A+ A-

Jó reggelt!

Nem magamtól ébredtem, valami felébresztett, valami nagyon kellemes. Kinyitottam a szemem. Ott feküdtél a lábaim közt és merev kemény faszomat csókolgattad. Gyönyörű voltál. Az izgató vörösre festett körmeid világítottak a félhomályban ahogy markoltad a faszomat és a szádat, szemedet simogattad a makkommal. Elmosolyodtál ahogy észrevetted hogy felébredtem, megnyaltad a makkomat és megkérdezted :
- Mit kívánsz drága?
Álmos de izgatott hangon válszoltam :
- Kérlek szopd ki a faszomat!
Elmosolyodtál megint és behunyva a szemedet elkezdted finoman puszilgatni a merev dákót. Sok sok pici puszit és nyalintást kaptam rá. Végignyaltad föntről le aztán lentről föl közben huncut kék szemeiddel rámnéztél és megkérdezted:
- Jól látsz? Tudod hogy nézned kell!
Kicsit helyezkedtem a párnán hogy tényleg jól lássam a soha meg nem unható műsort. Az ujjaid fel le szánkáztak a farkamon miközben csak a makkot szopogattad és szívtad az ajkaiddal. Aztán újra simogattad az arcodat a biborszínű makkal a nyakadtól a szemedig és a homlokodat és körbe körbe. Nagyon ki voltál pirulva és olyan nyugalom és boldogság ült az arcodon mint mindig ha megkaparintod a farkamat. Eszembe jutott az elmúlt 4 évünk. Először nem volt igazán jó nekünk együtt. Sérültek voltunk a válás után. Megijedtél amikor először föléd térdeltem és szopatni akartalak. Aztán lassan összeszoktunk. Emlékszem a ködös éjszakára hazafelé amikor vezetés közben szoptál le, hogy ne aludjak el. Aztán az albérletben amikor először nyelted le magadtól és milyen büszke voltál. Aztán a fogadásból a farkamról elfogyasztott pohár pezsgő. Aztán a lakásfelújítás amikor a koszos munkásnadrágomból varázsoltad elő a faszomat és előttem térdelve frissítettél fel, mert mindketten nagyon fáradtak voltunk.
Arra nem emlékszem mikor engedted először hogy az arcodra élvezzek de ma már azt is imádod, ahogy imádsz szopni a kezedben tartani a faszomat és engem is, hogy azt add nekem ami minden férfi álma: Mennyei boldogsággal az arcodon nyeled vagy öntözöd magadra a spermát mert szereted és nagyon élvezed amit csinálsz. Néha nem is tudom azt élvezed - e jobban ha pinád van tele velem vagy ha a szád?!
Újra rád nézek teljesen el vagy merülve, mélyen a szádban van a faszom. Ütemesen módszeresen szopsz, a nyelveddel simogatod a makkomat és szívod közben a kezeddel simogatod ami nem fér a szádba.. Összegyüjtöm szőke fürtjeidet egy picit meghúzom a hajad és hátra csavarom a fejed. Felnyögsz ezt imádod. Lassan megemelem a fejedet kinyitod a szemed, tudod mi következik. Lassan lenyomom a fejedet megemelem a csipőmet és most teljesen eltűnik a faszom a szádban, érzem a torkodat a makkommal és nagyon élvezem. Teljesen felfaltál, tudod hogy ezt szeretem a legjobban. A nyelveddel a szájpadlásodhoz szorítasz és piciket mozogsz fel le. Ez a menyország. Aztán megemelem a fejedet te pedig rámnézel és megjátszott méreggel mosolyogva kérdezed:
- Meg akarsz fullasztani te dög?
Ez is a játék része. Persze hogy nem akarsz megfulladni sőt már újra a szádban van és nyalod szopod dédelgeted mindenféle módon ahogy csak te tudod. Aztán megfogom a farkamat és te örömmel adod át a helyet a kezemnek. Ez is a kedvenced. Fogom a hajdat a másik a kezemmel a farkamat és irányítalak. Szopatlak, és boldog vagyok mert tudom hogy mindketten nagyon élvezzuk. A technikád zseniális egyetlen egy ütem sem ugyanolyan, mindig máshol a nyelved mindig más erővel szorítod és máshol. Nem is bírom sokáig. Megállunk. Rámnézel, és gyönyörű vagy ahogy kék szemed ragyog és az ajkaidon fénylik a nyál és a faszlé. Elszorítom a farkamat egy kicsit és duzzadt vörös makkommal "megverem" az ajkaidat. Nyöszörögsz, behunyod a szemed és boldogság ül ki az arcodra.
- Foglalkozz egy kicsit a golyóimmal is...
Szereted a golyókat is, mindig azt mondod átlagon felülien nagyok. Most befúrod a fejedet a lábaim közé és elkezded nyalogatni, szopni és masszírozni őket. Szinte az egész arcodat betakarod a zacskómmal és nagyon lágyan de őrjítően simogatod, és csókolod és csókolod...
Egy gyönyörcsepp jelenik meg a makkom hegyén, ahogy észreveszed nem hagyod ki. Nyelved hegyével emeled le róla és megízleled:
- Olyan finom edés - mondod és belefúrod hegyes kis nyelvedet amakk nyílásába hátha van meg ott is egy pici. Játszol a nyelveddel és próbálsz minél mélyebbre jutni a nyílásban. Nagyon jol esik. Behunyt syemmel adom át magam a gyönyörnek. Aztán váratlanul, szinte fajdalmasan, teljesen hátrarántod a fitymát bekapod a makkomat odaszoritod a szájpadlásodhoz és kicsiket mozogva ingerelsz tovább. Egyik kezedbe veszed a golyóimat fimoman morzsolgatod a másikkal marokra fogod a szádból kimaradt részt és hevesen nagyokat mozogva a torkodig leengedve a faszt szopni kezdesz. Most én kezdek el nyöszörögni. Mindkét kezemmel a hajadba markolok és föl le mozgatom a fejedet. Szép kék szemeiddel felnézel rám és tudod hogy nem sokára itt a vég.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230
2019. 04. 9. kedd 04:24
Jól kezdi a reggelt. Válaszolok rá!
#14 Andreas6
2017. 12. 24. vasárnap 07:17
Csak azért nem 10 pont, mert azért ennél még jobb írások is vannak. Válaszolok rá!
#13 vakon53
2016. 01. 23. szombat 09:53
Erre csak 10 pont adható. Válaszolok rá!
#12 papi
2015. 06. 21. vasárnap 07:40
Nagyon tetszik Válaszolok rá!
#11 zsuzsika
2014. 11. 5. szerda 08:12
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#10 A57L
2014. 08. 19. kedd 06:41
10P nagyon jó lett. Válaszolok rá!
#9 beka
2009. 12. 3. csütörtök 18:22
Húh!!! Nagyon ott van!!! Köszi!!! 10!!! Válaszolok rá!
#8 origos
2003. 01. 28. kedd 18:29
...eeeez nem semmi...!!!
10 + 10 !!! - ha lehet!!! Válaszolok rá!
#7 pox
2003. 01. 27. hétfő 19:40
10! Válaszolok rá!
#6 Armando
2003. 01. 25. szombat 13:30
Hibátlan!! Stílusos, részletes, ugyanakkor nem vulgáris. 10. Minőségi etalonnak is tekinthetnénk:-) Válaszolok rá!
#5 Honey
2003. 01. 25. szombat 05:06
Szuuuuper...
Barcsak mindenki ilyen finoman uzne a szexet 10 potty, mert nem lehet tobbet adni. Válaszolok rá!
#4 ottó
2003. 01. 24. péntek 18:09
Egyszerűen klasssz!Huhhhhh......10pötty Válaszolok rá!
#3 Gab
2003. 01. 24. péntek 16:19
Hát mit is mondhatnék, de nincs is rá szó. Nagyszerű volt és szép!! Válaszolok rá!
#2 Akárki
2003. 01. 24. péntek 13:51
10 pont!!! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2003. 01. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!