A+ A-

Surf tábor 3. rész

Ezután mély álomba merültünk mind a ketten. Ennek erőteljes kopogás vetett véget. Félig kábán felkeltem és az elfüggönyözött ajtóhoz mentem. Amikor félrehúztam a függönyt, csalódottan konstatáltam, hogy a bátyám jött vissza. Intettem neki, visszamentem Katihoz és betakartam. Majd kinyitottam az ajtót.
- Mi a helyzet Don Huan? - kérdezte mosolyogva. - Aha, már látom - intett a fejével Kati felé. - Na és kihasználtátok az időt, amíg távol voltam?
- Ha részletekre vagy kíváncsi, akkor csalódni fogsz. - mondtam egy kicsit mérgesen - Egyébként nem tudtál volna később jönni?
- Nem, a barátnőm már fürödni akart.
Hoppá, erről jutott az eszembe, hogy még mindig meztelenül álldogálok a szoba közepén. Gyorsan kituszkoltam a szobából a bátyámat és ébresztgetni kezdtem Katit. Ahogy az oldaláról a hátára fordult, a takaró lecsúszott róla és O ott feküdt előttem kívánatosan.
- Fel kell öltöznünk, megjött a bátyám a barátnőjével - ingattam a fejem, amikor kinyújtotta a kezét felém - Különben is, teljesen ki vagyok facsarva.
- Azt hiszem, azért én tudnék még facsarni rajtad egy kicsit - nevette el magát és csábosan riszálva a testét, kiment a fürdőbe. A félig nyitott ajtó mögül még felajánlotta, hogy megmoshatom a hátát, de a bátyám és barátnőjének lehetséges betoppanása szerencsére visszatartott. Nem is tettem rosszul, mert egy perccel azután, hogy mind a ketten lezuhanyoztunk és visszavettük a fürdőruhánkat, már be is jöttek.
Ekkor láttam Ágit először, addig csak hallottam Róla. A bátyám mindig is jó nőket szedett fel magának, de állítom Ági volt köztük a legjobb. Kati gyönyörű volt, kerek, feszes melleivel, lapos hasával, formára borotvált szőrével, kecses lábaival, de Ági istennőnek tűnt Kati mellett. Még ruhában is. Körüllengte a felnőtt nőiesség, az érett asszonyiság, ugyanakkor olyan fiatalos, nyílt volt, mint Kati. Ha nem jöttünk volna össze Katival, rágott volna az irigység, ami bátyám korábbi barátnői láttán sose fogott el. Így csak az esztétikai csodálatot éreztem.
- Szia, Ági vagyok - mutatkozott be.
Lágy hangja és selymes keze úgy hatott rám, mint az éjjeli bogarakra a fény.
- Szia - nyögtem ki.
- Te pedig Kati vagy - fordult barátnőmhöz mosolyogva. Úgy látszik, kölcsönösen szimpatikusak lehettek egymásnak, mert hamarosan elmerültek a beszélgetésben. Fürdőruha divat és más roppant érdekes témákról beszélgettek, úgyhogy gyorsan leléptünk a bátyámmal. Nemsokára a lányok is csatlakoztak hozzánk a parton, így a nap hátralévő részét négyesben töltöttük el, hol a vízben, hol a parton bolondozva. Nem tudom, direkt csinálták - e, de mind a két lányon csak egy leheletnyi fürdőruha volt. Keblük izgatóan domborodott a melltartó alatt. A hideg víz miatt pedig a mellbimbóik úgy meredtek előre, mintha át akarták volna szakítani a fürdőruha anyagát. Mondanom sem kell, ha nem lett volna hideg a víz, nehéz perceket éltem volna át.
Elmúlt a nap és eljött az este. Vacsora után Katival sétálni mentünk. Ha néptelen lett volna a környék, akkor biztosan letepertem volna Katit, de így csak gyengéd simogatások és csókok tarkították a sétát. Jó messzire eljutottunk, amikor visszafordultunk. Már visszafelé tartottunk, amikor Kati megszólalt:
- Na és hogy tetszik Neked Ági?
- Ezt meg hogy érted, hiszen ma láttam először és csak egy - két szót beszélgettünk.
- Tudod Te, hogy értem. Mint no, milyennek látod?
- Hát... nem rossz - válaszoltam kicsit feszengve, hiszen mégsem dicsérhettem meg egy másik nőt, azután, ami köztünk történt.
- Nem rossz? Szerintem fantasztikus teste van! - kiáltott fel felháborodva, mintha róla beszéltem volna.
- Hát igen, elismerem elég jól néz ki, de nem akartalak megbántani azzal, hogy Ot dicsérem.
- Aranyos vagy, de azért kérdeztem, mert tényleg tudni akarom, hogy milyennek látod.
- Egy bomba jó nőnek. Benne megvan minden, aminek egy nőben meg kellene lennie.
- És bennem nincs meg? - kérdezte a hangjában egy kis vidámsággal.
- Dehogynem. Számomra te vagy a tökéletes! - válaszoltam, majd átöleltem és egy csókkal is bizonyítottam, hogy nekem O a legfontosabb. A csókolódzás kezdett egyre hosszabb lenni és lassan a kezeink is szerepet kaptak.
Közeledő léptekre rebbentünk szét. Egy idős nénike ment az utca túloldalán. Gyorsan rendbe szedtük magunkat.
- Ezt talán inkább a szobában folytassuk. - mondtam Katinak, aki egyetértően bólintott.
Kéz a kézben sétáltunk vissza a szállásra, nyugodtan, tudva, hogy előttünk az egész éjszaka. Mikor visszaértünk, a part teljesen üres volt. A házakból szűrőd fény enyhén világította meg a környéket.
- Maradjunk itt kinn a parton - javasolta Kati.
- De itt megláthat valaki - aggodalmaskodtam.
- Ugyan már, nincs itt senki és különben is már mindjárt éjfél van. Ülj le, én hozom a segédeszközöket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 09. 27. vasárnap 06:41
Kellemes!
#6 zsuzsika 2014. 10. 26. vasárnap 20:00
Folytathattad volna.
#5 listike 2014. 07. 26. szombat 17:35
Még folytathattad volna.
#4 Béla 2003. 02. 3. hétfő 11:04
A következõ folytatás lehetne olyan jó, mint az elõzõ, és most cserélhetnének. Kíváncsiak vagyunk már arra a bombanõ Ágira is.
#3 dzsentro 2003. 02. 3. hétfő 03:40
Uncsi.
#2 Lofty 2003. 02. 3. hétfő 02:46
Hmmm... semmi kirívó, 6os.
#1 Törté-Net 2003. 02. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?