A+ A-

Jóga óra

Magára húzta a feszes fekete overált, nevetgélt még a lányokkal, majd elindult az edzőterembe. Fogott egy gumiszőnyeget, és leült, bámult kifelé, nézte a napsütésben a fák ágait. Milyen szép! De vajon miért nem kezdünk már? Hello! Bettynek balesete volt, ezért ma én tartom az órát - mosolygott a férfi. Észrevette a lányt és odabiccentett. A lány vissza, de azt hitte elájul, mindenre számított, de arra hogy újra találkoznak, és itt találkoznak - erre nem volt felkészülve. Zavart volt, egész idő alatt nem tudott a jóga gyakorlatokra figyelni, nem tudott ellazítani, meditáció ide, meditáció oda. Időnként magán érezte a férfi tekintetet, ennek örült, de igazán nem tudta mire vélni. Alig várta, hogy vége legyen az órának. Az elsők között rohant tusolni, öltözni. Sosem szerette a hideg zuhanyt, de úgy érezte szüksége van rá, hogy egyáltalán el tudjon indulni. Igen régóta ismerte a férfit. Illetve régóta járt hozzá a fiával, majd két éve mindig is nagyon vonzotta ez a nevető, huncut majdnem fekete szempár. Azután valami összejövetelen találkoztak.
Mindketten meglepődtek, és mindketten egyedül voltak, úgyhogy egész este beszélgettek. Azt is tudták mindkettejüknek családja van, hiába a vonzalom, ami egyértelműen kölcsönös volt. Ezt megbeszélték, és úgy gondolták, az egy évben kétszeri hivatalos találkozót kibírják. De erre a váratlan találkozásra nem voltak felkészülve. Igyekezett, hogy az elsők között tudjon távozni. Magára kapta könnyű ruháját és már rohant is. Már az ajtóhoz ért, azt hitte minden oké, amikor meghallotta a mosolygó hangot:
- "Azt nem mondtad, hogy jógázol! Régóta?
- "Nem jut mindig időm rá. De szívesen csinálom - fordult meg. Addigra a férfi már egész közel volt hozzá - de azt nem gondoltam, hogy veled találkozom."
- "Beszélnünk kéne"- mondta a férfi...
- "Feljössz egy kávéra? Van meg egy kis időm mielőtt a gyerekekért megyek."
- "Bezárok és jövök"
Egész úton hazafelé remegett az idegességtől. Talán még sem olyan lezárt történet ez, mint gondolta. Nagyon felkavarta a találkozás. És miről akar beszelni? Mi lesz most??? Megszólalt a kaputelefon, és ekkor végtelen nyugalom szállta meg. Mi lenne, most csengetett az a férfi, aki annyira vonzotta, és végre itt lesz a közelében, akármit is akar mondani.
- "Hello" - nevetett rá a férfi.
Néztek egymást, és elmerültek egymás tekintetében. Odahajolt hozzá, és puhán megcsókolta.
- "Azt hiszem kicsit megmozgattál bennem valamit ma. Figyeltelek jógázás közben, és egész máson járt az eszem."
A nő csak nézte a szemeit, melyek most kicsit komolyabbak voltak, és egyre közeledtek. Száraz és forró volt az ajka, egész finoman megharapta a nő ajkait, majd hirtelen vadul elkezdtek csókolózni. Nem bírták tovább a köztük levő feszültséget. A férfi ajka elindult a nő nyakán, belecsókolt a kis gödröcskébe a nyaka tövén. A nő hirtelen felsóhajtott. Tudta, elveszett. Persze el is akart veszni. Beletúrt a férfi hajába, és érezte, amint finom kézzel, szinte észrevétlenül tünteti el róla a ruhát a férfi. A férfi kutató szája egyre lejjebb haladt, elérte a nő mellét, mellbimbóját ajkai köze kapta ,finoman harapdálta.
Picit megemelte a nő fenekét, felültette a konyhaasztalra, majd finoman ledöntötte, és kutató szájával egyre lejjebb haladt. Végig a hasán, köldökén, combján. Ettől megnyíltak a combok, belső oldalukat is végig csókolta míg el nem jutott a nő szemérméhez. Először finoman kívülről kezdte csókolgatni, majd megnyitva a rést belenyalt a nedves punciba. A nő felnyögött a gyönyörűségtől. Erre ő picit jobban széthúzta a szeméremajkakat, és nyelvet mélyen a nő hüvelyébe dugta, majd csiklóit szopogatta. Időnként picit arrébb húzódott, hogy a látványban is gyönyörködhessen. Mikor látta a nő mennyire magán kívül van, felemelkedett és péniszét finoman a nőbe mártotta. Egy pillanatig csak élvezték az egymásba érés gyönyörűségét, ismerkedtek meg az újdonsággal, egymásra meredtek, azután egy kicsit oldódtak, elmosolyodtak. A nő nézte az ismét mosolygó szempárt, úgy érezte úszik a tekintetében, a férfi pedig új erőt kapott, mikor a nő kipirult arcát, könnyektől csillogó szemét látta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.44 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 25. csütörtök 07:33
Csiklói... és hány van a szerencsétlen mutánsnak? Megnézném!
#7 feherfabia 2015. 08. 19. szerda 06:03
Gyenge!
#6 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 07:39
Gyenge.
#5 A57L 2014. 08. 19. kedd 06:43
Gyenge lett a történet.
#4 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:11
Hát ez egy 5-ös max.
#3 pajzáneye 2003. 02. 28. péntek 10:48
Hát... irodalmilag nem egy csillagos 10-es. És egyébként sem valami megkapó sztori...
#2 Szhajnal 2003. 02. 27. csütörtök 14:45
Érdekes hogy a nőnek "csiklói vannak".Irigylem.
A nő teljesen meztelen míg a férfi fel van öltözve???
5 pont
#1 Törté-Net 2003. 02. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?