A+ A-

Viki szülinapja

Viki reggel felkelt, lezuhanyozott. Végignézett testén, szőkén pelyhedző punciján. Még nem olyan, mint a nővérének. Ő most töltötte be a 15-öt, Betti már 17 is elmúlt. Múltkor megleste, ahogy fazonra igazította sötétedő nuniját.
Visszagondolt az elmúlt éjszakára.
Lefekvés előtt is zuhanyozott, és törülközés közben nézte magát a tükörben. A teste már most is nyúlánk, de a mellei meg sem közelítik az osztálytársaiét. "Tóth Ildinek persze már 13 éves kora óta melltartót kell viselnie"- gondolta gyakran, a tükör előtt állva. Mielőtt megkezdődött a vakáció, Imre Fruzsi így köszönt el tőle: "Szünet alatt el ne felejtsd megöntözni a deszkát! Hátha kihajt!" A dög! Pedig, ha tudnák, hogy már majd két és fél éve rendszeresen "gyúrja" azokat a "deszkákat"!
Tavaly december 5-én meg is ünnepelte a - valószínűleg - első alkalmat! Még szerencse, hogy nyolc éves kora óta külön szobája van! Ennek ellenére Betti reggel megjegyezte: "Hallottam, egész éjjel vártad a Mikulást! Jó, hogy anyuék a földszinti ablakba készítették az ajándékokat!" Mindig belepirul, ha eszébe jut. Szerencsére ilyen nővére van, legalább nem zavarta meg, és figyelmeztette: egy kicsit hangosabb a kelleténél.
Most meg mit kapott a szülinapjára tőle? Miután megvolt a "buli",- hatan voltak - 11-kor felment a szobájába, és az ágyán egy kis - masnival átkötött - dobozkát talált, rajta szivecskés köszöntő: Használd egészséggel!
"Betti megint kitalálta mire vágyom! - gondolta - Biztos az a bordó tanga lesz benne, amit együtt láttunk! Még jó, hogy megjegyeztem: - Kár, hogy ilyet csak a felnőttek hordhatnak"
Mielőtt kinyitotta volna, már le is vetkőzött, és ment a tükörhöz, hogy felpróbálja. Alaposan meglepődött! A dobozból, amikor kinyitotta, egy ezüst-színű, vékony vibrátor esett a szőnyegre!
Eléggé bután nézett. - Ezt első döbbenete után konstatálta. - A tükörből egy szeplős arc bámult rá vissza ijedt, barna szemekkel. Lábainál pedig a vibrátor hevert - amin eddig idétlenül vihorászott, ha véletlenül a lányok között valaki megemlítette.
De most nem volt kedve nevetni. Lehajolt, felvette. Furcsa fémes érzés volt. "És ezt szokták feldugni maguknak?... De... ez kemény, hideg, és,... hát sokkal kisebb, mint egy farok! MI EBBEN A JÓ? Viszont! Betti sohasem csinál semmit ok nélkül! Most menjek át hozzá, hogy miért adta? Vagy köszönjem meg? Elég hülyén hangzik: - Köszönöm szépen a vibrátort!"
Tépelődése közben leült az ágyára. Mit tegyen? Amikor meglátta a dobozt arra gondolt: az ajándék-tangában bújik be az ágyba, és elkezdi simogatni azt a két parányi bimbót a mellén, amik amilyen picik voltak, olyan hevesen reagáltak az érintésére. - Néhányszor már el is élvezett csak attól, hogy hosszú ideig simogatta, becézgette "őket".- Aztán a tanga vékony pántját fogja húzogatja nagyajkai közt, csiklóján sodorgatva, közben a harmadikos titkos szerelmére gondol, a - Fruzsi bátyjára - Barnabásra.
De szép srác! Magas, és többször látta a tanterem ablakából, ahogy tornaórán, az udvaron focizott. Félmeztelenül! Még jobban beindult, ha arra gondolt, amit a Fruzsi mesélt: Hallotta, hogy a bátyja fogadásból bekente szőrtelenítővel a heréit, és egy szál szőr sem maradt rajta! Ezért este megleste a zuhany alatt! Teljesen csupaszon állt a fasza. Mit állt? Az ég felé meredt! Fruzsi szerint teljesen jól nézett ki a rózsaszín zacskójával, fénylő makkjával! - Mikor rákérdeztek, hogy mi ez a költői leírás, hiszen a saját bátyja "faszáról" van szó,- csak nem szerelmes belé?- elsápadt, makogott néhány szót, majd gyorsan megjegyezte, hogy ő az egyik negyedikest szeretné inkább meghódítani, és attól kezdve kerülte a témát.
Ahogy ezt az ágyán ülve végiggondolta, újból elfogta az izgalom. Felállt, az ajtóhoz ment. Kinézett a sötét lépcsőfeljáróra, elment az ablakhoz, kinyitotta, kint a meleg júniusi éjszaka várta, szinte légmozgás nélkül. A kertben a kutyájuk aludt elnyúlva, a szomszédék éppen eloltották villanyt. És valami furcsa nesz. Apró nyögések a... a szomszéd ablakból! Gyorsan a falhoz nyomta a fülét, lélegzetét visszatartotta a megdöbbenéstől! A nővére masztizik!
De miért csodálkozik ezen? Eddig is tudta, hogy nem ő az egyedüli, aki magához nyúl. Mégis meglepte. Betti, akit már nem is egy fiúval látott csókolódzni, aki után össze nem téveszthető szőrszálakat talált a kádban,- "biztosan hatalmasakat élvez a kopasz nunijával a nyalakodásoktól, neki persze nincs szüksége kézi segítségre" gondolta korábban, - most ilyen élvezettel maszturbál?
A fenébe! Ő is azzal akarta zárni a napot, most meg itt hallgatódzik.
Visszament az ágyhoz, lefeküdt. Próbált Barnabásra gondolni, a csupasz herékre, a nagy makkra, ehelyett Betti jelent meg a szeme előtt, ahogy fekszik az ágyon, felül semmi, alul a boxeralsó - amit pizsamának használ - bokájáig letolva, egyik keze a melleit markolászva, másik a punciján matatva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (137 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 vakon54 2017. 09. 9. szombat 22:06
Nagyon de nagyon jooó írás. Mértnemtaláltam énesztmeg hammarább.
#20 A57L 2014. 02. 10. hétfő 07:30
Nagyon jó.
#19 genius33 2013. 02. 17. vasárnap 11:07
Nagyon hosszú de jó is! smile 10 pöttyös.
#18 AmandaD 2010. 04. 20. kedd 09:08
Jó régen került fel, de én csak most olvastam. Tetszett a stílus is meg a párhuzamos történet mindkét része. (A film talán picit jobban) Összességében 10 pont.
#17 Bambuló 2008. 02. 11. hétfő 22:58
inspirálj! hogy folytassam?
#16 Nóra 2008. 02. 11. hétfő 20:45
Nagyon szép írás és rettentően izgi! Folytasd!
#15 coolface 2007. 11. 5. hétfő 23:25
huuu ez oltári izgalmasan volt nagyon;) :P
#14 stabil 2003. 06. 7. szombat 11:41
félelmetesen jó
#13 Bambuló 2003. 06. 7. szombat 00:22
Mindenkinek köszönöm az észrevételét! Nagyon jól estek. Első írás után kell a bátorítás.
Külön köszönet TheChronic! Örülök, hogy hozzászólásra méltattál. Remélem a végére elmúlt a "konyulás"-od. A közepéért bocs - mindenkitől aki a durvulást nem szereti.- Ennyi perverz fantáziálás - szerintem - még elmegy.
Ildikó! Ha benne van a húgod, ne várj! Kár minden percért. (Utána, oszd meg velünk - olvasókkal - élényedet:)))
Barbie! Leírnád mi is érdekel - úgy igazán?
aaa - nak: ezért megérte megírni
#12 aaa 2003. 06. 3. kedd 23:56
a legjobb.
#11 Barbie 2003. 06. 3. kedd 20:36
Ezek után hogy nézzek a húgom szemébe?
...de kit érdekel a szeme...!?:)))
#10 Ildikó 2003. 06. 3. kedd 16:29
Isteni volt!!!! Nekem is van egy húgom, 14 éves. Még van egy éve...! :)))
Chronic: Még szerencse, hogy előre elolvastam a kritikádat, így megelőzendő a "lekonyulást" a közepe előtt "segítettem" magamon! :))
#9 Masin 2003. 06. 2. hétfő 14:16
Hosszú,de jó!!!
#8 Masin 2003. 06. 2. hétfő 14:16
Hosszú,de jó!!!
#7 TheChronic 2003. 06. 2. hétfő 14:10
Adam: szerencsére!
#6 Adam 2003. 06. 2. hétfő 10:36
minden 15 éves lány kurva??
#5 imi 2003. 06. 1. vasárnap 00:14
nagyon jóóóóó!
#4 TheChronic 2003. 05. 31. szombat 23:55
A közepénél lekókadtam,ez nem éér!! :(((
#3 2003. 05. 31. szombat 17:08
Érdekes ez a két síkon futó történet. És nagyon jó. Főleg a fiatal lányok húzodozása mindentől, és aztán ahogy mégis mindenbe belemennek.
#2 KhTibor 2003. 05. 31. szombat 05:42
Megérte elolvasni ezt a 3oldalas tortenetet! Eszmeletlen:) Ha igazan elgondolkozom, mar kezdem sejteni hogy a hugaim szobajabol mik ezek a "furcsa" hangok ejjelente :)