A+ A-

Bogi

Volt a munkahelyemen egy kolléganőm, aki egyszer elpanaszolta nekem, hogy elromlott a számítógépük és a lánya folyton azzal nyaggatja, hogy vegyen neki újat. Mivel értettem valamit a számítógépekhez, felajánlottam neki, hogy megnézem és megpróbálom rendbe hozni, ha még van rá esély.
Egy délután felugrottam hozzájuk. A munkatársnőm bemutatta a férjét és a kislányát, aztán kíváncsi tekintetüktől övezve ízekre szedtem a rakoncátlan masinát. Mialatt tüsténkedtem sikerült lopva alaposab - ban is szemügyre vennem a kislányt, akit Boginak hívtak. Bár még csak serdült, nagyon csinos kiscsaj volt. Magas, vékony teste már kezdett gömbölyödni a megfelelő helyeken. Feszes popsija, csodás kis gombóc mellei tisztán kirajzolódtak a kissé már kinőtt melegítője alatt. Arca helyes Barbie - arc volt, hosszú, világos haját erotikusan dobálta ide - oda, mert folyton a szemébe lógott. Tényleg nagyon kellemes kis teremtés volt, kénytelen voltam megállapítani, hogy szívesen felpróbálnám, ha pár évvel idősebb lenne.
Az első találkozás után hosszú ideig nem láttam Bogit. Később többször is előfordult, hogy megvárta édesanyját a munkahely előtt, ilyenkor beszélgettünk hármasban egy keveset, aztán ők villamosra szálltak, én pedig vágyakozó pillantásokat vetettem utánuk. Aztán egy nap a munkatársnőm elmesélte, hogy nem igazán megy lányának az angol és megkért, hogy korrepetáljam egy kicsit, mert tudta, hogy jól beszélek angolul. Hosszas rábeszélésre végül elvállaltam a dolgot. Hetente egy - két órát angoloztunk a kislánnyal, természetesen a legnagyobb örömömre.
Talán az ötödik alkalommal lehettem fent tanítani, amikor a következő dolog történt. Szokásomhoz híven feladtam neki egy 10 kérdéses feladatsort, amire 30 percet kapott, hogy megoldja. Amíg ő szépen körmölt, volt időm tetőtől talpig végigmérnem elbűvölő alakját. El kellett ismernem, sokat fejlődött azóta a számítógép szerelgetéses délután óta!
Ezúttal rövid kis szoknyát és vékony, testre feszülő felsőrészt viselt, ami alatt nem volt melltartó, így tisztán átlátszottak mellének körvonalai és hegyes mellbimbói. A fehér miniszoknya szinte semmit sem takart formás combocskáiból, szexi lábait pedig nagy odafigyelésében hívogató terpeszben felejtette. Merevedő fasszal nadrágomban újra és újra meztelenre vetkőztettem a szememmel és csak akkor tértem magamhoz, amikor jelezte, hogy elkészült a feladattal. Mialatt a feladatlapot javítottam, észre vettem egy fényképet az íróasztalon. Egy osztályfénykép volt. Elkezdtük nézegetni, ő pedig mondogatta a neveket és mindenkiről mesélt egy - két dolgot.
- Ugye, milyen szép lány az Yvette? - kérdezte és egy tényleg helyes csajszira mutatott.
- Igen, nagyon helyes kislány. - válaszoltam.
- Kár, hogy én nem vagyok ilyen szép. - mondta és visszatette a képet az asztalra.
- Dehogyisnem! Te is gyönyörű lány vagy. - nyugtatgattam és szorosan mellé húztam a székemet.
- De neki nagy mellei vannak és izmos lábai. Minden fiú odavan érte, engem meg senki észre sem vesz, mert én csupa csont és bőr vagyok. - panaszkodott.
- Ne beszélj butaságokat. Neked is formás melleid vannak és a tieid is nagyobbak, mint az osztálytársaidé. - mondtam és szememet szinte rátapasztottam a szóban forgó dombocskákra.
- Tetszenek neked a melleim? - kérdezte rövid gondolkodás után.
- Igen, nagyon tetszenek. - válaszoltam. A levegő kezdett megtelni erotikus feszültséggel. Bogi felállt és a szekrényajtaján lévő, nagy tükörhöz lépett. Észrevettem, hogy amennyire csak tudta, behúzta hasát és kidüllesztette pompázatos alakú cickóit. A tükörből jól láttam, ahogyan a világos színű ruha ráfeszült az alma alakú bögyöcskékre.
Az átlátszó anyagon keresztül tökéletesen látszott minden. Hetyke mellbimbóját hatalmas udvar vette körül, amely majdnem elfoglalta mellének csaknem egész elülső felét. Le sem bírtam venni róluk a szememet. Kerek popsiján feszült a szoknya, kis bugyijának vonala mintha azt ordította volna, hogy gyere, tépj szét!
Felálltam és szorosan mögé léptem. Beszívtam hajának mámorító illatát, farkam pedig lüktetni kezdett, ahogyan testünk összeért. Lassan megfogtam derekát, majd óvatosan felcsúsztattam kezeimet a melleire. Lágy mozdulatokkal simogatni kezdtem a buja dombocskákat. Láttam, hogy szemei meg - megrebbennek, aztán lassan lecsukódnak. Száját beharapva, kéjes fintorokat vágva, halk nyöszörgéssel élvezte, ahogy melleit masszíroztam. Szapora sóhajtozás és akaratlan remegés jelezte, hogy a kislány eddig soha nem tapasztalt érzések egész sorát éli át karjaim közt.
Szegény Bogi már alig állt a lábán, remegett, teljesen kipirult, látszott, hogy már nincs magánál. Óvatosan az egyik székre ültem és az ölembe ültettem őt. Most lábait és bársonyos combocskáit simogattam egyre feljebb és feljebb haladva, be egészen a bugyijáig. Ügyesen félrehajtva a pókháló finomságú bugyogót elkezdtem ujjaimmal izgatni szőrtelen puncikáját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2016. 07. 7. csütörtök 07:08
Nagyon jò!
#15 vakon53 2016. 05. 4. szerda 16:40
télleg jól kezdődik, kár, hogy a vége nem sikerült olyan jól. ezt lehetne folytatni! hajrá!
#14 listike 2014. 07. 30. szerda 19:22
Egész jó volt.
#13 papi 2014. 02. 25. kedd 16:33
Miért nem keresed fel őket ha hiányoznak?
#12 A57L 2013. 08. 17. szombat 04:02
Nem rossz.
#11 Pistike 2003. 01. 17. péntek 04:32
A valósághoz kevés köze van, de az nincs észnél, aki emiatt húz le egy egyébként jó történetet.Amilyen ez is.

9 pont.
#10 Misi 2002. 12. 14. szombat 16:16
"tisztában sem volt vele , hogy faszon lovagol"

Öreg ez egy szánalmasan ostoba történet.
#9 okoska 2002. 12. 13. péntek 20:52
Ritka, hogy ennyire jól látható egy történetben, hogy hol a valóság vége és hol kezdődik a képzelgés: "... hogy gyere, tépj szét! INNENTŐL SZÁRNYAL A KÉPZELET Felálltam és szorosan mögé léptem..." 1 pont
#8 alma 2002. 12. 13. péntek 15:36
télleg jól kezdődik, kár, hogy a vége nem sikerült olyan jól. ezt lehetne folytatni! hajrá!
#7 freekz 2002. 12. 13. péntek 13:44
bárhogy is nekem teccik!kicsit azért perverz,és jól ki is használtad de ez legyen a szülei baja! ehe ehe f.
#6 incifinci 2002. 12. 13. péntek 12:34
Szerencsére csak álmodtad!(1p)
#5 Dorci 2002. 12. 13. péntek 12:13
Elég gáz....a végét elszurtad!!
#4 Tamás 2002. 12. 13. péntek 07:42
Az bevezetés emlékeztett Kiss Róbert Fiatal kedves cimü irására.
Jól indul de aztán vissza esik a szinvonal. De azért légyszives ne add fel az irást, várom újabb munkáidat.
#3 masterboy 2002. 12. 13. péntek 01:39
beleült, de nem tudta mi történik vele?? ne már...:)) ha ez a störy poén, akkor mondhatom nyugodt szivvel, hogy jo volt! 2 pont mert megprobáltad!
#2 Gabxxx 2002. 12. 13. péntek 00:59
Nem tul elethu...
#1 Törté-Net 2002. 12. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?