A+ A-

Üres lakás

Bulizni pedig kell. A jó ég tudja, aznap épp milyen alkalomból, de azon vettem észre magam, hogy egyik szórakozóhelyről a másikra tévedünk (kolegák, haverok, ismerősök), úgy 10 - 15 - en.
Ezek az összejövetlek persze nem mentesek az alkoholtól sem, s ebben - természetadta tűrőképességemnek hála - az élen szoktam járni. Nem volt ez másképp aznap sem, s az éppen aktuális diszkóban a sokadik üveg boron voltam túl (sört nem iszunk, ugye), amikor is megszólalt a természet hívó szava. Intettem a srácoknak, és a tömegen át megindultam arra, amerre a mosdót sejtettem, amikor is elémkerült egy lány: formás fenekét hozzámdörzsölte, megfordult, számba dugta a nyelvét, és tovaillant.
Tágra nyílt szemekkel, teljesen ledermedve álltam ott. Próbálkoztam már efféle helyeken csajozni, de 2 - 3% - nál jobb eredményt soha sem értem még el, ilyen meg még pláne nem volt! Ámulatomból egyre sürgetőbb késztetés billentett ki, úgyhogy gyorsan megejtettem a dolgomat.
Visszafele persze sehol sem láttam a csajt, úgyhogy visszaballagtam az asztalhoz, megittam a maradék italomat, és elköszöntem a társaságtól. Az egyik srác közölte, hogy aznapra már neki is megvolt a limit, úgyhogy szintén hazaindul, ráadásul kocsival, úgyhogy elvisz.
Már előre örültem annak, hogy hazaérek, mivel a család (szülők+testvérek) eltűntek vagy egy hétre, s ez lett volna az első nyugodt estém, egyedül a lakásban, amikor nem kell se lopakodni, se másokat kerülgetni. Hazaérve megköszöntem a fuvart, majd átugrottam a szemközti non - stop boltba némi ellátmányért - no szülő, no kaja, ugye, hát vegyünk! Egy cigi, egy üdítő, pár zsemle és kész.
Fizetek, megfordulok: épp abban a pillanatban nyílik az ajtó, és belép a diszkóbeli furcsa lány meg a barátnője. Barátnő beáll a pulthoz, és leadja a rendelést. Zavarodottan mosolygok. A lány is.
- Helo - mondtam végre.
- Helo - mondta ő. Nagyon frappánsak vagyunk, gondoltam, hát mutatkozzunk is be.
- Tamás vagyok.
- Csilla vagyok.
Nyeltem egyet csendesen, majd megkérdeztem (illumináltam mindig ilyen bátor vagyok):
- Itt laksz a környéken?
- Nem. És neked itt a lakásod?
Nézzük csak: lakás üres, elpakolva, kitakarítva...
- Aha. Van kedved megnézni?
- Persze!
Hoppá! Alig tudtam leplezni döbbenetemet! Máskor midnig eljátszottam a hősszerelmest vagy a viálgmegváltót, csak hogy felfigyeljenek rám, és ez így is mehet? Csilla gyorsan elköszönt szintén döbbent barátnőjétől, és már sétáltunk is fel a lépcsőkön. A lakáshoz érve mint gáláns úriember kinyitottam az ajtót, és előreengedtem. Belépve megláttam a szakállnyírómat, amit elölhagytam, mert a buli előtt állszakáll - igazítás volt, és elfelejtettem elrakni. Becsukom az ajtót, raknám le a szatyrot, de mit látok? Csilla a kanpén ül, vékony nadrágja és bugyija a bokájánál, kezében a szakállvágó, és huncutul mosolyog a szemembe. Hát, erre nem számítottam - pláne amikor jelezvén, hogy nem viccel, bekapcsolta, levette róla a távtartót, és azon melegiben elkezdte kopaszra nyírni a punciját. Csak most vettem észre, hogy festett barna a haja : - )
Akkurátosan lesöpörte magát, mikor végzett, és ismét rám nézett zöld szemeivel: én még mindig abban a féloldalas pozícióban áltam, amiben beléptem, a szatyor még mindig a kezemben.
- És te? - kérdezte.
- És nekem ez nagyon tetszik - modntam végre, amikor ismét levegőhöz jutottam.
- Nem úgy, te is - mosolygott.
Említettem már, hogy illuminált állapotban mindig bátrabb vagyok? Na, ilyenkor hülyeségeket is szoktam csinálni, úgyhogy lerakatam mindent, letoltam a nadrágomat és a boxert, majd beültem mellé, és gyorsan ledaráltam fanszőrzetemet.
Csilla elégedten nézegette immár kopasz szerszámomat, én pedig reméltem, hogy nem csak ennyire ugrott fel. Lerúgtam a bokámról a ruháimat, majd felpattantam, és kihúztam a kanapét, de olyan lendülettel, hogy Csilla hanyatt esett. Megfogtam a lábát, és őt is megfosztottam maradék ruházatától, vékony pántos felsőjét is beleértve, majd visszadöntöttem az immár ágyként funcionáló bútorra, és élvezettel legeltettem rajta a szemem: izmos, de kecses combjain, keskeny derekán, gömböjű, feszes mellein, hosszú, rozsdabarna haján, és mindinkább csupasz ágyékán. Felötlöttek bennem régi iskolás élményeim, amikor az ember 10 - 12 évesen csorgó nyállal szemléli, miként indulnak feljlődésnek a vele egyidős lányok, majd 14 - 15 évesen álló farokkal fantáziál az óra kellős közepén mellette ülő osztálytársnőjéről.Nyakamba vettem gyorsan mindkét lábát, és elkezdtem harapdálni előbb a bokáit, majd a térdhajlatát, egyre feljebb a combjain. Ekkor belemarkolt a hajamba, és arcomat belenyomta egyre nedvesebb puncijába, majd csipőjével fel - alá himbálózva elkezte csiklóját az ajkaimhoz és a nyelvemhez dörzsölni.
Értek én a szép szóból, nyaljunk hát! Oda vissza, lyukától a vénuszdomjáig, nyelvemmel szúrkálva, ajkaimmal szopogatva kis pöckét, amíg már annyira rángatózott, hogy képtelen voltam megtartani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2016. 01. 24. vasárnap 05:38
Egész jó!
#7 vakon53 2016. 01. 23. szombat 17:33
Nagyon jó történet!

10 Pont!
#6 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 07:55
Jó.
#5 A57L 2014. 10. 25. szombat 06:45
Nem rossz történet.
#4 listike 2014. 09. 29. hétfő 18:17
Jó.
#3 papi 2013. 08. 16. péntek 05:33
Egész jó
#2 freekz 2002. 12. 27. péntek 15:32
nem rossz! nekem is van egy üres lakásom! szülők testvérek kizárva! :D
f.
#1 Törté-Net 2002. 12. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?