A+ A-

Alexandra és a fiúk

Meleg, sejtelmes, augusztusi éjszaka volt, amikor a barátommal úgy döntöttünk, hogy nem megyünk még haza, hanem elmegyünk az egyik, hajnalig nyitva tartó bárba. Mindketten fiatalok voltunk, alig múltunk tizenhét évesek, s a kevés pénzünket megszámolva beléptünk a félhomályos helyiségbe. Mivel sehol sem volt üres asztal, jobban szétnéztünk, s észrevettük, hogy az egyik boxban egyedül ül egy középkorú hölgy. Udvariasan megkérdeztük, hogy leülhetünk-e, s a mosolygós beleegyezésre helyet foglaltunk az asztalnál. Barátommal az itallapból kinéztük, hogy egy üveg borra még futja a pénzünk. Borozgatás közben beszédünk a művészetekre terelődött, s egyszer csak a magányos hölgy is bekapcsolódott abba. Felé fordultam, s jobban szemügyre vettem: hollófekete haja Kleopátra fazonra volt vágva, sápadt arcán a vérvörösre rúzsozott szája úgy nézett ki, mint egy feltépett sebhely. Feszes, fiús, sötét blézert viselt, s ápolt kezén szintén vörösre voltak festve hosszú körmei. Az egész lényéből magabiztos határozottság áradt, amit mi rögtön megéreztünk. Hamarosan átvette a beszélgetés irányítását, kérdezősködött felőlünk, majd rendelt számunkra is italt. A zenétől kezdve az irodalomig sok mindenről szó esett, s egyik pohár ital a másik után fogyott el. Hamarosan elérkezett a záróra, s mi kissé szédelegve kísértük ki ismerősünket, aki megkérdezte, hogy merre megyünk? Tanácstalanságunkat látva felajánlotta, hogy ugorjunk fel közeli lakására, ahol megihatunk még egy búcsúpohárral. A kaland bódulatában igent mondtunk, s elindultuk vezetésével a langyosan simogató éjszakában.
Az úton nem sok szó esett közöttünk, ő kissé előttünk haladt határozott léptekkel, s mi szexis alakján legeltettük a szemünket, egymásra vigyorogva. Már mindkettőnknek volt némi gyakorlata a szexben, s roppant büszkék voltunk magunkra, hogy egy ilyen jó nőt szedtünk fel. Akkor még sejtelmünk sem volt arról, hogy valójában minket csippentett fel hegyes körmeivel a titokzatos nő, aki Alexandra néven mutatkozott be.
A lakása teljesen hétköznapi környezetben, egy lakótelepen volt, ahová végül is jó kedélyben megérkeztünk. A szoba, ahova bevezetett minket, meglehetősen gazdagon volt berendezve, bőr ülőgarnitúra, antik bútorok, értékes szőnyegek adtak arisztokratikus méltóságot neki. Miután Alexandra leültetett minket egymás mellé, hozott innivalót, s koccintottunk vele a találkozásra. Nagyon kellemes itallal kínált meg minket, majd mosolyogva felszólított bennünket, hogy nyugodtan töltsünk még, mert neki egy kis dolga van. Barátommal nem kérettük magunkat, s gyorsan felhörpintettünk pár pohárral. Az ital hatására hirtelen furcsa felszabadultság, majd érdekesen jóleső bódultság kerített minket hatalmába. A hangok messziről szűrődtek a fülünkbe, a tárgyak furcsán megváltoztatták az alakjukat, s testünket érzéki zsibbadás járta át. Éreztem, hogy mozdulni sem tudok, s csak ültem mereven a helyemen. Nem tudom, hogy mennyi idő telhetett el, amikor Alexandra újra belépett. Kimeredt szemmel bámultam a látomásszerű alakjára. Fekete lovaglócsizmát viselt, fekete hosszú bőrkesztyűt, és más semmit! Gyönyörű mellbimbói mereven ágaskodtak, ölének rövidre vágott, sötét szőrzete alól elősejlett pinájának izgató vonala. Alexandra teste gyönyörű feszes volt, meg se látszott rajta, hogy túl van már a harmincon. Barátomnak is elakadhatott a lélegzete, mert egy szót sem bírt kinyögni, a furcsa bódulat őt is teljesen leláncolta.
Alexandra teljesen kiélvezte belépésének lenyűgöző hatását, majd parancsolóan, izgalmasan rekedtes hangon így szólt:
- Na kisfiúk, most megtanuljátok, hogy milyen is az igazi kéj! Úrnőtök megismertet benneteket a megalázás gyönyörével. Most pedig vetkőzzetek!
Parancsára mi, mint két automata szó nélkül vetkőzni kezdtünk, miközben úrnőnk szétvetett lábakkal leült a bőr kanapéra. Csak most tűnt fel, hogy kezében bőrszíjakat és pálcát hozott be magával. Mikor teljesen pucéran álltunk előtte, a lábunk elé dobott két nyakörvet pórázzal, s ránk szólt, hogy csatoljuk fel egymásnak. A különös kábulatban minden olyan egyszerűnek tűnt - engedelmeskedni kellett az erősebb akaratnak, s az ellenkezés meg sem fordult a fejünkben.
Amikor készen lettünk, a hosszú pórázokat a kezébe vette, s új parancsot adott:
- Ereszkedjetek négykézlábra! Hozzám!
A barátommal, mint két kutyus elé másztunk, s engedelmesen vártuk utasításait. Számomra is meglepő módon lelkem mélyén tetszett nekem e perverz szituáció, mert a farkam közben kőkeménnyé vált.
A következő pillanatban úrnőnk meghúzta a pórázomat, s a combjai közzé vont. Megragadta a hajam, és az arcomba sziszegte az új kívánságát:
- Nyaljál! Nyald ki jó alaposan a pinámat! Te meg közben nyald tisztára a csizmámat! - Parancsolt rá a barátomra is, amit ő jó kutyaként el is kezdett nyalogatni. Alexandra arcára kéjes, vad mosoly ült ki, s vérvörös ajkai mögül elővillantak fehér fogai, amint érzéki, hegyes nyelvével végignyalta azokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.83 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2018. 01. 22. hétfő 16:32
Izgató a vibris szex... 8p lett folytasd
#11 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:43
Nem rossz.
#10 papi 2014. 01. 17. péntek 09:17
Egész jó
#9 Reno 2006. 07. 23. vasárnap 01:27
Nem vészes... De lehetne jobb is. Bocsi
#8 firstex 2005. 02. 27. vasárnap 18:15
Nem rossz! Nekem bejön.
#7 Ildikó 2003. 04. 28. hétfő 14:03
Hát nem hetero az biztos! És valóban elég gáz! Úgy egy az egyben!
#6 TheChronic 2003. 04. 28. hétfő 13:54
Lehet,hogy rossz a témaválasztás,de nagyon jól van megírva.Ez igen!
#5 dreamer 2003. 04. 28. hétfő 08:48
Undorito...de ha valakinek bejon..valjon egeszsegere

0 pont nincs...1
#4 zoltán 2003. 04. 28. hétfő 07:01
s/m?

Homo!

Point 1
#3 Pipó 2003. 04. 27. vasárnap 23:39
Rém rossz.
#2 mboy 2003. 04. 27. vasárnap 22:30
hm-hm...homokozás az élet megrontója... 1 pont...sorry:(
#1 Törté-Net 2003. 04. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?