A+ A-

Rövid idő

Nagyon furcsán éreztem magam, az elmúlt két hét zsongott agyamban. Az már biztos, hogy 80 éves vagyok, de, hogy hol és miért, az egekben vagy egy új dimenzióban azt még nem tudom. Az is biztos, hogy újraélem életem, csakhogy visszafelé. Mintha az önéletrajzomat lapoznám hátulról előre. Minden nap a reggellel kezdődik, de éjfélkor 48 órát zuhanok, előre. Vagy hátra? Már nem is tudom. Ez vajon mire jó? Át fogom élni a 3. világháborút, az már biztos és semmit sem fogok tudni tenni ellene. Unalmas lesz, hiszen a forgatókönyv az agyamba van karistolva. Most itt jön velem szembe a hófehér hajú Marika, majd szépen elsétálunk egymás mellett, ahogy szoktunk. NEM-nem, most meg fogom hívni egy hűsítőre, lássuk, mi történik. És úgy tettem. Szinte, nem hittem a fülemnek, majdhogynem szerelmet vallott, pedig már ő is túl volt a 70-en.
Hát ez mégsem olyan rossz, mint ahogy gondoltam, legalább a szerelem, szex és erotika mezőit újraélhetem. Sőt, most már tudom, amit kihagytam, nem fogom elmulasztani, amit megbántam ne tegyem s így duplán, triplán szerethetek és szeretkezhetek. Lelkem ünneplőbe öltözött, és alig vártam, hogy visszanyerjem férfiasságomat. Már csak 30 év és "újraéledek" dörzsöltem tenyerem, de addig is van mit tennem, tanulni a női lelket, testet, majd gyakorolni mindezt, hogy mire 32 leszek, ami akkor a legjobb volt, a leges legjobb legyen. Addig már csak 48 év van hátra, vagy előre?? Hmm?!
És eljött a nap. Már ismertem minden rezzenését, sóhaját, kívánságát, feltételét. Nem féltem kezemmel bőrét érinteni, lelkemmel lelkébe mászni, majd egy kicsit elhagyni, hogy érezze hiányom, hogy utánam nyúljon, visszahúzzon. Én tudtam minden pillanatban, mi következik s egyre feljebb, és feljebb másztunk a súlytalanságig. Ott melleit fogtam bimbóit harapdáltam, nyelvemmel kelyhe kéjét korbácsoltam. Az orgazmusok sorozatát testéből kicsalva de magamtól azt megtagadva. O szorított és húzott, talán még karmolt is, de azt akkor és ott nem éreztem. Benne voltam s, O bennem volt, lelkünk összeért és összeforrt. Egy hullámhosszon rezegtünk, zizegtünk, rezzentünk, mint viharban a meztelen gyáva. Mindent, múltat s jövőt elfeledtünk. Ott én is elélveztem de nem kifelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 09. 28. szerda 08:47
Ez mi volt??
#7 vakon53 2016. 01. 23. szombat 07:35
Papi lehet hogy te 99 éves vagy és azért nemérted.

Olvazsdel még vagy háromszor.
#6 papi 2015. 02. 27. péntek 19:07
Nem tudom eldönteni, hogy mi ez!
#5 Mammamia... 2003. 02. 23. vasárnap 03:59
Asimov jobb - Sci-fiben.
King jobb - Horrorban.
Bárki más jobb -erotikában.

Meg kellene próbálnia az írónak egyszerre csak egy műfaj kereteit feszegetni, és akkor lehet hogy a fenti háromból csak kettő maradna...
Mindenesetre ez nem ide való. Ha máshova küldi be, akkor talán kaphat egy gyenge hármast.
ez itt és most szerintem max 1...
#4 M.L 2003. 02. 22. szombat 15:39
Érdekes..
Talán nem idevaló, egész jó volna ha nem itt olvasnám.
#3 Belzeebub 2003. 02. 21. péntek 13:52
Inkább filozófiai, mint erotikus... (Nekem egyébként tetszene)
#2 Tomó 2003. 02. 21. péntek 00:52
Érdekes...
#1 Törté-Net 2003. 02. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?