A+ A-

Pamela Anderson és Anna Nicole Smith egy dobermann

Pamela Anderson a heverőn üldögélt, karja Anna Nicole Smith válla alatt, másik keze pedig a punciján, miközben épp azt a híres videofilmet nézték, amelyben ő és Tommy Lee dugtak. A hatalmas farok ki-be csúszkált Pamela éhes puncijában.
- Ez aztán a szerszám! - nyelt nagyot Anna Nicole, miközben mélyen benyúlt Pamela farmerjába.
- Oh igen...! És milyen jó volt! - nyögött Pamela.
Anna közelebb hajolt Pamela füléhez, és úgy suttogta:
- Az enyém nagyobb! - s azzal kinyújtotta a nyelvét, és lassan megnyalta Pamela fülét.
- Nagyobb farkad van, mint Tommynak? - kérdezte Pamela csodálkozva.
- Van fenn egy vibrátorom, ha meglátod, még a szemeid is kiugranak a helyükről!
- Szeretnék játszani vele! - kiáltotta Pamela izgatottan. - olyan felcsatolható...?
Anna mosolygott és bólintott:
- Megyek és hozom - mondta, és felállt. - Készülj fel, amíg visszaérek... - s azzal felsietett a szobába.
Pamela nagyon felizgult, ahogy hallotta Annát felszaladni a lépcsőn. Gyorsan kibújt a farmeréből, és levette a polóját. Visszafeküdt a díványra, és nézte, ahogy a tévé képernyőjén Tommy éppen nagy erővel kefélte. Megpróbált elképzelni egy még nagyobb dákót a puncijából, de nem nagyon ment.
A tévében Tommy hátulról dugta, nagyon keményen, a kamera a farkára fókuszált, a tetoválásaira, ahogy a gyönyörű popsin csattogott.
Pamela élénken emlékezett rá, milyen érzés volt, ahogy a hatalmas farok döngette, s közben bedugta az egyik ujját a puncijába, úgy simogatta magát. Becsukta a szemeit, ahogy elképzelte magában a forró szerszámot.
Mikro Anna visszatért, Pamelát a kanapén találta, két keze az ölében mozgolódott, éppen nedves pináját ujjazta. Anna mosolygott és szőke barátnőjéhez lépett, s megfogta kezeit...
- Meglepetés!
Pamela kinyitotta a szemét, s meglátta a dákót, amit Anna viselt. Alig hitte el, a szerszám volt vagy harminc centi, és nagyon vastag. Az oldalán még az erek is imitálva voltak, és volt egy kis lyuk is a végén. Az öv, ami Annán tartotta, felszaladt a válláig is, hogy biztosan tartsa. Anna meztelen volt, hatalmas mellei szabadon álltak.
- Sokkal jobban meg tudlak baszni, mint Tommy! - mondta.
- Hát... Bizonyítsd be! - válaszolta Pammy.
Anna Pammy elé lépett, a dákó pont Pamela szája elé került.
- Szopd a farkam!
Pamela kinyitotta a száját, és elkezdte szopogatni a dákó végét, túl nagy volt, hogya szájába vegye - csuklott, ahogy elképzelte ezt a hatalmas szervet a pinájában - és nem tudott várni. Tovább szopta a dákót, nyalogatta, szopogatta az oldalait is, és megragadta Anna fenekét.
Anna közben a mellbimbóit simogatta, az egyiket a szájához emelte, úgy nyalogatta, aztán a másikkal folytatta.
Pamela folytatta a szopást, megpróbálta a szájába erőltetni az egész szerszámot - persze nem sikerült. Kiengedte a szájából:
- Azt akarom, hogy döfd belém tövig ezt a kőkemény faszt! - kiáltotta.
Anna letérdelt, és a dákót Pamela pinájához illesztette, Pam odanyúlt és simogatta magát, széttárta az ajkakat, hogy Anna minél jobban be tudjon csusszanni.
Ahogy Anna egyre jobban benyomta az eszközt Pamela pinájába, figyelte a Pamela arcán szétáradó gyönyört. Fájdalom, élvezet, meglepetés... Pamela úgy érezte, a pinája már jobban nem tud kitágulni, elérte a határt, a lábait Anna dereka köré fonta, és egyre közelebbre, mélyebbre húzta. Nyögött és zihált, keményen, teljesen átadva magát az érzéseknek.
Anna előrehajolt, mellei Pamelához nyomódtak, az arcuk majdnem összeért, ajkaik alig pár centire egymástól. Mélyen egymás szemébe néztek, ahogy Anna lassan ki-be húzgálta a dákót Pamela pinájában. Kinyújtották a nyelvüket, összeértek, s finom nyálcseppek keveredtek össze a szájukban.
- Kefélj! - parancsolta Pamela. - Kefélj keményen!
Anna felemelte Pamela lábait a vállára, bebújt közéjük, s tövig nyomta a szerszámot Pamelába. Egyre gyorsabban, keményebben, mélyebben és határozottabban mozgott előre-hátra. Csak nézte, ahogy Pamela nyögdécsel a gyönyörtől és a fájdalomtól.
- Ugye, hogy jobb, mint Tommy? - kérdezte. Pamela csak bólintott, tátott szájjal, és Anna fenekébe kapaszkodott, ahogy a lány felnyársalta. A fejét hátraengedte, úgy élvezte, ahogy Anna teljesen beléhatol a hatalmas játékszerrel, s érezte, ahogy az orgazmus hullámai elöntik. Sikoltva élvezett el:
- Ahhh... IGEN!!!
Anna folytatta a dugást, a műpénisz töve egyre jobban dörzsölte a csiklóját, s egyre gyorsabban röpítette az élvezet felé. Lenyúlt, s már érezte is az orgazmust, kihúzta a dákót Pamelából, s elindította az élvezést imitáló szerkezetet... Forró krém röppent ki a szerszám végéből, és fedte be Pamela melleit... Még egy mozdulat, s ezúttal Pamela arcát terítette be...
Pamela előrehajolt, és ajkait szorosra zárta a dákó végén, s Annára nézett, aki a maradék krémet Pamela szájába engedte. Mint egy jó kislány, Pamela mindent lenyelt, amit csak tudott, s a maradék kifolyt az ajkai közül, s a melleire csöppent.
A tévében Tommy is éppen Pamelára lőtte magját, s hangosan ordított. Anna gyöngéden megcsókolta Pamelát, nyelvük összeért, s finoman ízlelgették a nemrég kifolyt krémet.
- Ahhh, szivi, bárcsak egy igazi fasz lett volna... - sóhajtott Pamela.
- Tényleg ezt akarod, kicsim? - nézett rá Anna Nicole, miközben újra megcsókolta.
- Bármit megtennék, hogy most egy igazi, forró faszt a szájamban érezhessek... - mondta Pam.
- Bármilyen faszt? - ült fel Nicole, nagy szemekkel.
- Bármilyet! - vágta rá Pamela. - Csak nagy legyen, forró, és élő... Nem ilyen mű...
Anna felugrott, és kisietett a szobából, a dákó még mindig a derekán. Pamela kíváncsian várt, nem tudta, hogy kit hoz majd be Anna... A kertészt? A medencetakarítót?
Anna pár másodperc múlva vissza is jött, s bevezetett egy nagy, izmos dobermannt, Victort.
- Victor szereti, ha szopják a farkát! - mosolygott Anna. - ÉS jó nagy farka van, nézd csak meg!
Pamela egy másodpercig tétovázott, aztán lecsúszott a padlóra, Annához és a kutyához mászott, s közben érzékin nyaldosta az ajkait.
Egy perc múlva már Pamela és Anna egymással szemben ült a padlón, Victor mellett, és ki-be kapkodták egymás szájából Victor csöpögő farkát. Felváltva szopogatták, s közben szabad kezükkel egymás fenekét ujjazták, és úgy nevetgéltek, mintha csak szűz diáklányok lennének.
Anna egyre mélyebben engedte Pamela szájába a kutya farkát, s a hatalmas, 21 centis szerszám már Pam torkában feküdt, Pam ajkai majd' szétrepedtek a fasz tövénél. Anna hátrasöpörta Pam haját, és a melleit simogatta, aztán a fenekét, miközben barátnője csak szopott tovább. Mostmár Anna nem foglalkozott a kutyával, meghagyta Pamelának az élvezetet.
- Ugye milyen jó szopni ezt a faszt? - súgta Anna Pamela fülébe.
Pamela egy elgyötört "igen"-t nyögött, amiből nem sok hallatszott, a dákóval a szájában. Lassan kiengedte ajkai közül, s végignyalogatta... Aztán Annára nézett:
- Baszhatok vele? - könyörgött. - Kérlek...
- Először egy csókot... - mondta Anna, és keményen benyomta a nyelvét Pamela ajkai közé.
Aztán lefektette Pamelát a díványra, hanyatt, a feneke majdnem lelógott a szélén. Victort pedig Pamela széttárt lábai közé irányította, a kutya fejét Pammy simogatta, miközben Anna a faszt becsúsztatta Pamela pinájába.
Victor meglepően gyorsan reagált, ahogy megérezte a finom, meleg husit a farka körül, elkezdte kefélni, egyre mélyebben és mélyebben, míg Pamela az egészet magában nem érezte. Pammy becsukta a szemét, s megpróbálta elképzelni, hogy nézhet ki. A kutya alatt feküdt, ami éppen keményen baszta, Anna pedig ott feküdt mellettük, olyan közelről nézte az akciót, hogy ajkait csak centik választották el tőle, s időnként meg-megnyalta Victor faszát, ahogy az éppen kijött a punciból. Közelről látta, hogyan rohamozza a kutya farkának tövénél lévő csomó Pamela elgyötört pináját.
Az orgazmus hullámai elöntötték az ex-Baywatch-sztárt, lenyúlt és megragadta Victor derekát, keményen és gyorsan rángatta magába, és égő fájdalmat érzett, ahogy a csomó a farok tövénél berobbant a pinájába. Nagyot élvezett, s ahogy fellélegzett, érezte, ahogy Victor teleengedi a pináját forró, ragadós folyadékkal.
Eltartott pár percig, amíg Pamela ki tudta engedni Victort magából. Ahogy a fasz kibukkant, nagy adag fehér folyadék ömlött Anna arcába, s ő minél többet próbált belőle a szájába venni. Az íze sós-vasas volt, s Anna lenyalogatta Pamela puncijáról is, majd bekapta Victor farkát, amin összekeveredett Pamela és Victor nedve.
Pamela pedig kimerülten dőlt hátra. Sok volt neki ez a délután, Anna műszerszáma, s Victor dákója. Fáradtan figyelte, hogyan kezdi el szopni Anna a kutya egyre keményebb farkát, s hogyan lendülnek mindketten akcióba.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.41 pont (164 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#35 Pavlov 2017. 11. 20. hétfő 22:05
Köszönöm mindenkinek!
#34 t.555 2017. 11. 19. vasárnap 01:33
Tetszett nekem is!
#33 listike 2016. 09. 20. kedd 16:46
Jó volt.
#32 barbi81 2016. 07. 8. péntek 21:46
Egész jó
#31 feherkalman1 2015. 08. 11. kedd 12:31
Egész jó!
#30 tutajos46 2013. 12. 1. vasárnap 08:19
Legyen még animal történet.
#29 joozsi 2012. 08. 21. kedd 05:39
Miért nem tudok szavazni?
#28 adam 2009. 07. 14. kedd 13:40
sex
#27 enn 2009. 07. 12. vasárnap 19:44
kegyetlen...2pont...
#26 erno 2008. 09. 17. szerda 14:53
nagyszeru story ,tobb ilyet szeretnek olvasni.volt egy mese-ARANYSZAMAR- av itt jol elferne.
#25 Pavlov 2007. 09. 19. szerda 17:47
Kosz
#24 tiborg 2007. 09. 19. szerda 01:58
Jo a fantaziad!! A tisztogatas
elmaradhatott volna!?!Kivancsi
lennek mire kepes meg Viktor?!?!
#23 pandur 2007. 09. 18. kedd 22:02
különben jó volt, de viktor nélkül jobblett volna
#22 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:39
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#21 Pavlov 2005. 12. 15. csütörtök 20:12
Kösz a magas pontszámot, és a dicsérő szavakat. Reméljük, az utód Pamela szépségével, és a kutya állhatattosságával fog rendelkezni :>
#20 nyalonc 2005. 10. 16. vasárnap 15:50
9
#19 nyalonc 2005. 10. 16. vasárnap 15:50
9
#18 Guppi 2005. 02. 17. csütörtök 18:30
Olyan bajszos-konzervativ idiota, lesz, mint te, Kövér, annyi különbséggel, hogy a te apád kecske
#17 Kover 2004. 10. 12. kedd 18:27
Kivancsi vagyok, kire hasonlit majd jobban az utod: Pamelara vagy Victorra?
#16 csazoli 2003. 12. 1. hétfő 15:09
Nagyon jó történet!