A+ A-

Surf tábor 1. rész

Gimnáziumba jártam, mikor a bátyám felvételt nyert a Műszaki Egyetemre. Ott szerveztek minden nyáron surf - tábort a Velencei tavon. Egy hét, viszonylag olcsón, egyetemistáknak. Szerencsére nem volt gond, hogy én nem jártam az egyetemre, így mehettem én is.
Eltelt egy - két év és én is egyetem közelbe kerültem. Hogy javítsak az esélyeimen egy tanárhoz jártam csoportos előkészítőre. Ott ismerkedtem meg Katival. Szerencsére az előkészítő helyszíne és a lakásunk Bp. két ellenkező végében volt és Katival viszonylag "közel" laktunk (két szomszédos kerület) egymáshoz, így volt alkalmunk megismerni egymást. Akkor se neki, se nekem nem volt partnerünk, de én úgy tűnt hiába pedálozok, nem jutottam előre. A felkészítő végén cseréltünk telefonszámot, aztán elbúcsúztunk egymástól.
Eljött a nyár és a szokásos "Velencei hét". Még tavasszal megemlítettem Katinak, hogy ha van kedve, látogasson meg egy - két napra. Akkor tetszett neki az ötlet, így két nappal az indulás előtt felhívtam Katit, hogyan döntött. A szerencse kedvezett nekem, igent mondott. A megbeszélt napon a vasútállomáson vártam. Amikor leszállt a vonatról, majd hanyatt estem a meglepetéstől: laza, áttetsző nyári ruha volt rajta, ami a napsütésben egyértelművé tette, hogy alatta csak bugyit hord. Áldottam a szerencsémet, hogy a fürdőgatyámra felkaptam egy rövidnadrágot. Rögtön szorult helyzetben éreztem magam, a szó szoros : - ) értelmében.
Amikor meglátott széles mosoly terült szét helyes arcán, odaszaladt hozzám (ezt több hozzám hasonló nemű társam elismerő pillantással honorált) és a nyakamba ugrott. Azt hiszem senkinek sem kell magyaráznom azt az érzést, amikor egy megfelelően domborodó lány, vékony nyári ruhában az emberhez simul és illatos puszit ad... Életemben először szóhoz sem jutottam, pedig korábban csak dőlt belőlem a szöveg. Úgy látszik a másfél hónap, amíg nem találkoztunk, valamilyen hiányérzetet ébreszthetett benne és a korábbi tartózkodó viselkedést (és öltözködést) teljesen kicserélte. Kézen fogva sétáltunk le a partra. Megmutattam a szobánkat és önzetlenül felajánlottam neki az ágyam. O rám mosolygott és azt mondta:
- Ha rendesen viselkedsz, elférünk rajta ketten is.
- Ha rendesen öltözködnél, én is tudnék "rendesen" gondolkodni - mondtam magamban, de hangosan csak azt válaszoltam, hogy megegyeztünk.
Megmutattam a fürdőt és kimentem, hogy átöltözhessen fürdőruhába. Amikor kijött, ismét csak konstatálnom kellett, hogy milyen gyönyörű alakja van, pedig egyrészes, sokat takaró darab volt rajta. Aznap nem győztem takargatni magamat deréktájon, a gatyám mintha a felére zsugorodott volna. Szerencsére többnyire a vízben voltunk és a tó hűvös vize a pártomra állt. Én pedig megtettem mindent aznap, hogy lenyűgözzem Katit így egyre közvetlenebb lett a hangulat. Estére már eljutottunk az első nyelves csókig. Óvatosan haladtam előre az ostromban, hiszen az utolsó találkozáskor még a kezét se foghattam meg és nem tudtam, mennyire mehetek el. Így az első éjszaka eseménytelenül telt el.
Másnap ismét rám mosolygott a szerencse: bátyámnak vissza kellett mennie Pestre. Már nem emlékszem miért, de ez nem is volt fontos. Tudtam, eljött az én idom. Ha most nem teszek semmit, akkor soha. Aki állt már deszkán és van elég tapasztalata, az tudja, hogyan lehet a lányokat ide - oda szállítani a vízen, miközben napoznak és azt is tudja, hogy vitorla nélkül is be lehet menni a tó közepére "napozni". El is indultunk, csak a deszkán. Kati szemben ült velem, ezúttal már egy kétrészes ruhában, és amikor megálltunk bent egy nádas mellett beszélgetni kezdtünk. Elmesélte, hogy nem sikerült a felvételije és egy kis cégnél helyezkedett el titkárnőként. Egy hét munka után a főnöke értésére adta, hogy nem a nyelvtudása miatt vette fel, hanem "egyéb" képességei miatt. Elkeseredve mondta nekem:
- Nem értem, hogy miért akart tőlem plusz szolgáltatást az a tökfej? Mi van bennem, ami erre készteti a férfiakat?
- Nézz magadra! Csodálatosan nézel ki. - mondtam Neki, miközben végigjárattam rajta tekintetem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 09. 27. vasárnap 06:26
Elég jó!
#10 zsuzsika 2014. 10. 26. vasárnap 19:47
Eddig jó.
#9 listike 2014. 07. 26. szombat 14:18
Jó történet.
#8 Tamás 2003. 01. 31. péntek 23:55
Irigyellek. :-) Ez tényleg megtörténtnek és nem megírtnak tűnik... 9.
#7 WeedMasta 2003. 01. 30. csütörtök 01:01
Kicsit tényleg összecsapott és szerintem túl rövid, de jó, várom a folytatást!
Tőlem kap 7 pontot
#6 heybaby 2003. 01. 27. hétfő 19:20
jo, izgato, de lehtne jobb is. a folytatas johet :D
#5 masterboy 2003. 01. 27. hétfő 00:30
kicsit összecsapottnak tünik a törté-net. szerintem lesz ez még jobb is, csak szánj rá több idöt. ösztönzésként 6 pont
#4 Gyula 2003. 01. 26. vasárnap 17:20
Egészen kedves,de lehetett volna egy kicsit részletezőbb...
#3 O_Lee 2003. 01. 26. vasárnap 15:58
Írd meg azonnal:)
#2 Hilti 2003. 01. 26. vasárnap 15:51
Sablonos, de jöhet a folytatás, ha gondolod!

7 - mert magyar!
#1 Törté-Net 2003. 01. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?