A+ A-

Én a két nő meg a vazelin...

Azon az emlékezetes fővárosi továbbképzésen, egy csodálatos lánnyal ismerkedtem meg. Kalandom során még szex - shopban is jártam, ahonnan egy vibrátor és egy tégey vazelin vásárlása után, vegyes érzelmekkel távoztam. A sors úgy hozta, hogy hazafelé a vonaton igen - igen össze melegettünk, amiből hosszan tartó barátság alakult ki. ( A történet előzményeit az "Én a nő meg a vibrátor..." című írásomban olvashatod el. )
...tehát onnan foytatnám a dolgot, hogy a fantasztikus szeretkezés után álomba merülve feküdtünk egymásba gabayodva. A kielégülés emléke naiv vigyort ragasztott ábrázatomra. Nem tudom mennyit aludhattunk de nem is számított. Ez a gyönyörű lány ott mosoygott mellettem s szelíden az arcomat simogatta. Ahogy végignéztem rajta, szememmel gyönyörű kerek mellét, pihegő hasát, huncut csíkocskáját lába közt, seymes bőrét csodáltam.
- Isteni volt. - súgta.
Azon kaptam magam, hogy ő is testemet pásztázza s tekintete elidőzget lábam között. Mikor lenéztem, megértettem miért. Mielőtt hagyta volna kibontakozni bennem az ismét feltámadni készülő erekciót, gyorsan felállt és kisietett a fürdőszobába. Utánanéztem, ápám... az a popó! Ha lehet ez csak olaj volt a tűzre. Farkam haszontalan próbáltam volna csitítani, ezért nem is próbáltam. Pillanatok alatt kőkemény lett s makkom duzzadva meredt rám. Közben meghallottam, hogy odakint tusolni kezdett az a gyönyörű amazon.
Lecsuktam a szemem és elképzeltem, ahogyan a kellemes, meleg vízsugár végigspriccel puha bőrén, lecsorog peckes mellbimbói között, s végigszaladva seymes hasán, a pici csíkocskába fennakadva, kövér cseppekben hullik kívánatos combjára, ahonnan vastag patakokban, csiklandozva foyik le vékony bokáyához. Hmmm...
- Tiszta hüye vagyok! - gondoltam. - Itt polírozom a répát az ágyban, mikor ki is mehetnék hozzá! - fogtam magam és álló farokkal elindultam a fürdőszoba felé.
Halkan bekopogtam.
- Bemehetek? - kérdeztem mosoyogva.
- Gyere csak. - felelte. Lenyomtam a kilincset és beléptem a gőztől átjárt hőségbe. Nevetni kezdett ahogy meglátta ágaskodó jancsikámat s újával kéjesen hívogatni kezdett.
- Te kis huncut, mit csináltál odakint? - le sem vette szemét a farkamról.
- Arra gondoltam miyen yó lenne együtt fürödni... - mondtam bizonytalanul közelítve hozzá.
Mikor odaléptem a kád széléhez, leguggolt s jobb kezével cirógatni kezdett. Közben a tust lábai közé dugta, a szüntelenül spriccelő vízsugárral izgatva csiklóyát.
- Woahh... eszméletlen vagy! - szakadt fel torkomból.
Kéjesen mosoyogva nézett fel rám. Lassan, finoman beletúrtam nedves hayába és a vágytól felbátorodva magamhoz húztam fejét. Méyyen, nagyon méyyen szájába engedte péniszem. Izzó forróság öntötte el az egész alfelem, farkam mayd szét robbant. Száját ráfeszítette makkomra úgy szívta azt. Közben a tussal jáccadozva, körkörösen dörgölte punciját. Annyira yól csinálta, hogy pillanatok alatt a csúcson voltam, belemarkoltam szőke hajába, magamhoz szorítottam.
- Nembiromtováááább... - nyögtem, s kirántottam száyából lüktető farkam. Fehér spermaszökőkutam mellére vertem. A tust még mindig lába közé szorítva, másik kezével szétdörgölte feszülő mellein. Egész testem rázta az orgazmus. Pár pillanat múlva ő is hátravetette fejét és mozdulatlanná dermedve felnyögött. Csodálatosat élveztünk. Lemosta magáról a "testápolómat", felállt és csókolózni kezdtünk. Isteni volt ez a nő.
Nagyon tudta mi kell nekem. Viccelődni, nevetgélni kezdtünk, a végén már én is a kádban voltam. Finoman lemostuk, simogattuk, csókoltuk egymás testét. Jácva szaladtunk ki a szobába, birkóztunk az ágyon, nagyon yól éreztük magunkat. Lassan felkerült ránk a ruha, egymás mellé feküdve beszélgettünk. Sok minden kiderült rólunk, ki kinek az ismerőse, ki hova szokott járni, még az is lehet, hogy már találkoztunk... meg iyenek.
Nagyon yó fey volt, s mivel mind a ketten elveszítettük gátlásainkat a másik szemében, nagyon őszintén és szabadon tudtunk beszélgetni. Pojénkodtam is, hogy lekközelebb hívja el a barátnőjét egy közös hancúrozásra. Nevetett a dolgon, kacérkodott a gondolattal de nem vettük komoyan a dolgot. Boldogan, kielégülve, kellemes emlékekkel sétáltam hazafelé, áldottam a Microsoftot, hogy meghívót küldött nekem arra a továbbképzésre. Magamban még Billit is megdícsértem, ami hüye vigyort csalt arcomra, remélem aki látott nem nézett teljesen dilisnek.
Másnap munkaheyemről rengeteg haverommal megosztottam élményeimet és dagadt a fejem a büszkeségtől.
- ...te rohatt szemét kéyenc! - mondták, s én csak röhögtem magabiztosan.
Akkora volt a sikerem, hogy futótűzként terjedt a hír. Nemshockára már nem is kellett hívnom senkit, yöttek a hívások meg az SMS - ek dögivel. Aztán már kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt, nehogy visszayusson hozzá, hogy én ekkora műsort csináltam a bulinkból. Azért nagyon yól esett a büszkeségemnek hogy irigyek voltak rám a haverock. Két nap telt már el mikor este jött a hívás. Ő volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.3 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:15
Elég jó.
#22 papi 2013. 05. 21. kedd 05:14
Nem rossz
#21 jozsi 2007. 09. 23. vasárnap 10:00
jo volt
#20 pampi 2003. 02. 19. szerda 21:29
Hát ez alegjobb történet amit léetemben hallottam GRATULA !!!
#19 Törté-Net 2003. 02. 14. péntek 11:17
:) : Egy kis történelemlecke következik: :)
Anno valamivel több mint másfél éve megalakult a Törté-Net a Freeweb-en. Én kezdtem, és azóta is én csinálom, persze az írók/fordítók/egyéb segítők segítségével. :)
Tulajdonképpen nekem "csak" annyi közöm van, hogy máig is az ő szerverén vagyok elhelyezve. :) Szóval örök hálával tartozok neki. :)

A történetekre visszatérve: Még most is van olyan történet nálam, ami a net (h)őskorából származik. Kell is, mert nem mindig van elég íróm, hogy non-stop új történeteket rakjak fel. És azért van köztük jópár minőségi is. Például EverSmile többi írása azért igencsak jól lett pontozva, pedig nem mai gyerek egyik sem. :)
#18 :) 2003. 02. 14. péntek 00:33
TheCronic-nak: nem kell mindjárt felkapni a vizet, mert közöltem egy tényt... Igazából azt gondoltam, hogy a köv. hozzászólás az lesz, hogy "télleg, azért volt oly ismerős", stb... Ha neked ettől kisebbségi érzésed támadt, akkor sajnállak. Ugye, szent a béke...

Egyébként csak annyit jegyeznék, hogy kb. ez volt az első történet, 4-5 arculatváltással ezelőtt, mikor még messze nem nyomultak ennyire (sőt egyáltalán nem) a minőségi, vagy bármilyen történetek...
Nem volt kétmillió minta, stb.
Mielőtt még sértésnek veszitek, hogy ezt leírtam, inkább gratulációnak ajánlom az oldal számára, bár fogalmam sincs, hogy mennyi köze van a jelenlegi stábnak a korábbiakhoz, ha volt akkor egyáltalán stáb...

Abban, hogy a történétet változtatás nélkül újra közölték, szerintem nincs kivetnivaló, csak a látogatók magas elvárásainak nem felel meg, ahogy látom...

Na, hagyom érvényesülni a többséget...

Jóccakát
#17 mirmúr 2003. 02. 14. péntek 00:14
Ok ha lehet írjunk helyesen, de ha épp nem sikerül még nem omlik össze a világ. A betűknek az a célja hogy gondolatokat közöljenek ami pont úgy átjön ha ott az a hiba vagy sem.

Az persze más kérdés ha eleve rossz egy sztori.
#16 Maci 2003. 02. 13. csütörtök 23:40
Nemcsak a helyesírása, hanem a stílusa is kritikán aluli.
#15 Ildica 2003. 02. 13. csütörtök 05:38
The Cronik,valoban mindegy miota létezik ez az oldal,mert az én 81 éves nagyanyám is ugyanigy tanulta annak idején a helyesírást,mint a majd két éve létező Törté-Net azt megkívánja...bizti én vagyok szőke,de nem értem mi köze az oldal meglétének a helyesírás korához? :)Szoval maradjunk a HELYESEN megírt IGÉNYES történetekenél. :))
#14 Masterboy 2003. 02. 13. csütörtök 02:29
nem akarok itt fikázni, meg leirni senkit, pláne nem szeretem ezt tenni miota én is firkálok a törté-netnek,(nehogy valaki azt mondja féltékeny vagyok stb... TheCronic a megmondhatoja, hogy a lehetö legtárgyilagosabban pontozok) de ez ugy ahogy van egy tipikus mümájer /by lulu:)/ srác álma. a helyesirás... "haverock, yol, mayd" ... na pont ezek miatt vagy mümájer és nevetséges, már-már szánalmas! lehet, hogy kissé kemény az itéletem, de én ezt igy látom! 1 pont
#13 TheChronic 2003. 02. 12. szerda 20:15
Köszönöm Ildica,JW,Zsu,Hecor,lulu,hogy kiálltatok a véleményem mellett,és képviselitek az igényes és értelmes olvasók táborát.Régóta következetesen kritizálom a helyesírást,remélve,hogy nem egyedül nekem fontos.Persze bármit el lehet olvasni bármilyen minöségben,de csupán lehet,és nem kell.
A legjobb sztorit is megalázhatja egy bántóan rossz helyesírás,és egy átlagos sztorit is élvezhetövé tesz a könnyű olvashatóság.Csatlakozva lulu-hoz,a stílussal is komoly problémák voltak.

:) :nem értem,mire utalsz ezzel a "hű-mennyivel-régebben-a-pályán-vagyok-haver"
utalással...nem tudom,mióta létezik az oldal,de én kb.1 éve látogatom szinte minden nap,és az oldal által képviselt magas minöségi színvonal alakította ki bennem is ezt a szemléletet.Ennyi.
#12 :) 2003. 02. 12. szerda 15:45
Ha tudnátok, hogy mikor készült a történet, akkor asszem nem kritizálnátok annyira...

Mióta is létezik az oldal?....
#11 JW 2003. 02. 12. szerda 14:17
Osztom TheCronic véleményét ez így egy borzalom. Azt hitte hogy "yó fey" (csak hogy idézzek) attól hogy mindenhova "y"-t rak (ez lenne a XXI. századi új magyar helyesírás???) "j" és "ly" helyett csak, hogy a többit ne is mondjam...
ELÉGTELEN!
#10 lulu 2003. 02. 12. szerda 14:09
en se birtam elolvasni, de nemcsak a "heyesiras" hianya miatt; nem vette be a gyomrom a mumajer stilust...
#9 Hecor Ink 2003. 02. 12. szerda 13:38
Igaz, hogy nem nyelvtantanulmány, de így olvashatatlan.
2es.
#8 rectum 2003. 02. 12. szerda 10:39
Na de ez nem nyelvtan tanulmány, úgyhogy azért nem kéne ezen kiakadni.
#7 Ildica 2003. 02. 12. szerda 05:41
mirmur drága,azért van az embernek esze,hogy amit leirt,átolvassa,s azután küldje el...hja és azért volt negyedikes tanitonénid,hogy ezt megtanitsa veled...Zsu,TheCronik,egyet értek...
#6 mirmúr 2003. 02. 12. szerda 02:22
Hihetetlen, hogy miért akad ki valaki némi helyesírási hiba miatt.

Rosszul ír pár szót a szerző és már nem áll föl??
#5 Zsu 2003. 02. 11. kedd 18:56
Igazságod vagyon... valaki ráereszthette volna a helyesírás-ellenőrzést... Borzalom.
#4 TheChronic 2003. 02. 11. kedd 18:05
Csak azért szavaztam,hogy leronthassam az átlagot.Ajánlom az író figyelmébe Masterboy vagy Tátray Dóra írásait.Azok példamutatóak a színvonalat tekintve.