A+ A-

Kellemes ebédidő

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Tulajdonképpen a legutóbbi találkozásuk óta más sem járt a fejében. Nagy gonddal öltözött aznap reggel, tetszeni akart. Pontosan érkezett a megbeszélt helyre, nem kellett sokat várnia. Amikor a férfi megérkezett, nagyon megörült. Egyszerűen jó volt vele. A férfi megint kedves volt, mellette igazán nőnek érezhette magát. A közeli étterembe készültek, de az ő zsebében megcsörrent a lakáskulcs. Összenéztek, és mindketten ugyanarra gondoltak. Fél óra oda, fél óra vissza? Munkaidő van ugyan, de nem veszik olyan komolyan az 1 óra ebédidőt.
Egyszerre változtattak irányt, mintha csak előre megbeszélték volna. Hazafelé alig bírtak magukkal, a külvilág megszűnt. A férfi keze a szoknya alá csúszott, és őt nem érdekelte, mit szól a többi utas a villamoson. Erősen szorította a vállát, majd a tenyere lejjebb csúszott a fenekére. Érezte, hogy a férfi máris kemény, ez az ő izgalmát is tovább fokozta.
Remegett a keze, ahogy a kulcsot a zárba tolta. A kabátja észrevétlenül csúszott a földre. A férfi hátulról ölelte át, nem várt tovább, tenyere a mellére simult, ő pedig az ölének nyomta a fenekét. Érezte a forró leheletet a nyakán, a hajában, a csípőjét markoló kezeket. Kilépett a cipőjéből, szembe fordult vele, elé térdelt, letolta a nadrágját. Kissé meglepődött, hogy nem kell sokat bajlódnia holmi cipzárral, alsóval. A férfi az ajtónak dőlt, a hajába markolt, és követelőzően tolta magát a szájába. Imádta ezt az érzést, ahogy keményen és mélyen nyomul a szájába. A nyelve munkába kezdett, a keze is besegített. Élvezte, hogy a másik élvezi, amit csinál. Egy pillanatra hagyta csak abba, amíg áthúzta fején a blúzát.
Nem tudta, hogy jutottak a szobába. Mire ismét feleszmélt, a férfi nyelve már a csiklóját kereste. Hihetetlen volt az érintése, pillanatok alatt a csúcsra érhetett volna, de nem akarta még, húzni - halasztani akarta az élvezetet. A férfi megértette, mit akar, fölé térdelt, mélyen a szemébe nézett, mosolygott is talán, ahogy lassan, ám határozottan belécsúszott. Átfutott az agyán, hogy valamikor teljesen meztelenre vetkőztek, de mintha részeg lenne, nem emlékezett erre sem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 12. 2. kedd 07:07
Ez gyenge lett.
#7 jankoo 2003. 02. 8. szombat 22:06
Mé?Nektek is jólesne kajálás helyett,nem?:)))
#6 TheChronic 2003. 02. 6. csütörtök 15:28
Kevés.Ennyi.
#5 Saabi 2003. 02. 6. csütörtök 10:55
Rövid, mint ahogy az ebédidő is az. Ilyenkor nincs idő hosszú előjátékra, hosszú, izgalmas, többszöri szeretkezésre. A történet éppen rövidségével jelzi, támasztja alá a szituációt.
#4 Ridick 2003. 02. 5. szerda 21:49
el se olvasom...
nem is szavazok rá inkább...
#3 Ildica 2003. 02. 5. szerda 15:53
By,egyetértek...ugy éreztem magam,mintha sietnék a busz után...kár érte
#2 By 2003. 02. 5. szerda 11:59
Vááááuvvv, nem fájnak akedves írónak az ujjbegyei a sok gépeléstől?
Elég össze csapot...
#1 Törté-Net 2003. 02. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?