A+ A-

Első kurvázásom

Negyedik gimi utolsó félévében hasított belém a gondolat: lassan 18 leszek, érettségizek, és hivatalosan felnőtt férfi leszek. Pedig még soha nem voltam nővel. Egyszer smároltam, valami iskolai partin, de semmi több. Minden szilveszterkor megfogadtam, hogy az újévben elvesztem az ártatlanságomat, de sohasem sikerült.
Ezért egyik hasonszőrű barátommal, aki még nálam is idősebb volt, úgy döntöttünk: fizetős szolgáltatást veszünk igénybe. Vettünk valamilyen hirdetési újságot - 1994 volt, akkoriban még az Expressz is teli volt kurvák és callgirlök hirdetéseivel -, egyik délután feljöttünk hozzánk, és egy csomó lányt felhívtunk belőle. Főleg árak iránt érdeklődtünk, meg persze hogy helyileg hol vannak. Listát írtunk az információkról, és jó pár hívás után megtaláltuk az illető hölgyet. Közel volt az iskolánkhoz (egy belvárosi gimibe jártam akkoriban), 28 éves volt, a hirdetésében pedig azt írta, hogy szőke, 168 cm és 65 kg. Nem volt a legolcsóbb, ha jól emlékszem akkoriban ezer-ezeröt körül volt a szopás és négyezertől kezdődött a teljes szolgáltatás. Eldöntöttük, hogy elmegyünk ehhez a lányhoz, és ki is találtuk az időpontot: március 15. Az iskolai ünnepség miatt csak délig van tanítás, a félórás ünnepség után pedig rengeteg szabadidőnk van, mert általában csak kettőkor-fél háromkor szabadultunk.
14.-én, hétfőn fel is hívtuk a lányt, megmondtuk neki világosan, hogy ketten megyünk, tapasztalatlanok vagyunk, így kb. másfélszeres árban állapodtunk meg, és azt mondta, hogy résen lesz, és ha túl gyakorlottnak bizonyulunk, akkor teljes árat kér.
Furcsa érzés volt, amikor haverom (ő beszélt) letette a telefont. Belegondoltunk: holnap egy nő egytől fél kettőig csak a miénk, ránk vár, sőt, reméljük, nem csak várni fog:).
Az iskolai ünnepség alatt másnap végig erekcióm volt, és amikor ott álltunk a régimódi, hetedik kerületi bérház kapujában, a kaputelefonon ott a lány neve, akkor legalább annyira izgatott voltam, mint anno az első randimon. Én csöngettem föl, mondtam a nevünket, a lány csak annyit mondott, hogy "Oké, gyertek csak, második emelet, jobbra!".
Lifttel mentünk a második emeletre, és amint kiléptünk belőle, jobbra egyből résnyire nyitott ajtót pillantottunk meg. Éreztem, hogy hasfalam remeg az izgalomtól, amikor elindultunk az ajtó felé.
Az ajtóban állt a lány. Nem volt egy bombázó, de nagyon formás feneke volt, és olyan nagyobbfajta, egész tenyérbe való mellei. Szőke volt és rövidhajú. Arcán meglepettség tükröződött, és azt kérdezte, hogy elmúltunk-e már 18 évesek. Valamelyikünk válaszolt neki - "Ó igen, hogyne!". Intett, hogy menjünk csak be a lakásba.
Barátom szólalt meg először: "Ööööm, az a helyzet, hogy hát öööömm... szóval... most vagyunk először ilyen helyzetben..."
"Nem baj!" - válaszolt a lány - "Először az anyagiak, aztán menjetek csak beljebb, vetkőzzetek le, mindjárt megyek." Odaadtuk neki a pénzt, megszámolta, és mondta, reméli, nem akarjuk átverni és tényleg kezdők vagyunk. Egy szoba felé mutatott, elmosolyodott, és elment a fürdőszobába. Mi bementünk, ahova mutatott. Egy nagy franciaágy volt csak a szobában, a függöny el volt húzva.
Elkezdtünk levetkőzni, alsógatyára. A lány csakhamar visszatért, fehérneműben, kezében két kotonnal, odaadta nekünk, és megkérdezte, melyikünk kezdi. Haverommmal csak pislogtunk egymásra, erre a lány mondta, hogy akkor kezdje a magasabb srác. Én voltam az alacsonyabb, de őszintén szólva nem bántam.
A lány a hátán feküdt a franciaágyon, majd oldalra fordult, és szemmel láthatóan várt valamire. Barátom odalépett hozzá, farkának vége felül már jócskán kilógott az alsónadrág alól. A lány odanyúlt, térdig letolta az alsónadrágot, és vert egy-kettőt barátom ágaskodó péniszén. A melltartót meg a bugyit! - súgtam oda neki, mire a haverom előrehajolt az oldalán fekvű lány fölé, és megpróbálta kikapcsolni a melltartót. Én közben egyre nagyobb szemeket meresztettem!
A lány a haverom farkával játszott, és hamarosan az enyémmel is ezt fogja tenni! Jóságos ég! A szájába veszi! Nem, ez nem lehet igaz! Már én is teljesen merev voltam, és tőlem pár méterre a haverom farkát szopta egy lány.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.81 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 listike 2014. 04. 28. hétfő 07:45
Elég közepes.
#13 A57L 2013. 10. 23. szerda 04:19
Egész jó.
#12 kabo 2003. 04. 13. vasárnap 17:41
nem rossz!!?4pont
#11 lapozo 2003. 03. 2. vasárnap 23:30
hát elég tág lehetett.
#10 Pajkos Döme 2003. 03. 2. vasárnap 16:09
nem feri: igen, úgy tudom, így történt. Én nem voltam ott - attól még hogy egyesszám első személyben írodott egy sztori, egyáltalán nem biztos, hogy a szerzővel történt meg... tudod, ha úgy írom, hogy "egy haverom elment egy prostihoz, a haveromat leszopták, a haveerom így a haverom úgy" akkor az valahogy nem kelt hihető benyomást az olvasóban.
#9 kozett 2003. 03. 2. vasárnap 14:26
Én láttam fiút, aki annyira ki volt éhezve - mint az itt ebben a történetben szerepel -, még le sem vette az alsóját máris telespriccelte azt. Szóval az írás 4-es ponttal zárt nálam.
#8 nem feri 2003. 03. 2. vasárnap 01:51
tehat lovagolt a sracon erre te behatoltal a pinajaba hatulrol mer tnem birtad
#7 Pajkos Döme 2003. 03. 1. szombat 21:22
Sobri, Matekos! A történetnek van valóságalapja, konkrétan nem sok, nem is Bpesten történt, és a csaj nem is ilyen volt, de amit az árral kapcsolatban írtam, az így volt. Az én hibámból adódott a félreértés, ha odaírom hogy "teljes árat kér fejenként, mint ahogyan értettem és mint ahogy történt, akkor mindketten a történet lényegére tudtatok volna figyelni... ßye, Döme
#6 Sobri 2003. 03. 1. szombat 10:59
Matekos vazzeg, nyilvan ugy ertette hogy fejenként keri a teljes arat. Teljes ar alatt a ketszeres dugas arat kell erteni, mert eleve ketten mentek.
#5 Matekos 2003. 03. 1. szombat 08:55
"tapasztalatlanok vagyunk, így kb. másfélszeres árban állapodtunk meg, és azt mondta, hogy résen lesz, és ha túl gyakorlottnak bizonyulunk, akkor teljes árat kér. "->vagyis félszeres árat visszaad
#4 Linda 2003. 03. 1. szombat 08:54
Döme, ha rokonszenves lánynak mutatod be, akkor ne hívd ribancnak, mert az sértő! És ne ilyen iskolás stílusban írj máskor, mert ez olyan, mintha egy kötelező házi feladat lenne a fogalmazás órára.
#3 Bela 2003. 03. 1. szombat 08:52
Ebben van valami... En is gatlasos voltam nem mertem odamenni egy lanyhoz sem feltem mint a barom:) Elmentem kurvazni kb hasonlo idegesseg parazas utan megtortent a dolog. Azota mar volt par baratnom es "sikerult" is lefekudnom veluk, szal a modszer segit de nem szabad atesni a lo tuloldalara...
#2 Ildica 2003. 03. 1. szombat 06:27
Háát nekem meséltek olyat,hogy a kurvátol nincs rosszabb...mert az unott képe nagyon lehangolo tud lenni...de biztosan nem mindegyik olyan...
#1 Törté-Net 2003. 03. 1. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?