A+ A-

Nyári Kalandok

Kitalált történet, nem fordított... Minden teljesen kitalált, bármi hasonlóság a véletlen műve!!!
Ez a történet:
Szeretném elmesélni életem egyik legnagyobb élményét.
Az eset tavaly nyáron történt a nyári szünetben. Én akkor 17 éves voltam, többször volt már barátnőm, de a szeretkezésig valahogy még soha nem jutottam el. Van 2 húgom, az öregebb, Lilla 16 éves volt akkor, a fiatalabb, Judit 15. Mindketten nagyon szépek voltak, Lilla természetesen sokkal fejlettebb volt Jucinál. Vékonyka kis testéből úgy emelkedtek ki alma méretű mellei, mintha az Alföldön egy kis dombocska emelkedne a puszta közepén. Kicsi mellbimbói koronázták meg a látványt.
Valamikor, akikor a haspólós idők beköszöntöttek, rakatott magára egy köldökpircinget, ami mellesleg nagyon jól állt Neki. Lejjebb még csak néhányszor láttam, mert elég ideges arra, ha valaki meztelenül látja.
Persze néha azért végigszalad a lakáson ruha nélkül. Szép kerek feneke van, punciját mindig teljesen leborotválja. Szép izmos combja van, szinte csalja a tekintetet a lába. Judit még nem ilyen "felnőtt", mellei még egész kicsik, viszont Ő nem olyan szégyenlős, mint Lilla. Őt sokkal többször lehet látni pucéran. A lába közét szintén borotválja, de nem annyira, mint a nővére, Ő mindig másmilyenre "formálja".
A történet valamikor július elején kezdődött, amikor szülienk, és a kisebbik húgom elmentek bevásárolni a Fővárosba. ( Pesttől nem messze laktunk egy szép nagy kertes házban, medencével, napozóággyal - ebből 3 db volt - , kiskerttel, pár gyümölcsfával stb, tehát szépen be volt rendezve ) Én nem rajongok az egész napos bevásárlótúrákért, és Lilla sem, tehát mi otthon maradtunk. Még jó, mert kb 37 °C volt árnyéban, napon meg... A család már kora reggel ( 7 óra környékén ) elindult, és csak késő este ( 9 - 10 óra fele ) vártuk Őket haza. Már a délelőtt kezdetén kimentem a kertbe egy szál fürdőgatyába, és elmerültem a vízben. Húgom sem késlekedett, Ő egy kis fürdőruhában jelent meg. Kicsi ki melltaró, szinte alig takart valamit, és egy kis bugyi tartozott hozzá, ami nem sokkal volt nagyobb, mit egy tanga.
Ő is belemerült a hűsítő habokba. Váltottunk pár szót, de nem volt semmi különös a beszélgetésben, csak hogy ne legyen csend. Már többször gondoltam a húgomra, párszor már maszturbáltam is a gondolatra, hogy vele vagyok, de aztán mindig elhessegettem a gondolatokat, mert mégiscsak a tesóm.
Ahogy ott ült velem szemben a medencében, a farkam azonnal megkeményedett, ahogy megláttam szép kis melleit, ahogy tartja őket a víz. Legszívesebb ott helyben kivertem volna a farkam, de nem lehett, ezért inkább valami másra gondoltam, de éreztem, hogy ez most nem fog menni. Szerintem nem sok idő telhetett el így, de nagyon hosszúnak tűnt. Mikor kimászott a kis létrán, olyan szépn mozgott a feneke, hogy azt hittem, ott helyben elélvezek. Én is kifelé vettem az irány, de nem másztam ki a fedezéket nyújt környezetből, inkább bentről tekingettem kifele. Persze nem nehéz kitalálni, hogy merre tekintgettem. Éppen most helyezkedett el a napozóágyban, hasra fordulva, fejét balra hajtotta, hogy a nap az arcát is süsse. Ahogy a kis bugyiját begyűrte a popsija közé, teljesen úgy nézett ki, mintha tanga lenne rajta. Ez nem lep meg, mert elég sokszor hord tangát. Kezdett elegem lenni a vízből, kimásztam, és lefeküdtem Én is egy ágyra, nem messze tőle.
- Karcsi!
- Tessék? - kérdeztem vissza
- Megmaszíroznád egy kicsit a hátam?
Hirtelen nyögni nem bírtam, nem a maszírozás miatt, elég sokszor szoktam picit megnyomkodni a vállát a konditerem után, hanem az ágaskodó farkam miatt. Végül kinyögtem a választ:
- Persze!
Felálltam, odamentem hozzá, megnéztem a még vizes testét, ahogy csillog rajta a napsugár. Leültem mellé.
- Hol maszírozzam? - kérdeztem.
- Az egész hátamat, ha lehet.
- Persze, hogy lehet, idő van rengeteg.
Finoman kezdtem el masszírozni a vállait, nem keményen, csak olyan gyengéden, ahogy csak bírtam. Finoman símogattam a tarkóját, és szép lassan elindultam lefelé, minden egyes porcikáját alaposan átnyomkodtam. A melltartója viszont cseppet útban volt.
- Kapcsold csak ki nyugodtan! - mondta
- Rendben.
Picit meglepődtem ezen a kérésén, de teljesítettem. Ekkor már éreztem, hogy nagyon szoros kezd lenni alul a dolog. Kikapcsoltam a melltartóját, és nyomkodtam tovább a hátát. Olyan érzékien csináltam, ahogy csak tudtam. Azonban egyre nehezebben álltam meg, hogy ne nyúljak oda a cicijeihez, vagy ne markoljak bele a fenekébe. Pedig úgy kívántam. Most éreztem Magam először olyan helyzetben, hogy ebből még akár bármi is lehet. Nem akartam azonban véletlenül sem elkapkodni, nehogy aztán ússzon az egész. Picit abbahagytam a nyomkodást, és az ujjaim végével nagyon finoman cirógatni kezdtem a hátát. Már egészen a bugyija szélénél tartottam, de nem akartam tönkretenni amit eddig csináltam, ezért inkább "Északnak" vettem az irányt. Lassan símogattam a hátát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (171 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#33 vakon53 2016. 01. 23. szombat 12:07
Holvan a folytatás?
#32 listike 2014. 01. 19. vasárnap 08:57
Mivel nincs folytatás, így kevés.
#31 A57L 2013. 08. 20. kedd 05:04
Elmegy.
#30 psy 2004. 01. 22. csütörtök 13:59
Helyesírás... Egyébként nem olyan rossz, bár érződik itt-ott, hogy kitalált. Azért jöjjön a folytatás!
#29 Psyman 2003. 03. 30. vasárnap 19:23
Jöhet a hugi története is!
#28 valakkki 2003. 03. 19. szerda 05:47
Jajj!
Meglepö felfedezést tettem ezekben a storyk általában valami nagyváros környéki egy 'medencés' házban esnek meg. Ebböl kénytelen vagyok
azt a következtetést levonni 'gazdagéknál' mostanában az a 'trendi', hogy mindenki az annyátapjátöccséthugát meg a bodrikutyát dugja!
Megjegyzem ez a 'hugi' valami égimeszelö lehetett mert eddig ahányszor probáltam állva mindig gondot okozott, hogy a megfelelö 'eszközök' :-) egyvonalba kerüljenek, nopersze lehet csak én vagyok ennyire béna :-)
#27 What_a_fuck 2003. 03. 10. hétfő 11:38
Nekem azert tetszett. Igaz lehetne t9bbet irni az aktusrol, meg kihagyni ezeket a kurvara ismetlodo szavakat, hogy fogamzasgatlot szed, meg hogy ugye tudod hogy mit teszunk az rossz. Ha nem figyelem a helyesirást, akkor 8 pont igy 7
#26 Lorien 2003. 01. 22. szerda 20:18
Tresfoot, amikor _gyorsan_ gepelsz, rajossz, hogy kulon ujjad van az s-nek, es kulon a d-nek.
#25 Lorien 2003. 01. 22. szerda 20:15
en spec kivancsi vagyok ra
#24 kamikaze 2003. 01. 22. szerda 14:40
nekem tetszett, csak bíztatni tudom az írót, hogy folytassa, lesz MÉG jobb is!
#23 xxe 2003. 01. 22. szerda 13:51
..nappal hugom - este dugom .. hallottunk már ilyet. Azért az igaz, hogy
1. Qrva jó hozzászólásokat olvashattunk,
2. egy 60%-os upgrade elférne a fogalmazásra,
3. esetleg mutasd be Judit húgod, és akkor Neki legalább jó lesz.. :)))
#22 Xenomorph 2003. 01. 21. kedd 14:01
Na, hogy az író védelmére kelljek. Legalább azt díjazni kellene, hogy hosszú. Nincs is idegesítőbb, mint amikor egy első-novellás író kiad valami 1 oldalas összecsapott munkát. A bajom csak annyi, hogy nagyon közhelyes. Tehát el kellene felejteni ezeket, hogy "belém is kezdett visszatérni az élet" meg a hasonlókat. És azon is elgondolkodtam már, hogy a családi történetek nagy része miért kezdődik mindig meglesett maszturbálással, vagy maszírozással...
#21 ming 2003. 01. 21. kedd 08:58
Hát erre mit mondjak...semmit.
#20 T.Z.Ash 2003. 01. 21. kedd 04:56
Alma! Naggyon nagy vagy! Nem probálkozol humorista pályával? :)
#19 miyagi 2003. 01. 20. hétfő 15:08
Príma,mikor jönn a folytatás?
#18 Machine 2003. 01. 20. hétfő 11:37
Tényleg mindenki máskor kezdi.
Én 20 évesen próbáltam ki, milyen is az élet borotvált fasszal. Az biztos, hogy soha többet, de nem lehet ezt a dolgot kor szerint behatárolni.
#17 Rambo 2003. 01. 20. hétfő 10:04
Vázze, nagyobbakat röhögtem a hozzászólásokon, mint a történeten :DDD Bár az "eszköz" mindent levert :))) Persze a klisék itt is megtalálhatók voltak: "erre vártam már 2 éve" stb, a 7 ponttól kicsit messze van még, de ígéretes kezdet, a folytatásnál próbáld meg kerülni a szokványokat, mert az unalmas...
#16 alma 2003. 01. 20. hétfő 07:26
"- Nagyon szívesen, de azt tudnod kell, hogy amit most Mi csinálunk, azt nem szabadna.
- Tudom, persze. De ne aggódj, szedek fogamzásgátlót, úgyhogy nem történhet baj. "
Felhívnám a figyelmet az erkölcsi korlátok feloldására tett kísérletre!:-)))
Lefordítom:
Vérfertőzést fogunk elkövetni!
Nem baj, szedek fogamzásgátlót!:-)))
CSODÁLATOS!!!
Szerintem felesleges volt beleírni.
Egyéblént nem rossz! Jöhet a hugi is, aztán anyuci, majd a szomszéd Teri néni is. Csak így tovább!
#15 TheChronic 2003. 01. 19. vasárnap 23:20
Príma kis támogatói kör alakult! Ne alapítsunk mindjárt pártot?
Egy: a jó családi tört.ek ettől fényévekre vannak,lásd Nagybácsi tanítja... valahol messze a Top10 elején.
Kettő: a 13évesek felőlem borotválhatják,de akkor sem ...jobb a víz,mint a semmi... még azt a kevés kis puncinedvet+nyálat is lemosta vele,ami addigra odacsorgott. >:-I
Néhány perc alatt három ujját gyömöszölte a kiscsaj seggébe,szegénynek egy életre elvette volna a kedvét az análtól.Aztán meg a farka a kis popsiban,és megint három ujja,ezúttal a punciban...ez tényleg csak egy álmodozó...szegény csaj...
Az átlag túl magas! Ez nem szolidaritási mozgalom!
Remélem,a kritikám építőleg hat,és tényleg kapunk egy SOKKAL jobb második részt az írótól!
#14 PaLee 2003. 01. 19. vasárnap 19:42
Hát... 7 pontos átlag? Aki írta, nincs még túl sok tapasztalata. Ezt egy 10 éves gyereke álmodhatta...