A+ A-

Déja Vu

...miközben a cipőjét rúgta le az előszobában, azon járt az esze, vajon hová is tehette a jogosítványát. Ideges volt, átkozta a balszerencsét, hogy pont ma kellett belebotlania a zsarukba.
- Bezzeg, amikor 10 házat törtek fel az utcánkban, sehol sem voltak - dohogott magában. Közben beugrott az agyába, hogy tegnap a fekete öltönyében volt Manson - ék buliján.
- Nyilván abban hagytam a jogsimat - gondolta. Emlékezett, az öltönyt az emeleti háló egyik székének karfájára rakta. Mikor megindult felfelé a lépcsőn, felesége hangját hallotta, aki aznap szabadnapos volt. Néha irigyelte neje munkabeosztását, irigyelte a viszonylag sok szabadideje miatt.
Az asszony hangjába furcsa idegen hangok vegyültek. Férfihangok voltak.
- Ki a fene lehet? Remélem, nem megint a sógorom, George - morogta magában. Nem szívlelte felesége bátyját, korrupt pénzembernek tartotta. Utálta, de tudta, az érzés kölcsönös. Megtűrte, feleségére való tekintettel, most azonban végképp nem óhajtott jópofizni vele. Felfelé lépkedett a hosszú lépcsőn.
- Liftet kéne szereltetnem ebbe a kéglibe - gondolta. A hangok egyre erősebbek lettek, ahogyan haladt felfelé.
- Ez nem George - ismerte fel. A férfihang idegen volt, felkeltette benne a gyanakvást. Meggyorsította lépteit, és ösztönszerűen HALKABBAN lépkedett. Az emeleti háló ajtaja résnyire nyitva maradt. Belesett, a látványtól kővé dermedt. Felesége pompás popsiját látta maga előtt, amint lassan lovagol egy idegen pasason. Döbbent tekintettel bámulta, ahogyan az idegen férfi hímvesszője ki - be jár a nedvtől csillogó punciban. A látvány letaglózta, ösztönszerűen hátrálni kezdett. Agya lebénult, szinte megszűnt gondolkodni, tolatott hátrafelé a folyosón. Behátrált a szemközti ajtón, átesett a küszöbön, nekizuhant dolgozószobája íróasztalának. Beverte a fejét, a fájdalom felrázta bénultságából, vak düh öntötte el.
Feltápászkodott, tekintete az íróasztal fiókjára esett, amely az előző eséstől résnyire kinyílt. A fiókban feketén csillogott a Walther markolata. Már nem gondolkodott, kikapta a fiókból a fegyvert, szinte tébolyult tekintettel berontott a hálóba.
- Rohadt, szemét ribanc!! - üvöltötte. Felesége rémülettől tágra nyílt szemét látta maga előtt. Remegő kézzel meghúzta a ravaszt. A golyók az asszony, és az idegen testébe csapódtak. Újra és újra lőtt. Amikor a lövések hangja eloszlott, már mindketten halottak voltak. A jogsijára várakozó zsaruk nyilván meghallották a lövéseket. Csak most villant az eszébe, mit is tett. Haragja elpárolgott, helyét átvette a fájdalom, a szégyen, és a bűntudat. Tudta, ezért a kettős gyilkosságért életfogytiglan vár rá. A Tornelli - féle ügy kapcsán volt már börtönben, érezte, hogy képtelen lenne kibírni, ha visszakerülne a rács mögé. A fegyvert a homlokához emelte, és meghúzta a ravaszt, remélve, hogy maradt még lőszer a tárban. Élete utolsó másodpercében megtudta, hogy igen...
Ryan fáradt mozdulattal tette le a tollat.
- Azt hiszem, készen vagyok az új kisregényemmel - mondta magának. Elégedett volt. Lentről Barbara hangját hallotta.
- Drágám, tudsz jönni, vacsorázni??
- Igen, egy perc, és ott vagyok - kiáltotta. A kéziratot magával vitte az étkezőbe.
- Barbara, készen vagyok. Azt hiszem, tökéletes lett a befejezés.
- Hiszen ez nagyszerű!! Elolvashatom, mielőtt a kiadóba viszed?
- Persze, hiszen tudod, hogy Te vagy az én legfőbb kritikusom - évődött az asszonnyal.
Másnap reggel Ryan korán ébredt, de már egyedül feküdt az ágyban. Barbara dudorászását hallotta a nyitott ajtón keresztül. Gyorsan lezuhanyozott, felöltözött. Amikor az étkezőbe ért, megcsapta orrát a kávé illata. Hálás volt feleségének a figyelmességéért. Mikor letette a kávéscsészét, Barbara odalépett hozzá, forrón megcsókolta.
- Sok sikert a művedhez! - súgta a fülébe. Átölelte az asszonyt, keze a fenekére csúszott.
- Mmmm, mi lenne, ha kicsit később indulnék? - évődött. Neje kisiklott a karjaiból, de huncut mosollyal nézett rá:
- Felébredt benned a hím, Édesem?? - kérdezte. Utána lépett, újra a karjába kapta a nőt.
- Be vagyok indulva Rád, gyere!
- El fogsz késni. - Barbara keze már a nadrágján vándorolt. Kikapcsolta az övet, kigombolta a nadrág gombját. Ryan a zipzár zizzenését hallotta, majd felesége meleg, simogató kezét érezte a hímvesszőjén.
- Nocsak, nocsak, vajon ő mit szeretne?? - Barbara szemmel láthatóan elégedett volt a látvánnyal.
- Tudod Te azt jól - nyögött fel, megérezve felesége ajkait a makkján. A nő lassan csúsztatta a merev hímtagot a szájába, körbenyalta, gyengéden szívni kezdte. Majd elkezdte ki - be csúsztatni a szájába, egyre gyorsabban és intenzívebben szopogatta. Ryan nem is bírta túl sokáig. Barbara megérezte, hogy férje el fog élvezni, szétkapta a köntösét. Mellei látványától Ryan élvezni kezdett, neje minden kézmozdulatára újabb és újabb spermafröccs lövellt ki...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 06. 22. vasárnap 18:14
Elég gyenge.
#10 Su 2003. 04. 15. kedd 23:32
Én értem a Deja vu-t, de lehetett volna annyi, hogy a nevek mások... vagy legalább rájön a pasi amikor látja a szeretőt meg a feleségét és utána meglátja a pisztolyt, hogy ez egy deja vu, és vagy ugyanúgy megöli őket meg magát, vagy rájön, mekkora nagy baromságot csinált volna, és más módszerhez folyamodik. Mindenesetre sok sikert a továbbiakban, és remélem a kritikám építő jellegű volt!
#9 Dark Archon 2003. 02. 26. szerda 10:08
masterboy, djb, akárki: a történetnek én vagyok az írója. Nem fordítás, meg egyéb...

Ha valaki azt írja, hogy "Nem lenne rossz,ha a vége nem volna szóról szóra ugyanaz..." akkor az nem értette meg az egészet...
#8 béb 2002. 12. 17. kedd 00:35
szerintem ötletes :)
#7 Tiszta Derrick! 2002. 12. 16. hétfő 23:21
Tiszta Derrick. Mar az elejen megmondjak mi lesz a vege, aztan megiscsak megnezzuk mi van kozte

Sztori 4 pont
Forditas 5
#6 T. 2002. 12. 16. hétfő 14:27
Tetszik, mert polgárpukkasztó, amit a hozzászólásokból is lehet látni a (kis)polgárokon. De nem igazán izgató, szexi történet... 5p
#5 miyagi 2002. 12. 16. hétfő 13:46
ROSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZ!!!!!!
#4 masterboy 2002. 12. 16. hétfő 00:30
erre én sem tudok mást mondani, mint djb... legalább a neveket megváltoztathattad volna kedves iro! ezen vesztettél legalább 5 pontot, igy a 8 pont helyett csupán 3 pont a story.
#3 007 2002. 12. 15. vasárnap 13:09
Így van
#2 djb 2002. 12. 15. vasárnap 13:08
Nem lenne rossz,ha a vége nem volna szóról szóra ugyanaz...
#1 Törté-Net 2002. 12. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?