A+ A-

A bűvös erdő széli királyság

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy bűvös erdő. Az erdő két szélén volt két királyság. Az egyikben a királynak egy lánya volt, míg a másik királyság egy herceget tudhatott magáénak.
Egy szép nyári napon a herceg és a hercegnő kisétáltak a bűvös erdőbe. Egyre mélyebbre és mélyebbre hatoltak a sűrű rengetegben, valami vonzotta őket, de maguk se tudták, hogy mi csak haladtak előre egyre mélyebbre. Egyszer csak egy csodaszép tisztáshoz értek.
Mikor megérkeztek ámulatba ejtette őket a természet szépsége. Hamar egymásra találtak, és kéz a kézben sétáltak, míg kiértek egy virágos rétre. Szebbnél szebb virágok vették körül a puha pázsitot. A távolból egy patak csobogása hallatszott és madarak csiripeltek mindenfelé. A langyos nyári szellő lebegtette a hercegnő és a herceg hosszú haját.
A táj fenséges látványának hatása alatt a fiú kényszer érzett, hogy egy lágy csókot nyomjon a lány nyakára. A tájban gyönyörködő lány mögé lépett és megcsókolta, majd végigsimította hófehér selyembe bujtatott testét. Bár a hercegnő tudta, hogy ezt nem szabadna megtennie, de a hely teljesen bódulatba ejtette, így a herceg felé fordult, és szenvedélyesen megcsókolta. Lassan apró csókok közepette megszabadultak a ruháiktól. A fűbe heveredtek a virágok közé. A fiú kezdte a kényeztetést. Lágyan megcsókolta a hercegnőt, majd a nyakát csókolgatta, közben a kezeivel felfedezte a lány egész testét, hosszan elidőzve a lány melleinél. Majd a herceg a nyalogatni kezdte a hercegnő mellbimbóit, melyek a langyos szellő hatására már egészen megkeményedtek.
A bimbók nyalogatása közben az ujjait becsúsztatta a lány combjai közé és elkezdett játszani a lány csiklójával. A fiú apró csókokkal halmozva el a lány testét haladt lefelé, mikor hirtelen a lány szeméremajkai közé dugta a nyelvét.
A lány egész teste megremegett és egy halk sikoly hagyta el érzéki ajkait. A nyelvét körkörösen mozgatta a csiklóján, majd amikor a lány egyre hevesebben kezdett el mozogni és a lélegzete is szapora lett akkor bedugta a nyelvét az édes nyílásába, a lány felsikoltott, majd ütemesen mozgatva a csípőjét nyögdécselt. A lány nem bírva tovább a melleit kezdte masszírozni. Ekkor a herceg megcsókolta a lányt és az ujjaival folytatta a lány csiklójának kényeztetését. A herceg szüntelenül masszírozta a lány csiklóját, miközben a lány nyakát, melleit és az ajkait csókolta felváltva. A fiú nem bírt betelni a hercegnő gyönyörű testének a látványával. Lágyan cirógatta a lágy testét a szellő, amikor a fiú újra elkezdte kényeztetni a lány szeméremnyílását a nyelvével. Ütemesen húzogatta ki be a nyelvét és élvezte a lány nyögdécselését, aki egyre gyorsabban mozgatta a csípőjét, mikor hirtelen összeszorította a combjait és egy lágy sikoly zavarta fel a természet csendjét. A lány még sohasem érzett ilyet ezelőtt. És még hosszú percekig pihegett a fűben hallgatva a madarak énekét, majd a fiút a hátára fordította és fölé hajolva megcsókolta őt.
A hosszú szőkésbarna hajával kezdte el cirógatni a fiú testét, időnként egy-egy csókot nyomva rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 4. csütörtök 08:25
Engem nem fogott meg, bár vannak ennél sokkal gyengébb történetek is.
#7 vakon53 2016. 01. 3. vasárnap 16:19
Több ijen íráskellene ide a honlapra csak hosszabb nemijenrövidke.
#6 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 19:37
Rövid.
#5 listike 2014. 09. 26. péntek 19:29
Nem jó.
#4 A57L 2014. 05. 7. szerda 04:31
Nem rossz írás.
#3 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:24
Kicsit jobban ki .kellett volna bontani a történetet
#2 v-ir-a 2011. 11. 24. csütörtök 23:37
ötletes, de rövid...
#1 Törté-Net 2005. 09. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?