A+ A-

Hétvégi buli

Egy hétvégén egyedül megyek bulizni. A szórakozóhelyen a bárpultnál megismerkedek egy velem egy magasságú, szőke hosszú hajú, sportos testalkatú lánnyal. Meghívom egy italra. Míg egy pillanatra másra figyelek, valami drogot belecsempész a poharamba, amitől egyből elfog a szeretet mindenki iránt, és úgy érzem magam, mint aki teljesen részeg lenne. Nem tudom igazán mire vélni a dolgot, és az italnak tulajdonítom mindezt. A lány felkér táncolni, és a tömegben hirtelen mozdulattal hátrabilincseli a kezemet. Én annyira nem vagyok magamnál, hogy azt sem tudom, hogy hol, és mi történik velem. Megfogja a karomat és kivezet a discoból. A szórakozó hely előtt nem messze lévő mikrobusznál kötünk ki.
Bemegyünk, majd a kocsi padlózatán X alakban rögzít a lány. Én a helyzetet még mindig úgy élem meg, mintha csak játszadozni akarna velem, igaz ha ellenkezni akarnék akkor se tudnék, mert a szer rendesen megtette a hatását. Elővesz egy kést, majd a ruhámat kezdi lehámozni vele. Miután sikeresen megszabadított minden ruhámtól elővesz egy kosárnyi csipeszt, és lassan a lábaimtól kezdve, amennyit csak bír telerakja a testemet csipeszekkel. Persze ez alól a nemi szervem sem kivétel. Majd miután végzett ezzel a kínzással, ráül a fejemre és megparancsolja, hogy bugyin keresztül juttasam élvezethez, miközben ő meg egy műfarkat húzogat a seggembe, kitágítva azt teljesen. Míg én a kínok között próbálom őt nyalni meleg, sárga folyadék kerül az arcomra. Az undortól egyből elkezdek rángatózni. Ekkor egy nagyot rám csap egy pálcával, hogy folytassam a nyalást. Mivel más választásom nincs, így megteszem, és tovább nyalogatom a lucskos, büdös bugyiját. Miután elélvez előreül a kocsiban elindul kifele a városból, és én persze semmit sem látok az útból, mivel még mindig a mikrobusz aljára vagyok kötözve.
Egyszer csak megállunk. Hátrajön a fogvatartóm, majd úgy átkötöz, hogy már nem vagyok semmihez sem rögzítve, de azért mozdulni és lábra állni sem bírok. Aztán a számba tesz egy pecket, és a szemeimet is beköti. Ekkor így ahogy vagyok kivonszol a kisbuszból, majd kikötöz egy fához és elhajt. Az egész éjszakát az erdő közepén, meztelenül töltöm.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.36 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2018. 01. 21. vasárnap 06:53
Ami nem tetszett benne az a rövidsége... 7p
#7 A57L 2014. 03. 23. vasárnap 11:22
Ez nagyon gyenge.
#6 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:25
Mi ez?
#5 Squito 2003. 04. 24. csütörtök 06:04
Ez most erotikus történet volt?
Terjedelme irtó kevés!
Ha mínusz pont létezne megadnám!!!
1PONT!
#4 mboy 2003. 03. 29. szombat 22:29
Gagyi! 1 pont :(
#3 Maopz 2003. 03. 29. szombat 14:05
Hat lehet h en vagyok konzervativ de szerintem nem jo. -1pont
#2 TheChronic 2003. 03. 29. szombat 08:33
Ilyenek a nök! :D
Azért lehetett volna ebböl egy igazán hosszú és izgató sztorit kreálni,ha a csaj kicsit vele marad az erdöben...így nagyon rövid.
#1 Törté-Net 2003. 03. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?