A+ A-

Kócos

Velem soha nem történt semmi különös. Teljesen átlagosan éldegéltem az életem. A nőkkel mindig félszeg voltam, sosem tudtam kezdeményezni. Persze azért mindig megnézegettem (megnézegetem) őket, legyen miről álmodozni. Csodálkoztam is rajta, hogy feleségem lett. O volt az első minden téren. Aztán jöttek a gyerekek hosszú tömött sorokban. Ami kezdetben szerelemnek indult, abból egy családeltartási taposó malom lett, egyre ritkuló szeretkezésekkel. Na ebbe a langyos helyzetbe robbant be kb. másfél éve egy E - mail. Egy volt munkatársnőm keresett meg. Mindig jóban voltunk, hellyel - közzel leveleztünk is, miután más városba költöztek a férjével. Sőt régen, mikor együtt dolgoztunk, még több napos kiszálláson is voltunk kettesben. Mindig tetszett, de hát házinyúlra nem lövünk, meg a család, meg a férj...
Szóval maradt a beszélgetés nézelődés. Barna rövid haja szőkés tincsekkel, helyes, pici cickója formás gömbölyű popsija van. Ha mosolyog apró gödröcskék jelennek meg az arcán, a zöldes cirmos szemei pedig veszettül csillognak közben. Szóval az összhatás igen megfelelő, mondhatni csábító. Még uszodában is voltunk együtt.
Egyrészes sárga fürdőruha volt rajta, ami miután, vizes lett, nem sok mindent takart. Ezt O is tudta, mert nem győzte karba fonni a kezeit és törölköző után kutatni. Kénytelen voltam a vízben nézelődni. Ha valaki úszott már víz alatt háton, tudhatja, könnyen teleszalad az ember orra vízzel. Hát az enyém nem egyszer szaladt tele, de megérte a látvány. Mellen úszott én pedig víz alatt előztem háton. A sárga átlátszó anyagot majdnem kiszúrták a cicibimbók, ahogy a kéztempók ütemére táncoltak. Lábai hol szétnyíltak, hol összezáródtak, megmutatva elrejtve punciját. Valami fantasztikus volt. Én mindig tovább maradtam a vízben...
Már egy ideje nem kaptam tőle levelet azt gondoltam szép lassan abbamarad a barátságunk. Igaz ez rajtam is múlott, mert én sem jeleskedtem a levél írásban. A levél szomorúnak, lehangoltnak mutatta. Úgy tűnt egy fülre van szüksége, hogy elmondhassa a kétségeit bajait valakinek, aki meghallgatja. Válaszok nem is igen kellettek. Ráértem munka közben levelezni és elkezdődött valami. Sosem értettem a nőket, valahogy másképp jár az agyuk, mint az enyém. Amit én bonyolultnak látok, az náluk rém egyszerű, amiből ők ügyet csinálnak azt meg én tartom túlzásnak. Ez a levelezés felért egy iskolával a női lélek rejtelmeiből. Bár igazából okosabb nem lettem. A lényeg az, hogy a semleges témák után, hogy - hogy nem a szex felé kanyarodtunk. Lassacskán kiderült nem vagyunk közömbösek egymásnak. Ezután jött a ki - mit csinálna a másikkal, már ha találkoznánk. A napi csúcs 30 levél volt. Aztán találkoztunk is egy - egy órára, de suta beszélgetésen kívül nem történt semmi. Végül egy szombati napon ígérte meglátogat a munkahelyemen, ahol éppen 'túlóráztam'. A vonatra kellett volna kiérnem elé, persze lekéstem. Mint az őrült autóztam a városban, hova mehetett? Nem lehetek ennyire hülye, hogy végre eljön hozzám én meg elkések.
Egészen elcsüggedve értem be a munkahelyemre. Most mi a jó fenét csináljak? Kínomban kimentem a kapu elé és jött szembe. Nagyon megörültem. Akkor még le sem esett, hogy nem csak én akarom ezt a találkozást, csak megkönnyebbültem. Elvittem a csomagjaival a szállására. Sokat nevetgéltünk. Vásárolt egy új ruhát és meg akarta mutatni, mielőtt visszamegyünk a munkahelyemre. Bement a fürdőbe átöltözni. Egy sötétkék színű egyrészes ruhában forgolódott előttem. Kedvem lett volna megölelgetni, de valami visszatartott. A bemutató végén ment vissza öltözni és kérte húzzam le a zipzárat a hátul a ruháján. A kis óvatos csak a hátát fordította felém a fürdőszoba ajtajából. Lassan bíbelődtem a zipzárral, mert nem tudtam figyelni. Inkább csak azt néztem nincsen rajta melltartó s a feneke egy szép fehér bugyiban gömbölyödik a harisnyanadrág alatt. Itt az alkalom most kell valamit tenni. Mire idáig jutottam és simogatni kezdtem volna a hátát, csaknem becsípte a fejemet a csukódó ajtó. Hát most akar tőlem valamit vagy csak szívat?! Vigyorogva jött elő ismét nadrágban és egy pólóban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.76 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Andreas6 2017. 12. 24. vasárnap 07:31
Kevés. Folytatni kell, bevezetőnek jó volt.
#14 vakon53 2016. 01. 23. szombat 12:52
Nehalllgassál erre a sok tökkelütött válaszíróra folytazsd tovább.
#13 A57L 2014. 08. 28. csütörtök 08:39
Nem tetszik.
#12 papi 2014. 04. 8. kedd 11:17
Bevezetőnek nem rossz
#11 listike 2013. 12. 16. hétfő 07:43
Nagyin semmi.
#10 genius33 2013. 02. 23. szombat 12:17
Furcsa ez történetecske nyes
#9 Perfect 2003. 01. 3. péntek 21:15
Ez mi volt??? Mert hogy még 1 pontot s ér az tuti
#8 Corwell 2003. 01. 2. csütörtök 01:43
gyér
#7 Eugenio 2003. 01. 1. szerda 23:42
Ennyi az egész? És mi a történet??
#6 Hami 2003. 01. 1. szerda 03:19
HE ?????
#5 khm 2002. 12. 31. kedd 02:37
Gagyi
#4 Ska-P 2002. 12. 30. hétfő 13:15
Ez gáz.
#3 Machine 2002. 12. 30. hétfő 11:13
"a kezem valahogy egy apró cickóra tévedt"
Magával vitte a gyerekeket?
Vagy esetleg kettőnél több volt neki?
Esetleg az egyik szemét nézted annak?
Na jó, elég volt a hülyülésből, ez tényleg nagyon szörnyű!
#2 Instant Karma 2002. 12. 30. hétfő 08:57
Mi van????
#1 Törté-Net 2002. 12. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?