A+ A-

A sors keze

Esős nap volt. Az utcán mindenki csak addig tartózkodott, amíg kellett neki, különben menekült fedél alá a nyirkos, hideg levegő, és a mindenhová behatolni képes szúró eső elől. A borongós égen tornyosuló lassú, hatalmas, fekete felhők miatt minden szürke és kopár volt a városban. Még a fák fel-felbukkanó zöld lombjai sem törték meg ezen a napon a betonrengeteg fakó folyamatosságát. Ezen a fáradt reggelen, mint mindenki más, Andrea is álmosan, kelletlenül igyekezett a munkahelyére. Szokás szerint kidühöngte magát a lassú és kényelmetlen tömegközlekedés miatt, futólag végigmérte a buszon utazó unott arcokat. Na, ez is egy klasszikus szürke hétköznap - gondolta.
A hatalmas toronyház, ahol dolgozott, mindig is csodálattal vegyes félelemmel töltötte el a szende lányt. Élete 22 éve alatt persze nem láthatott, nem tapasztalhatott meg oly sokmindent, mint mások, mégis, belegondolván, hogy minden nap nyolc hosszú órát tölt egy ilyen paneldzsungelben, tele gyúlékony anyagokkal, megbízhatatlan liftekkel, és látva a sok szörnyűséget, ami az ilyen irodaházakkal történt, Andi állandó fenntartással lépett be a nagy főkapun. A portás srác udvariasan, kicsit túl udvariasan köszöntötte. Mint mindig. Nem csoda: Andi nagyon szép lány volt. 175 centis magasságához nem volt szüksége tűsarokra, hosszú, barna haját szerette kiengedni, kislányos, huncut arcára nem lehetett nem felfigyelni. A portást, mint megannyi sóvár férfit, persze nem Andi haja vagy arca fogta meg. Egészen más... Izgató, hosszú combok, szinte már-már manökenszerű lépések, formás popsi, karcsú derék, ahogy annak lenni kell. Andi rendszeres testmozgással vigyázott a vonalaira, látható sikerrel. Egyetlen pontja volt káprázatos testén, amit nem szeretett a tükörben látni, ez pedig a melle. Andi mindig is szeretett volna nagyobb, kerekebb ciciket a mostani hegyes, álló kis halmocskáknál. Kislánynak érezte magát miattuk, holott szeretett volna nő lenni, igazi, érett, felnőtt. Mindazonáltal plasztikai műtétre sosem vállalkozott volna, barátnői és akár barátja tanácsának hatására sem.
Ahogy ezek a dolgok végigfutottak Andi agyán, már a "hőn szeretett" liftnél járt. Megnyomta a felfelé irányító gombot, és várt. Természetesen, hiszen a lift mindenhová ment, csak őhozzá nem. Amint így várakozott gyanútlanul, az épületbe belépett egy másik lány is. Határozott, ismerős léptekkel vágott át a nagy aulán, hogy aztán megálljon Andi mellett, ugyancsak a liftet várva, figyelve a kijelzőt, mint valami felsőbb hatalmat, hogy végre küldjön le szánalma jeléül egy felvonót.
- Nem jön ez a szemét - mondta Andi a másik lánynak. Az barátságosan elmosolyodott.
- Ugyan már, miért, csak nem sietsz a munkahelyedre? - Andi ezen derült egy jót. - Én sosem szoktam.
- Végülis, igazad van - nyugodott meg Andi. - Egyébként én Andi vagyok, szia. Itt dolgozol?
- Szia - mosolygott továbbra is a lány -, az én nevem Viki. Rátapintottál, itt dolgozom, de csak pár hete. A nyolcadikon.
- Én az ötödiken vagyok.
- Mit dolgozol, ha megkérdezhetem? - érdeklődött Viki.
- Hát, olyan mindenes vagyok itt - magyarázta Andi -, tudod, adminisztrálok, csicskázok, telefonos kisasszonyt játszom... - Látszott rajta, hogy nincs megelégedve a munkájával. Viki bíztatta:
- Ne szomorkodj emiatt, lesz neked még jobb állásod is. - Közben megérkezett a lift. A két lány beszállt, megnyomták a két emelet gombját, majd tovább diskuráltak. Viki is elmesélte a munkáját. Andit valami nagyon megfogta a lányban. Viki magasabb volt nála egy kicsit, és láthatóan érettebb, idősebb is, úgy 24-25 évesre saccolta volna. Visszafogottan kisminkelt, arányos arc, rövid, még vállig sem érő szőke haj... De ami Andi figyelmét felkeltette, az Viki teste. Nem volt modell alkat, de nem is volt molett. Mindenhol volt rajta egy kis hús, de karbantartott izmok is. Az esős, szomorkás idő miatt mindketten dzsekiben érkeztek, de ezt bent levették, így láthatták egymást blúzban is, Andi lopva végigmérte új ismerőse méretes kebleit is.
Hamar felértek az ötödik emeletre, ígyhát elbúcsúztak. De valahogy Andi fejében tovább motoszkált valami. Kifejezetten tetszett neki a lány, akinek testéből és szemeiből szinte sugárzott a szexualitás. Andi nem volt leszbikus, és egész eddig a pillanatig még biszex hajlamai sem nagyon törtek fel, most mégsem hessegette erőszakosan a gondolatot, hogy megérintse, megsimogassa Vikit... A munka nehezen is ment neki aznap, mert folyton ez járt a fejében.
Kora délután nem bírta tovább. Bement a WC-be, mert nem akarta tovább magába fojtani a vágyat. Várt pár percet, mert valaki éppen a dolgát végezte, de miután távozott, és a helyiség elcsendesedett, Andi bezárkózott az egyik kabinba. Nadrágját, bugyiját letolta, leült, széles terpeszbe rakta lábait, és a combjait kezdte simogatni. Mintha áramütés érte volna, egy pillanattal később már hevesen simogatta és ujjazta magát. Vikire gondolt, elképzelte meztelenül, elképzelte szeretkezés közben, az arcára gondolt, ahogy elélvez...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 11. 28. péntek 08:37
Tetszett.
#8 A57L 2014. 04. 10. csütörtök 05:49
Csatlakozom nagyon jó lett.
#7 mackó2009 2012. 10. 27. szombat 21:28
kiváló
#6 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 03:28
aszta
#5 azy 2003. 06. 25. szerda 13:24
Szia Bea!
Ez nagyon tetszett, igaz engem a többi történeted is lenyűgözött.
Megfogadtam, hogy nem hozom szóba Arlettát, de az ő történetei saját élményből fakadnak, a tieid? Lehetséges, hogy előrukkolsz egy valós történettel, ami veled is megesett?
#4 kondosbea 2003. 06. 11. szerda 20:23
Köszönöm nektek, nagyon jó olvasni, hogy tetszik a történet. Igyekszem továbbra is jókat írni. :)
#3 Ildikó 2003. 06. 6. péntek 13:24
Ilyen kimerítő elemzés után mi újat írhatnék?! Úgyhogy csak megerősítem az előttem szólót! Tovább bátorkodom kijelenteni, hogy számomra egyenesen ez a legfantasztikusabb leszbikus történet, amit olvastam!!!!!!
#2 TheChronic 2003. 06. 4. szerda 21:54
Csodálatos történet,kevés választja el attól,hogy valódi mestermunkaként dicsőítsem itt a fórumon.Kezdem az apró kritikai ponttal: nagyon nem hiányzott belőle a "zöldfülű leszbikus,elsőbálos leszbikus" kifejezés.Szerintem a hosszú bevezető után mindenki sejti,mi a helyzet,másrészt az együttlét során sem veszít a történet a következetességéből,tehát sohasem lesz téves benyomásunk Andi tapasztaltságát illetően.És ezzel el is értem a pozitívumokhoz.Hihetetlen hangulata,varázsa van a történetnek,ami végig rabul ejtett,és emellett már szinte lényegtelen - pedig fontos - ,hogy mennyire következetes,világos a történetvezetése,minden igényt kielégítő a vizualitása,és nagyon finom,lágy kifejezéseket használ,példásan hibátlan írástechnika mellett.
Remélem,nem sértő,hogy kritizálok egy ilyen fantasztikus írást.Úgy érzem,még hiányzik egy csöppnyi finommunka belőle,ami persze néhány napos újraolvasgatást és módosítgatást jelent.De azzal már kétségtelenül az oldal két legnagyobb írója,Arletta és Liliana mellett foglalna el egyenértékű helyet.
Gratulálok Beatrix,óriási teljesítmény az eddigi remek írásaid után egy ennyivel jobb történetet megalkotni.Ez az írás az egyik legjobb,amit eddig olvastam,és követendő példa mindenkinek,aki írásra adja a fejét.A hangulatában és következetességében pedig eddig el nem ért szinten van.
Külön tetszett,hogy nem próbálta részletezni a fürdést,hanem megelégedett finom utalásokkal,mégis ugyanazt az eredményt kaptuk.A visszafogottság és természetesség további egyedülálló erénye a történetnek.
Kézcsókom,és minden elismerésem,Bea!
TC
#1 Törté-Net 2003. 06. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?