A+ A-

Szeretkezés

Hosszabb ideje külföldön tartózkodom, és a barátnőm otthon van Magyarországon. Nehéz nélküle, és még a telefonok, videóbeszélgetések, e-mailben küldött nyugtatópuszik sem segítenek sokat
Hangsúlyozom, A LEVÉL EREDETI!
A barátnőmtől kaptam, és engem annyira felhúzott, hogy az elképzelhetetlen. Kértem, hogy írja le egy masztiját nekem, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sikerül.
Egyébként szőke lány, őrületes testtel (szerinte persze dagadt) 85B cicivel, gyönyörű. Ha valaki azt gondolná, hogy álmodom, annak azt mondom, hogy igen, meg vagyok győződve róla. Gondoltam, megosztanám veletek is, örüljetek velem, hogy az egyik srácot ilyen barátnő várja haza.
Fekszem az ágyon... Te már egy ideje kinn vagy a kádból, csorog a víz.
Elképzelem, ahogy állsz a zuhany alatt, és a vízcseppek folynak le a testeden. Becsukom a szemem, simogatom magam. Végigsimítom a mellemet, oldalamat, a belső combomat. Felhúzom a szoknyámat...
Érzem, mennyire nedves leszek, mert arra gondolok, hogy te ugyanezt teszed a zuhany alatt. Felső már nincs rajtam, csak egy szoknya. Benyálazom az ujjamat, és a mellbimbómhoz érek (imádom, ahogy megkeményedik), közben a másik kezemmel a puncimat simogatom. Először a csiklómat, finoman. Közben érzem, hogy figyelsz, ami még jobban felizgat. Nem nyitom ki a szemem, de tudom, hogy ott vagy. Egy ideig figyelsz, majd közelebb jössz. Végigsimítod a vádlimat, a combomat, belecsókolsz. Majd haladsz egyre feljebb. Ahogy a nyelved a bőrömhöz ér élvezem és felsóhajtok. Eljutsz a nyakamhoz. Ott is csókolsz, vadul, kicsit fáj, de épp jó, kellemes fájdalom. Te is kívánsz, mert miközben nyelves puszit adsz, érzem, hogy a farkad a bőrömhöz ér.
Akarom, hogy az enyém legyen, de te még nem engeded. Beletúrsz a hajamba és hátrahúzod a fejem, csókolsz. Én a hátadat simogatom, a füledbe súgom, hogy kívánlak. Hozzád akarok érni, de te lefogod a kezem. Imádom, hogy erősebb vagy mint én. Játszol velem, a mellemet simogatod, puszilod. Ez nagyon izgató. Majd hátra fekszel, fogod a fejemet és irányítasz. Elmondod, mit akarsz. Azt akarod, hogy én is játsszak veled. Én már vártam, lüktet a puncim, de tudom, hogy még nem jött el az ideje.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 10. 10. péntek 06:47
Rövid és gyenge.
#5 listike 2013. 12. 31. kedd 14:37
Nem nyert.
#4 papi 2013. 09. 19. csütörtök 15:23
Rövid.
#3 PiercingGirl 2003. 03. 8. szombat 19:16
:)) tetszik !! Bár kissé hiányos :)
ÍziRájder: neveld meg sűrgőssen az asszonyt :)
#2 ÍziRájder 2003. 03. 8. szombat 17:29
Hát biz egy ilyen belevaló barátnőt én is szeretnék! A menyasszonyom tanulhatna Tőle!
#1 Törté-Net 2003. 03. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?