Az éjszakai személy

Szavazás átlaga: 6.74 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2003. május 29.
Hossz: 17 889 karakter
Elolvasva: 2 912 alkalommal
Fáradtan rogyott le az ablak menti ülésre, szembe a menetiránynak. Szerencséje volt, kedvenc helye, az utolsó kocsi utolsó előtti fülkéje üres volt. Máskor is az szokott lenni, de most különösen jól esett, hogy egyedül lehet. Három műszakját cserélte el, három egymás utáni nap dolgozott 16 órát, hogy négy napra hazautazhasson, és ott lehessen bátyja esküvőjén. Sajnos, a késő délutáni gyorsot nem érhette el, amivel alig három óra alatt hazaérhetett volna, így maradt az éjszakai személy. Igaz, ez közel hat óra vonatozás, de nem akarta a reggeli gyorsot megvárni. Így már hajnalban otthon lehet, úgy meg csak késő délelőtt érne célba.
Elővett egy könyvet. Szíve szerint aludt volna, de tapasztalatból tudta: akármennyire is fáradt, nem tud a vonaton aludni. Esetleg öt-tíz percekre elszunyókál, de amint a vonat lassítani kezd, felébred. Ráadásul a könyvet a múlt héten vette, de még alig olvasott belőle valamit, pedig izgalmas volt.
Alig indult el a vonat, amikor kinyílt a fülke ajtaja, és egy nála pár évvel idősebb, vagyis a húszas évei vége felé járó nő nézett be.
– Bocs, van itt hely?
Kicsit bosszankodott ugyan, hogy mégsem lesz egyedül, de udvariasan bólintott. Volt valami furcsa a nőn, de fáradt agyával igazából nem tudta érzékelni, mi is az. Amikor a nő mögött két férfi is belépett, még bosszúsabb lett, de nem mutatta. Biccentett az útitársak felé, és visszatemetkezett a könyvbe. Azt még érzékelte, hogy a nő az ajtó mellé ül, a szemközti üléssorra, az egyik férfi meg vele szembe. A másik férfi pedig a nő mellett foglalt helyet.
Az újonnan jöttek halkan beszélgettek. Néha megütötte egy szó a fülét, de az idegenek valami számára ismeretlen nyelven társalogtak. Igaz, számára majdnem minden nyelv ismeretlen volt, csak ami a kötelező iskolai nyelvtanítás során ráragadt, azt értette meg.
A kalauz nem sokkal azután jött, hogy elhagyták az első állomást. Pillanatok alatt végzett a jegykezeléssel, majd kellemes utazást kívánva távozott. Pár perccel később az ajtónál ülő férfi kiment, majd visszajött.
Elhagyták a második, majd a harmadik állomást is. Ekkor a nő mellett ülő férfi állt fel, és felnyúlt a szemben levő polcra a csomagjáért. Hirtelen teljesen sötét lett, még az éjszakai világítás is kialudt. Megijedni sem volt ideje, mikor érezte, hogy kezéből kitépik a könyvet, és valamit az arcára nyomnak. Elájult.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.74 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 10. 19:11
#11
Nem az én világom.
1
Andreas6
2020. december 26. 20:02
#10
Bár az utolsó bekezdéssel egyetértek, attól még ez tömény szadizmus és erőszak. Ezért részemről: 1 pont!
1
a
A57L
2020. május 24. 04:30
#9
Szerencse,hogy csak kitaláció az egész.
1
cscsu50
2018. október 10. 08:49
#8
nem közös a vágy kínozni és megkínozva lenni
1
Bondage Mester
2003. június 29. 01:10
#7
A szerző megjegyzése roppant fontos volt a végére. Korrekt!
1
TheChronic
2003. május 30. 17:38
#6
Hardmaster: teljesen igazad van,azért lehetett zavaros,mert a statikusabb történetekhez voltam szokva,ahol az áldozat kiszolgáltatottsága biztos volt,nem kellett semmilyen okból sietni.Ezért tűnt gyorsnak a dolog,de egyetértek az érveléseddel.
Mostanában nincs időm írni,de ha lesz,és úgy lesz ihletem,valószínű,hogy ebben a témában is írok sztorit.Hogy jó lesz-e,nem tudom.Versengeni nem akarok veled,értelmetlen lenne; ugyanakkor biztosan tudod,hogy mások történeteinek színvonala sosem tartott vissza az írástól.
Várom a további írásaidat!
TC
1
Hardmaster
2003. május 30. 13:39
#5
Köszönöm, Ildikó! Főleg az utolsó két mondatot.
Nem tudom, TC, voltál-e már olyan szituációban, hogy minden, ami történt veled, annyira gyorsnak tűnt, hogy akkor nem is tudtad igazából felfogni, mi is zajlott le. Szerintem valahogy így érezhetett ez a megerőszakolt és megkínzott nő is, akit kitaláltam. Pont a történések gyors egymásutánja nem ad lehetőséget arra, hogy igazából felfogja, mi is történik vele. Talán szerencsésebb lett volna ebből a szempontból, ha nem múlt, hanem jelen időben írom meg; esetleg próbáld meg ilyen transzszkripcióval elolvasni. Természetesen az is jogos felvetés lehet, hogy miért is siettek az idegenek. Talán pont azért, mert csak ennyi idejük volt... ezt nem tudom, hiába kérdezem őket magamban. De úgy érzem, pont ez a gyorsaság, a váltások tennék lehetővé, hogy akár a valóságban is megtörténhessen hasonló. (Ne történjen!) Ne feledd, hogy az erőszakolónak, még ha fizikailag nagy fölényben is van, elsősorban a gyorsaság az, ami a legtöbbet segít, az, hogy az áldozatnak nincs igazán ideje ész-reakciókra. Amíg mentálisan érzi a kiszolgáltatottságot, addig csak vesztes lehet.
És rajta, írj jobbat; ha tényleg jobb, el fogom ismerni!
1
TheChronic
2003. május 29. 13:40
#4
Tisztelt Hardmaster!

Nagyon jó,bár az én ízlésemhez képest kissé gyorsan váltakoztak az események,és talán leheletnyivel kidolgozottabb lehetett volna a belső vívódás,gyötrelem.
De ezeket csak akkor állna jogomban komolyan megkritizálni,ha jobbat írnék.
Úgyhogy a továbbiakban az Ildikó véleménye a mérvadó.
TC
1
Ildikó
2003. május 29. 11:18
#3
Lélegzetelállítóan izgató!!!! Gratulálok! Szerintem az eleje sem volt unalmas és túl hosszú sem! És külön dícséret az utolsó mondatért!! Így teljesen "beleköthetetlen" a történet!! Mondjuk még egyszer sem csalódtam az írásaidban! Természetesen 10-es!
1
Agyalá_Gyula
2003. május 29. 10:38
#2
Jó a történet, kár, hogy az elején olyan unalmasan indul.
1
T
Törté-Net
2003. május 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1