A+ A-

A kis ártatlan

Fordítás
Eredeti történet
Jake türelmetlenül pillantott a hatalmas faliórára. Már 15 perccel elmúlt nyolc óra, de Yvonne még nem érkezett meg. Sóhajtott egy nagyot, miközben felidézte magában a legelső randijuk emlékét.
Egy barátja házibulijában találkoztak. Akkor 18 éves volt, és előtte már számos barátnője volt. Egy igazi menő srác volt, és mint az ilyeneknek általában, csak futó kalandjai voltak. Az életelve így hangzott: dugj, majd lépj le a helyszínről. Yvonne 16 éves volt akkor. Egy ártatlan kislány, akinek még nem volt korábban barátja. Bár a külseje alapján ezt nem gondolták volna róla. Az ő ajkai voltak a leggyönyörűbbek a világon. A mélykék szemei megidézték azt, aki csak ránézett. Az alakja tökéletes volt. Olyan gömbölyű keblei voltak, hogy azok még a tanárai fantáziáit is beindították. Nem voltak különlegesen nagyok, de igencsak tetszetősek voltak, a megfelelő méretben. Talán emiatt tűnt olyan kívánatosnak azok szemében, akik megpillantották őt. Ráadásul a jól kivágott topokat szerette, alatta általában pánt nélküli melltartót viselt és khaki sortjában hangsúlyozta ki véget érni nem akaró hosszú lábainak szépségét.
Jake úgy legeltette a szemét Yvonne minden egyes porcikáján, mintha egy értékes drágakövet nézne. Elhatározta: az övé lesz a lány. Jake bevetette minden csábítási módszerét, hogy megszerezze a lányt. Mint már tudjuk: eredményes volt a "vadászat", hiszen megkapta azt, amit akart.
A buliból hamar eljöttek. A főút mentén Jake megállt egy elhagyott háznál, melyet ő már elég jól ismert. Kézenfogva vezette be a vonakodó Yvonne - t a viskóba. Leültette, és gyengéden simogatni kezdte, Yvonne enyhe ellenállása ellenére. Kezét becsúsztatta a mélyen kivágott dekoltázson át és simogatni, becézgetni kezdte a lány melleit. Mivel semmi reakció nem érkezett, kezét lejjebb csúsztatta, be egészen a melltartó alá. Miután megtalálta a lány mellbimbóját, gyengéden masszírozni és markolgatni kezdte azt. Yvonne még sohasem érzett a most tapasztalt érzéshez hasonlót. Átadta magát a testét elöntő érzéseknek, aprókat sóhajtott, miközben élvezte Jake kezének simogatását.
Yvonne reakcióin felbátorodva Jake vetkőztetni kezdte a lányt, ruháitól egyenként megszabadítva a vágyakozó testet. Lehúzta a lány blúzát, majd a földre dobta. Amikor a melltartót is levette, Jake meglepődött Yvonne meredező mellbimbóinak látványától. Yvonne nem tudta tovább kordában tartani érzéseit, aprókat nyögött, ezzel jelezve: mennyire élvezi a pompás izgatást. Érezte, hogy egyre nedvesebb és nedvesebb lesz. Ettől még jobban beindult. Yvonne testét már - már átjárta az orgazmus remegése, amikor Jake szopogatta a mellbimbóját. Még hangosabbakat nyögött és úgy érezte, hogy a szexuális izgalom úgy önti el a testének minden szegletét, mint egy lavina.
Jake szép lassan, ám nagy szakértelemmel csúsztatta lejjebb a kezét és a sortjától is megszabadította a most már cseppet sem tiltakozó Yvonne - t. Egy kicsit megállt és elgyönyörködött Yvonne felizgult állapotában, amely az átnedvesedett tangán keresztül is jól látható meredező csiklóján is érzékelhető volt. Anélkül, hogy lehúzta volna a lányról a bugyit, száját a lány ágyékához vonta és a bugyi anyagán keresztül szopogatni kezdte a csiklóját. Yvonne mos már minden szorongás nélkül vonaglott a padlón. Ekkorra a bugyija már teljesen nedves volt: egyrészt Jake nyálától, de még inkább a puncijából csordogáló nektártól. Ekkor Yvonne eljutott addig a pontig, ahonnan már nincs visszaút és a fiatal test sürgős orgazmusra vágyik. Bár Jake érezte ezt, nem teljesítette a lány óhaját. Még nem.
Amikor lehúzta a lány bugyiját, a teljesen felizgult Yvonne felemelte a fenekét, majd kéjsóváran Jake felé tolta a punciját. Az invitálásnak engedve Jake szétnyitotta Yvonne lábait. Jake minden erejét összeszedte, hogy uralkodni tudjon érzésein, és ne tegye rögtön magáévá a lányt. Miközben egyik kezével a csiklóját izgatta, a másikkal kirajzolta a még érintetlen punci vonalait. Ez a kettős ostrom a pillanatnyi elmezavar állapotához hasonló érzéseket váltott ki Yvonne - ból. Egy kicsit visszahúzódott, mert még többet akart. Látva a helyzet komolyságát, Jake engedett a lány akaratának. A mutatóujját lassan betolta a punciba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:09
Tetszik
#12 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:22
Elég jó.
#11 Tomó 2003. 01. 31. péntek 21:25
Egész jó. Főleg a történet végén lévő csavar. Egy pont...
#10 loui 2003. 01. 18. szombat 17:05
7pont
#9 rejszman 2003. 01. 15. szerda 04:02
Egyébként meg ez mese. Szóval ha a legkisebb királyfit sem eszi meg a sárkány, akkor miért ne szopna jól Yvonne és miért ne élvezne bele a srác?

#8 rejszman 2003. 01. 15. szerda 03:59
Az ilyen (is) történeteket szeretem. Egyszerű, a leíró rész a lényegre szorítkozik, a szeretkezés idealizált, de sok hiteles apróságot tartalmaz. És elég hosszú, hogy elmenjek közben. ;-)

#7 Holland 2002. 12. 29. vasárnap 00:12
Nekem tetszik.
#6 curse 2002. 12. 27. péntek 18:48
Machine: Miert, te inkabb egy '56 eves pupos no & 60 eves hadirokkant elettarsa' cimu tortenetet olvasnal? :PPP
#5 snwstorm 2002. 12. 26. csütörtök 18:34
Érdekes
#4 Machine 2002. 12. 23. hétfő 13:55
Egyébként igen, de nem csak egyet!
#3 Machine 2002. 12. 23. hétfő 13:54
Utálom ezeket a "mindenki szép, kivánatos, fiatal, szüz és tapasztalt" sztorikat
#2 97 2002. 12. 23. hétfő 02:14
on is akar fizetni egy abortuszt?
#1 Törté-Net 2002. 12. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?