A+ A-

Nyári telefon

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Kellemes nyári nap volt. A Nő egy hirtelen ötlettől vezérelve tárcsázta A Férfi számát. Kellemes csevely után a lényegre tért: nem volna kedve vele tölteni az éjszakát? Hirtelen szólni sem bírt A Férfi, majd első meglepetéséből felocsúdva azt mondta, tulajdonképpen ráérne, de nem tudja, hogy mit válaszoljon. Majd este felhívja, ha döntött. Tudta A Nő a vacillálás okát: korábbról már igen jól ismerték egymás testét - és lelkét. Talán megijedt.
Mindegy. munka után hazament, és várta az estét. Néhány hete tervezte, hogy megszabadul a fanszőrétől, de eddig nem talált rá "okot". Este beállt a tus alá, elővette a borotvát. Úgy gondolta, ez éppen megfelelő alkalom lesz, és csupaszra borotválta a punciját. Bár tudta, hogy A Férfinek ez szinte semmit nem számít, mégis úgy gondolta, hogy meglepi vele. Épp kilépett a zuhany alól, mikor megszólalt a telefonja. A hívó csak annyit mondott, hogy megfürdik és indul.
A Nő nem bajlódott sokat a megfelelő ruha kiválasztásával: felvette a fürdőköpenyét. Ennyi. Végre megszólalt a csengő. A kapuban még félszeg gyerekek módjára két puszival köszöntötték egymást, A Férfi még csak ölelést sem akart, nehogy a lenge öltözetű kedvese megfázzon. Gyorsan besiettek a házba és már egymás szájának estek. Nem bírtak az érzelmeikkel, ott helyben fel akarták falni a másikat. Gyorsan kikapcsolta A Nő a tévét - mivel azzal múlatta az időt, míg várt, hogy valami olcsó szappanoperát nézett - és már a hálószobában voltak. Gyorsan ledobálták a ruhákat magukról és A Férfi gyengéden az ágyba fektette A Nőt. Ekkor már nem a másik szája volt a fő célpont, inkább kalandozni kezdtek egymás testén. Először a melleket fedezték fel, majd egyre lejjebb. Mikor A Férfi elért A Nő puncijáig, megdöbbenve tapasztalta, hogy milyen csupasz. Tetszett neki. Majd lejjebb ment nyelvével, és már a csiklóját izgatta. Ez nem volt elég: A Nő kérésére más pozitúrát választottak, így egyszerre izgathatták a másik testét. Közben A Férfi ujja besiklott a hüvelybe egyre nagyobb gyönyöröket okozva. Mikor már mindketten nagyon begerjedtek, gyors behatolás után hamar feljutottak a csúcsra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.44 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 09. 22. hétfő 07:37
Egynek elmegy.
#6 papi 2014. 03. 5. szerda 05:08
Nem nagy durranás
#5 genius33 2013. 04. 10. szerda 07:18
Túúúúl rövid.
#4 Nanetuddki 2003. 03. 30. vasárnap 11:05
Kissé kapkodós, bár a valóságban is előfordulhat ilyen
#3 Jaguár 2003. 03. 29. szombat 05:53
Möncsi: hát nem 1 Háború és béke....
ja meg gyengusz
#2 Moncsi 2003. 03. 29. szombat 04:46
Rövid is, tömör is... nem túl jó :(
#1 Törté-Net 2003. 03. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?