfallal körbevett házunk automata kapuja és garázsajtaja, hirtelen megkönnyebbültem a rám szakadó csendben és elkezdtem a konyhába felcipelni a telerakott szatyrokat. Kétszer fordultam, bepakolatam a hűtőbe és a hálószobába mentem, hogy végre levehessem az egyszer már elázott ruháimat és beálhassak a zuhany alá. Ledobáltam magamról mindent és mielőtt a hálóhoz tartozó fürdőszobába léptem volna, egy pillantást vetettem magamra az ágy előtt álló nagytükörben. Az alakom még jó volt, mivel még nem szültem, a melleim is szépek és elég feszesek és a fenekem sem nagy. A 170 - es magasságomhoz tartozó 62 kiló reálisnak tűnt. A zuhany alatt kigondoltam, mit fogok enni és hogyan töltöm el nyugalmasan az előttem álló estét.
Egy egyszerű spagetti jó választásnak tűnt, főleg ha egy jó kis vörösbort nyitok hozzá, majd a tv előtt szépen megvacsorázom. Nem vettem magamra semmit csak a köntösömet és miután a tésztát elkészitettem és a vörösbort is kitöltöttem, bevetettem magam a nappaliba a kényelmes nagy fotelba és bekapcsoltam a tv - t, majd elkezdtem enni. Jól éreztem magam. Jól esett a francia asztali bor, kellemesen beleszállt a fejembe, most valahogy kissé hamarabb is hatott, hisz fáradt voltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 szekely18 2015. 02. 11. szerda 18:17
Elmegy!
#8 zsuzsika 2015. 02. 11. szerda 16:04
Utálom az erőszakot.
#7 A57L 2014. 05. 5. hétfő 05:44
Nagyon jó lett.
#6 mpc 2007. 08. 23. csütörtök 11:45
dehogy, tök jó!
#5 Giotin 2007. 08. 23. csütörtök 01:38
Szar a vége
#4 xy 27 2003. 07. 13. vasárnap 20:06
igényes és egy kicsit durva, de ettől jó
9 pont
#3 Oszi 2003. 05. 10. szombat 21:03
aljas!
#2 Machine 2003. 01. 16. csütörtök 12:47
Guszutustalan, de nem a történet, hanem a pasi.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?