Pamela Anderson és Anna Nicole Smith egy dobermann

Szavazás átlaga: 6.49 pont (178 szavazat)
Megjelenés: 2003. április 17.
Hossz: 8 495 karakter
Elolvasva: 24 920 alkalommal
Pamela Anderson a heverőn üldögélt, karja Anna Nicole Smith válla alatt, másik keze pedig a punciján, miközben épp azt a híres videofilmet nézték, amelyben ő és Tommy Lee dugtak. A hatalmas farok ki-be csúszkált Pamela éhes puncijában.
– Ez aztán a szerszám! – nyelt nagyot Anna Nicole, miközben mélyen benyúlt Pamela farmerjába.
– Oh igen...! És milyen jó volt! – nyögött Pamela.
Anna közelebb hajolt Pamela füléhez, és úgy suttogta:
– Az enyém nagyobb! – s azzal kinyújtotta a nyelvét, és lassan megnyalta Pamela fülét.
– Nagyobb farkad van, mint Tommynak? – kérdezte Pamela csodálkozva.
– Van fenn egy vibrátorom, ha meglátod, még a szemeid is kiugranak a helyükről!
– Szeretnék játszani vele! – kiáltotta Pamela izgatottan. – olyan felcsatolható...?
Anna mosolygott és bólintott:
– Megyek és hozom – mondta, és felállt. – Készülj fel, amíg visszaérek... – s azzal felsietett a szobába.
Pamela nagyon felizgult, ahogy hallotta Annát felszaladni a lépcsőn. Gyorsan kibújt a farmeréből, és levette a polóját. Visszafeküdt a díványra, és nézte, ahogy a tévé képernyőjén Tommy éppen nagy erővel kefélte. Megpróbált elképzelni egy még nagyobb dákót a puncijából, de nem nagyon ment.
A tévében Tommy hátulról dugta, nagyon keményen, a kamera a farkára fókuszált, a tetoválásaira, ahogy a gyönyörű popsin csattogott.
Pamela élénken emlékezett rá, milyen érzés volt, ahogy a hatalmas farok döngette, s közben bedugta az egyik ujját a puncijába, úgy simogatta magát. Becsukta a szemeit, ahogy elképzelte magában a forró szerszámot.
Mikro Anna visszatért, Pamelát a kanapén találta, két keze az ölében mozgolódott, éppen nedves pináját ujjazta. Anna mosolygott és szőke barátnőjéhez lépett, s megfogta kezeit...
– Meglepetés!
Pamela kinyitotta a szemét, s meglátta a dákót, amit Anna viselt. Alig hitte el, a szerszám volt vagy harminc centi, és nagyon vastag. Az oldalán még az erek is imitálva voltak, és volt egy kis lyuk is a végén. Az öv, ami Annán tartotta, felszaladt a válláig is, hogy biztosan tartsa. Anna meztelen volt, hatalmas mellei szabadon álltak.
– Sokkal jobban meg tudlak baszni, mint Tommy! – mondta.
– Hát... Bizonyítsd be! – válaszolta Pammy.
Anna Pammy elé lépett, a dákó pont Pamela szája elé került.
– Szopd a farkam!
Pamela kinyitotta a száját, és elkezdte szopogatni a dákó végét, túl nagy volt, hogya szájába vegye – csuklott, ahogy elképzelte ezt a hatalmas szervet a pinájában – és nem tudott várni. Tovább szopta a dákót, nyalogatta, szopogatta az oldalait is, és megragadta Anna fenekét.
Anna közben a mellbimbóit simogatta, az egyiket a szájához emelte, úgy nyalogatta, aztán a másikkal folytatta.
Pamela folytatta a szopást, megpróbálta a szájába erőltetni az egész szerszámot – persze nem sikerült. Kiengedte a szájából:
– Azt akarom, hogy döfd belém tövig ezt a kőkemény faszt! – kiáltotta.
Anna letérdelt, és a dákót Pamela pinájához illesztette, Pam odanyúlt és simogatta magát, széttárta az ajkakat, hogy Anna minél jobban be tudjon csusszanni.
Ahogy Anna egyre jobban benyomta az eszközt Pamela pinájába, figyelte a Pamela arcán szétáradó gyönyört. Fájdalom, élvezet, meglepetés... Pamela úgy érezte, a pinája már jobban nem tud kitágulni, elérte a határt, a lábait Anna dereka köré fonta, és egyre közelebbre, mélyebbre húzta. Nyögött és zihált, keményen, teljesen átadva magát az érzéseknek.
Anna előrehajolt, mellei Pamelához nyomódtak, az arcuk majdnem összeért, ajkaik alig pár centire egymástól. Mélyen egymás szemébe néztek, ahogy Anna lassan ki-be húzgálta a dákót Pamela pinájában. Kinyújtották a nyelvüket, összeértek, s finom nyálcseppek keveredtek össze a szájukban.
– Kefélj! – parancsolta Pamela. – Kefélj keményen!
Anna felemelte Pamela lábait a vállára, bebújt közéjük, s tövig nyomta a szerszámot Pamelába. Egyre gyorsabban, keményebben, mélyebben és határozottabban mozgott előre-hátra. Csak nézte, ahogy Pamela nyögdécsel a gyönyörtől és a fájdalomtól.
– Ugye, hogy jobb, mint Tommy? – kérdezte. Pamela csak bólintott, tátott szájjal, és Anna fenekébe kapaszkodott, ahogy a lány felnyársalta. A fejét hátraengedte, úgy élvezte, ahogy Anna teljesen beléhatol a hatalmas játékszerrel, s érezte, ahogy az orgazmus hullámai elöntik. Sikoltva élvezett el:
– Ahhh... IGEN!!!
Anna folytatta a dugást, a műpénisz töve egyre jobban dörzsölte a csiklóját, s egyre gyorsabban röpítette az élvezet felé. Lenyúlt, s már érezte is az orgazmust, kihúzta a dákót Pamelából, s elindította az élvezést imitáló szerkezetet... Forró krém röppent ki a szerszám végéből, és fedte be Pamela melleit... Még egy mozdulat, s ezúttal Pamela arcát terítette be...
Pamela előrehajolt, és ajkait szorosra zárta a dákó végén, s Annára nézett, aki a maradék krémet Pamela szájába engedte. Mint egy jó kislány, Pamela mindent lenyelt, amit csak tudott, s a maradék kifolyt az ajkai közül, s a melleire csöppent.
A tévében Tommy is éppen Pamelára lőtte magját, s hangosan ordított. Anna gyöngéden megcsókolta Pamelát, nyelvük összeért, s finoman ízlelgették a nemrég kifolyt krémet.
– Ahhh, szivi, bárcsak egy igazi fasz lett volna... – sóhajtott Pamela.
– Tényleg ezt akarod, kicsim? – nézett rá Anna Nicole, miközben újra megcsókolta.
– Bármit megtennék, hogy most egy igazi, forró faszt a szájamban érezhessek... – mondta Pam.
– Bármilyen faszt? – ült fel Nicole, nagy szemekkel.
– Bármilyet! – vágta rá Pamela. – Csak nagy legyen, forró, és élő... Nem ilyen mű...
Anna felugrott, és kisietett a szobából, a dákó még mindig a derekán. Pamela kíváncsian várt, nem tudta, hogy kit hoz majd be Anna... A kertészt? A medencetakarítót?
Anna pár másodperc múlva vissza is jött, s bevezetett egy nagy, izmos dobermannt, Victort.
– Victor szereti, ha szopják a farkát! – mosolygott Anna. – ÉS jó nagy farka van, nézd csak meg!
Pamela egy másodpercig tétovázott, aztán lecsúszott a padlóra, Annához és a
k
alf
ut
alf
alf
ho
alf
z
mászott, s közben érzékin nyaldosta az ajkait.
Egy perc múlva már Pamela és Anna egymással szemben ült a padlón, Victor mellett, és ki-be kapkodták egymás szájából Victor csöpögő farkát. Felváltva szopogatták, s közben szabad kezükkel egymás fenekét ujjazták, és úgy nevetgéltek, mintha csak szűz diáklányok lennének.
Anna egyre mélyebben engedte Pamela szájába a
k
alf
ut
alf
ya
farkát, s a hatalmas, 21 centis szerszám már Pam torkában feküdt, Pam ajkai majd' szétrepedtek a fasz tövénél. Anna hátrasöpörta Pam haját, és a melleit simogatta, aztán a fenekét, miközben barátnője csak szopott tovább. Mostmár Anna nem foglalkozott a
k
alf
ut
alf
alf
va
alf
l
, meghagyta Pamelának az élvezetet.
– Ugye milyen jó szopni ezt a faszt? – súgta Anna Pamela fülébe.
Pamela egy elgyötört "igen"-t nyögött, amiből nem sok hallatszott, a dákóval a szájában. Lassan kiengedte ajkai közül, s végignyalogatta... Aztán Annára nézett:
– Baszhatok vele? – könyörgött. – Kérlek...
– Először egy csókot... – mondta Anna, és keményen benyomta a nyelvét Pamela ajkai közé.
Aztán lefektette Pamelát a díványra, hanyatt, a feneke majdnem lelógott a szélén. Victort pedig Pamela széttárt lábai közé irányította, a
k
alf
ut
alf
ya
fejét Pammy simogatta, miközben Anna a faszt becsúsztatta Pamela pinájába.
Victor meglepően gyorsan reagált, ahogy megérezte a finom, meleg husit a farka körül, elkezdte kefélni, egyre mélyebben és mélyebben, míg Pamela az egészet magában nem érezte. Pammy becsukta a szemét, s megpróbálta elképzelni, hogy nézhet ki. A
k
alf
ut
alf
ya
alatt feküdt, ami éppen keményen baszta, Anna pedig ott feküdt mellettük, olyan közelről nézte az akciót, hogy ajkait csak centik választották el tőle, s időnként meg-megnyalta Victor faszát, ahogy az éppen kijött a punciból. Közelről látta, hogyan rohamozza a
k
alf
ut
alf
ya
farkának tövénél lévő csomó Pamela elgyötört pináját.
Az orgazmus hullámai elöntötték az ex-Baywatch-sztárt, lenyúlt és megragadta Victor derekát, keményen és gyorsan rángatta magába, és égő fájdalmat érzett, ahogy a csomó a farok tövénél berobbant a pinájába. Nagyot élvezett, s ahogy fellélegzett, érezte, ahogy Victor teleengedi a pináját forró, ragadós folyadékkal.
Eltartott pár percig, amíg Pamela ki tudta engedni Victort magából. Ahogy a fasz kibukkant, nagy adag fehér folyadék ömlött Anna arcába, s ő minél többet próbált belőle a szájába venni. Az íze sós-vasas volt, s Anna lenyalogatta Pamela puncijáról is, majd bekapta Victor farkát, amin összekeveredett Pamela és Victor nedve.
Pamela pedig kimerülten dőlt hátra. Sok volt neki ez a délután, Anna műszerszáma, s Victor dákója. Fáradtan figyelte, hogyan kezdi el szopni Anna a
k
alf
ut
alf
ya
egyre keményebb farkát, s hogyan lendülnek mindketten akcióba.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.49 pont (178 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. április 21. 17:08
#39
Ez nálam nem nyert.
1
a
angel234
2021. február 17. 03:08
#37
Nem rossz,de nem lett nagyon jó.
1
Bizse42
2019. július 31. 00:30
#36
Észbontóan "izgi"! Tisztára benedvesedtem lenn....
1
Pavlov
2017. november 20. 22:05
#35
Köszönöm mindenkinek!
1
t
t.555
2017. november 19. 01:33
#34
Tetszett nekem is!
1
l
listike
2016. szeptember 20. 16:46
#33
Jó volt.
1
tutajos46
2013. december 1. 08:19
#30
Legyen még animal történet.
1
j
joozsi
2012. augusztus 21. 05:39
#29
Miért nem tudok szavazni?
1
adam
2009. július 14. 13:40
#28
sex
1
enn
2009. július 12. 19:44
#27
kegyetlen...2pont...
1
erno
2008. szeptember 17. 14:53
#26
nagyszeru story ,tobb ilyet szeretnek olvasni.volt egy mese-ARANYSZAMAR- av itt jol elferne.
1
Pavlov
2007. szeptember 19. 17:47
#25
Kosz
1
tiborg
2007. szeptember 19. 01:58
#24
Jo a fantaziad!! A tisztogatas
elmaradhatott volna!?!Kivancsi
lennek mire kepes meg Viktor?!?!
1
pandur
2007. szeptember 18. 22:02
#23
különben jó volt, de viktor nélkül jobblett volna
1
Pavlov
2007. július 27. 21:39
#22
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
1