A+ A-

Hétfő este

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Megint egy órával előbb értem oda.
Mindig így járok, ha valahonnan nagyon nem szeretnék elkésni. Most mi a fenét kezdjek magammal. Itt ülök a kocsiban és várakozhatok. Rágyújtok egy cigire. Ez így unalmas. Sétáljunk. Hideg szél fúj. Összehúzom magamon a dzsekit. Nem egy barátságos környék. A kirakatok szinte semmit nem mutatnak. Elsétálok egy kocsma előtt. Ha barátságosabban lenne még egy sört is benyelnék, de ez inkább köpködőnek néz ki. Tovább. A villamos eldöcög mellettem. Nézem, hátha ezzel jön. De miért jönne? Egy órával a megbeszélt időpont előtt?
A körúton leszólítanak.
- Szépfiú nem érsz rá?
Menekülök. Vissza a kocsihoz. Inkább itt várom meg.

Ismerős alak közeledik a kapuhoz. Kiugranék a kocsiból, de nem megy olyan gyorsan. A kapu csukódik. Aztán újra nyílik. Ő az. Integetek, aztán sietek felé.
Becsukja mögöttem az ajtót.
- Fáradt vagyok. - mondja. Engem ez most nem érdekel. Magamhoz húzom. A szájára tapadok. Imádom csókolni a lágy ajkait.
Csörög a mobil. Utálom. Kénytelen vagyok elereszteni. Lebonyolít még egy-két hívást, közben a karjaim között tartom. Megcsókolom a tarkóját. Megborzong.
Gyors zuhany. Nagyon kívánom. Ezt talán látszik is rajtam. Egy szál póló van rajta.
Feltesz egy CD-t. A szupersztár dallamait ismerem fel.
Átölelem és újra csókolni kezdem. Kezem bebarangolja a testét, először a póló felett, aztán a forró bőrét érintve. Leültetem az ágy szélére. A szám a bőrét csókolgatja. A szeme csukva, pedig szeretem nézni azokat a gyönyörű kék szemeket. Nyelvem a hasán táncol. Hanyatt fekszik. Átadja magát az ajkaimnak. Végig csókolom a combjait. Tudom, tudom, ne borzoljalak! A szám rátapad az ölére. Óvatosan bújik nyelvem az ajkak közé. Kezem a kezét keresi. Megszorítom. Visszaszorít. Éledő csiklóját nyalom egyre gyorsabb ütemben. Másik kezem a feneke alá csúszik. Lélegzete egyre gyorsul, ahogy nyelven gyorsabb tempóra vált. Ujjaim a nedves bejáratot keresik. Nem csúsztatom be mélyre, csak egy kicsit. Így simogatom. Csiklóját az ajkaim közé veszem. Nyelvem féktelen táncot jár rajta. Megszorítja a kezem. Háta ívben megfeszül. Hallom halk sikolyát. Hüvelye lüktet.
Mellé bújok. Simogatom az arcát. Beletúrok a hajába. A szájára tapadok. Ezzel a lánnyal nem tudok betelni.
Hanyatt fordulok, feje a vállamon. Mozdulna, hogy visszaadja amit kapott, de nem hagyom. Átölelem, a karomba zárom.
- Maradj! Csak egy kicsit maradj a karjaimban mozdulatlanul...
Végig simítja a hasamat, majd lejjebb, ágaskodó szerszámomat veszi kezelésbe. Beleremegek ahogy simogatja. Lejjebb csúszik. Nyelve a mellbimbómon, majd a hasamon. Aztán végigcsókolja a farkamat. Átadom magam az élvezetnek. Forró ajkai gyorsan előcsalják elő nedveimet. Nyelvével szétkeni a makkomon. Szájában mélyre csúszik a farkam. Imádom. Remegek a gyönyörűségtől. Aztán a kezével is besegít. Innen egyenes út vezet a kielégülésig. Lüktetve adom át forró nedveimet. Még egy kicsit a szájában tartja, aztán visszabújik hozzám. Szorosan átkarolom, mintha valaki el akarná rabolni tőlem.
Végig karcolom a hátát, beletúrok a hajába. Tudom, ezt nagyon szereti. Olyan cicásan odabújik a vállgödrömbe és én csak hallgatom egyre lassuló lélegzetét. Tényleg fáradt lehet. Elaludt?
Elzsibbadtam. Fordulok. A hátához bújok. Újra keményedik a farkam. Nem akarattal, de felébresztem. Hátranyúl. Simogat. Ő is érzi a feszülésem. Segít. Farkam már a hüvelyében. Mozgásunk összehangolódik pillanatok alatt. Keze a lepedőt gyűri. Halkan kiabál valamit. A zihálásomtól nem értem. Kezem az ölén. Szorítom erősen magamhoz. Forró hüvelye körül öleli a farkam. A lökéseim szinte durvák.
- Még, mééééég!! - kiabálja. Átadom magam a kéjnek. Farkamból lüktetve árad a spermámat.
Lecsitulunk.
- Szeretlek. - suttogom a fülébe. És boldogan zárom karjaimba. Most már a zsibbadás sem érdekel. Mosolyogva hallgatom szuszogását. Újra elaludt. Legszívesebben megállítanám az időt...
Szavazz Te is!

Átlag: 4.41 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 t.555 2017. 10. 17. kedd 05:02
Kedves!
#9 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:48
Érzelmes.
#8 A57L 2014. 02. 9. vasárnap 07:20
Nem rossz.
#7 tutajos46 2013. 12. 1. vasárnap 08:04
Legalább meg csinálta a lányt, igaz elötte kicsit telefonálgatott.
#6 papi 2013. 09. 3. kedd 10:16
A tettek beszélnek, a száj másképp szól.
#5 artifact 2003. 04. 9. szerda 23:14
Aranyos, szerelmes, elvakult.
Ismerős érzés...
#4 2003. 04. 7. hétfő 21:20
Nos, nem tul szoszatyar a kicsike...
#3 Szanto 2003. 04. 6. vasárnap 18:22
Es hol a torte-net?
erdemjegye 5 os
#2 Ildica 2003. 04. 6. vasárnap 06:32
Szép... :))
#1 Törté-Net 2003. 04. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?