A+ A-

A kollégiumban

Haverommal, Lacival másodikosok voltunk, egy másik városba jártunk középiskolába és kollégiumban laktunk, ami televolt jobbnál jobb lányokkal és elhatároztuk, hogy kifogunk magunknak néhányat, egy kis kalandra. Az osztályomból még egy lány volt kollégista, minden nap hármasban mentünk suliba és onnan vissza. Laci és én egy helységből jöttünk, mindig is a legjobb haverok voltunk, a lány, Emi pedig pár faluval távolabb lakott, tehát csak egy éve ismertük meg, amikor elkezdtük a gimnáziumot. Emi egy kedves, szerény, ám mégis nagyon szép lány volt. Habár elég csendesnek bizonyult, jó barát volt.
Ez az eset tanévkezdéskor történt meg, második osztályban. A nevelők minden délután átjárták a szobákat, ellenőrizték a diákokat, hogy tanulnak-e. Mivel még nagyon semmi dolgunk nem akadt, ezért kitaláltuk, hogy átmegyünk Emihez beszélgetni. Megvártuk, még a nevelő végigjárja a szobákat, hogy ne vegyen minket észre. Bekopogtunk a szobába, és benyitottunk. Emi volt ott csak, éppen pakolt. Mondta, hogy menjünk be, és foglaljunk helyet.
Tulajdonképpen addig nem is nagyon néztem Emit, de ekkor láttam csak, hogy milyen szép formás feneke van, illetve, hogy még nem teljesen kifejlett mellei milyen szép gömbölydedek. Ekkor ötlött eszembe a gondolat, hogy talán ő az a lány, akit kerestem.
Már egy tíz perce csak beszélgettünk és unatkoztunk, amikor azt mondta Emi, hogy van egy jó ötlete. Kulcsra zárta az ajtót és bekapcsolta a rádiót. Mi Lacival az ágyon ülve figyeltük, mit is akar tenni. Beállt a szoba közepére és elkezdett táncolni, és csalogatott minket is. Mit sem sejtve felkeltünk és elkezdtünk táncolni. Idővel Emi egyre jobban élvezte és hol rám, hol barátomra vetett csábos pillantásokat. Már ekkor kezdett gyanússá válni a helyzet számomra, hogy itt még valami lesz.
Egy óvatlan pillanatban, Emi "rámesett" és rádőltünk az ágyra. A szemembe nézett és elkezdett vadul csókolni. Nem tudtam mire vélni a helyzetet, hát én is visszacsókoltam. Lacinak egyszerűen leesett az álla. Emi felállt, és bal mutatóujját elkezdte nyalogatni és végighúzta az arcán és nyakán. Hirtelen melleihez kapott a ruhán keresztül és egyet dörzsölt rajta érzékien. Lassan, a zene ritmusára elkezdte levenni pullóverét és nadrágját. Alatta egy rémítően szexi fekete melltartó és egy csöppnyi tanga volt, ami éppen csak eltakarta punciját.
Ekkor azt mondta, vetkőzzünk. Hirtelen nem tudtunk egy szót se kinyögni, természetesen rögtön engedelmeskedtünk, mert már szerettünk volna egy kis kalandot. Levetettük ruháinkat, Lacin egy kockás alsónadrág, rajtam egy kék gatya volt, ami már alig tudta visszafogni a vadállatot, ami mögötte ágaskodott. Lacin is látható volt a hatás. Emi kitalálta, hogy feküdjünk az ágyra. Én mentem legbelülre, utána Emi és végül Laci. Elkezdtük csókolgatni testét, nyakát és ajkait, miközben egyik kezemmel megpróbáltam a gatyán keresztül dörzsölni hatalmasra duzzadt szervemet, a másikkal pedig a lány bugyijánál kalandoztam. Laci éppen a melleit csókolgatta. A kezem Emi lábai közé "tévedt", akkor kicsit özzerezzent, de éreztem a nedvességet odalenn. Még soha nem éreztem ilyet. Barátom fokozatosan elért a melltartó kapcsáig, amit gyorsan feloldott, és levette a lányról. Ekkor láttuk csak igazán a gyönyörű melleit, amire már majdnem elsültem.
Emi ekkor felugrott, mintha megijedt volna, pedig éppen ellenkezőleg: azt akarta, hogy mi, fiúk csókolgassuk egymást, és vegyük le a megmaradt alsóneműnket. Nem volt mit tenni, megtettük. Először furcsa volt a csók, de belejöttünk, közben a lányra pillantottam, láttam, hogy jobb keze puncija felé kezd kalandozni. Szólt, hogy levehetnénk már a gatyákat. Megtettük, és felé fordultunk. Csodálkozva figyelte ágaskodó szerveinket. Legnagyobb meglepetésünkre elővett egy vonalzót, és le akarta mérni fütyijeinket. Lacinak 17-et mért, nekem pedig 18-at. Mintegy "jutalomképpen", megsímogatta mindkettőnkét, és adott nekik egy-egy puszit. Ekkor már alig tudtam magamon uralkodni, hogy el ne kapjam, és letépjem róla a bugyiját. Egy jó dal indult el a rádióban, erre ő elkezdett vonaglani, majd lehajolt úgy, hogy feneke volt mifelénk és fokozatosan letolta tangáját. Ekkor láttam életemben először közelről puncit, ami szó szerint izzott és megcsapott a fenomenális illata.
Megfordult, és elénk tárulkozott gyönyörű Vénusz-dombja, és fekete, fésült szőrzete, amely már szintén nedves volt. Elővett egy csomag óvszert a fiókból és lerakta az ágy mellé. Azt mondta, szeretne minket leszopni. Lacival egymásra néztünk, és csak bólintottunk. Először Laci szerszámát vette kezelésbe, szó szerint nekirontott a vörös fallosznak, bevette szájába a makkot és szopogatta, közben jobb kezével a heréimet símogatta és néha-néha rántott egyet farkamon.
Hangos nyögések jelezték, hogy Laci rögtön elmegy, és csakugyan, a meleg sperma bespriccelt Emi szájába, arcára is jutott belőle, amit lenyalogatott onnan. Ennek ellenére Laci férfiassága nem lankant, annyira fel volt izgulva, de most én következtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.91 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#31 listike 2014. 04. 28. hétfő 08:30
Ugy pocsék, ahogy van.
#30 sztbali 2014. 03. 7. péntek 18:04
Kicsit tré, de olvastam már rosszabbat.
#29 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:05
Nemvészes smile
#28 ffn 2007. 10. 25. csütörtök 21:51
hm. hát ez télleg gáz...nem tudom h lehet élvezni 1 fiuval...meg eleve rávenni magam:S
#27 fruit 2007. 04. 26. csütörtök 12:05
ojj... hát fiu fiu seggbekuki nekem sokvolt picit... amugy nem olyan rossz.
#26 egypár 2005. 08. 29. hétfő 19:08
elég jo történet, bevállalnánk :)
#25 Maci83 2003. 03. 10. hétfő 12:07
"Emi rámhasalt, beigazította szervemet a nunijába"
"furcsa érzés volt a haverom hátsójában tornázni. Farkam egy meleg helyen volt, ami nagyon új volt nekem, mert még soha nem voltam senkivel"

Elöbb dugott a csajjal!
én jobbat irok !
#24 Ödönke 2003. 03. 7. péntek 01:57
Ezzzz kiráály:)))
1 pont:)))

Ha nem dugtad volna seggbe a barátodat kaphattál volna akár 8 pöttyöt is!
#23 limbo 2003. 03. 5. szerda 03:12
Nekem tetszik. Az a legjobb az egészben ahogy kezelik ezt a homo dolgot: Felgmán, mint ha mi se történt volna. Nem dimenzionálja túl a dolgot.
#22 dylan 2003. 03. 5. szerda 03:00
jeeeezus maria.
te jo isten,meg mindig nem tertem magamhoz.
aszongya:
"Kezdtem ráérezni a ritmusra, és fokozatosan centinként haladtam, míg a makkom teljesen bekerült. Laci mondta ekkor, hogy fáj, de mégis jó."...
"furcsa érzés volt a haverom hátsójában tornázni"
hat vazzer, ha EZ nem beteg, akkor semmi sem az. hogy lehet ilyet...?
nem kene ilyet terjeszteni...fuuuuj

#21 PiercingGirl 2003. 03. 4. kedd 17:27
zerintem fantasztikus ! :)
bár a csaj puncijában a 2 farok gáz
#20 TheChronic 2003. 03. 4. kedd 12:44
Ildica: Megnyugodtam,köszi! Bár én is inkább a srácok alulméretezett "díszére" tippeltem...
Különben is,sokkal értelmesebb a hüvelytorna,és akkor sem a csajnak,sem a partnereinek nem lesz soha hiányérzete.
#19 dreamer 2003. 03. 4. kedd 11:12
Azert egyszer kiprobalnam milyen lehet a feeling egy ilyen tag nővel:)Mar csak az uniqum kedeert is:)
csajok, pls mail:)
#18 Ildica 2003. 03. 4. kedd 03:43
sőt...valaki egész életében nem tégul ki ennyire...ez egyébként sem kor függö...megnyugtattalak?:))
#17 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 15:47
Azért az külön tetszett,hogy egy másodikos 16 éves csaj egyszerre két faszt vesz a puncijába,mert egy nem elég! A srácok jó nagy cerkabajnokok lehettek! :/
Csajok,nyugtassatok meg,ugye ennyi idösen még ritka az,hogy ilyen tág legyen valaki?!?
#16 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 15:44
Csatlakozva az elöttem szólókhoz: elöször alig van melle,aztán csodálják a gyönyörü mellét...
Az egészben a csaj a legjobb,nem elég,hogy pornófilmeken nevelkedett gátlástalan kis kurva(a szó pozitív értelmében!!),de van esze arra is,hogy a két srácot a saját kedve szerint irányítja.
Akárhogy is,de engem elsöre még ittasan se tudna rávenni egy csaj,hogy csókoljam meg,aztán dugjam seggbe a haveromat.Akkor ö miért van ott? Nézönek? Inkább egy csaj segge,mint egy srácé,még ha nem is zárom ki teljesen a lehetöséget.
#15 Mezga 2003. 03. 3. hétfő 15:03
Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka... Egyes
#14 valaki 2003. 03. 3. hétfő 13:48
"Elővett egy csomag óvszert a fiókból és lerakta az ágy mellé."
"és vegyük le a gumikat, mert szed tablettát, nem kell aggódnunk. "
Most akkor kell, vagy nem kell, ez itt a kérdés?
Amúgy, a gumit nem csak a gyerek miatt kell használd, hanem a fertőzésektől is véd! Azt hiszem erre a felvilágosításra szüksége lesz annak aki írta.
#13 x x x 2003. 03. 3. hétfő 12:03
Nagyon szép mese!
Én meg Józsi vagyok a hegyröl!
Ennyi hülyeséget összeirni gyerekek!

Whytee@wap.hu
#12 Alvin 2003. 03. 3. hétfő 11:16
"Volt egyszer egy srác, úgy hivták: Lacika, neki a mókus mókuci volt, a ló meg pacika..." /Alvin/