A+ A-

Egy érdekes eset

Én egy 24 éves ffi vagyok (na jó, egyesek szerint csak fiú.. : - ). a történetem kb. 2 - 3 éve esett meg, és kérem higgyétek el, tényleg megtörtént!
Szóval egy akkori szeretőmmel mentünk le a telkünkre, hogy kellemesen eltöltsünk pár órát együtt... Már sokszor voltunk együtt, mindent kipróbáltunk, ami a kettőnk szexualitásába belefért, egy dolgot kivéve, ami engem nagyon izgatott...
... kispolszkim volt akkor, és bevallom, nagyon érdekelt, hogy meg lehetne e oldani egy szeretkezést ebben a "kocsiban"... nem adom el addig, míg ezt meg nem tudom, mondtam magamnak sokszor, és úgy éreztem ez egy kellően jó alkalom lesz eme helyzetgyakorlat kipróbálására. Leérkeztünk, kellemesen meleg nyári este volt, nem kellett se a fűtéssel, se a takarókkal bajlódnunk. Bementünk a szobába, és elkezdtünk csókolózni, majd simogattuk egymást mindenhol, mindenhogyan. A lány eléggé bekattant, mint mindig, ha szexről volt szó, vadul kezdte el tépni rólam a ruhát, kevésnek érezve a két kezét arra, hogy elég gyors lehessen. nem törődött semmivel, csak hogy mielőbb a farkamhoz férjen a szájával, a kezével. nem tiltakoztam, hisz tudtam, milyen gyönyörök várnak rám.
Elkezdte szopni az ágaskodó farkam, iszonyat hévvel, mintha csak ennyit akarna a ma estéből kihozni. Nem lett volna ellenemre a dolog, de nem akartam, hogy csak nekem legyen jó, így nem engedtem, hogy befejezze. Lehúztam a gatyát róla, a bugyival szinte egyszerre, és sok teketória nélkül behatoltam a nedves és kopasz puncijába. A hátán feküdt, a lábai a nyakamban, a kellően nagy, és hál Istennek formás mellei alattam ringatóztak a testem lökéseivel egy ütemben. Minden ffi társam tudja, hogy milyen felemelő érzés ez: lenézel, és látsz egy helyes, kedves arcot, a gyönyörtől eltorzulva, kipirulva, lejjebb két gyönyörű mellet, hatalmas mellbimbókkal, és még lejjebb a saját farkad, ahogy ütemes mozog egy csodásan szép szőrtelen pinában...
Ezt az érzést éreztem akkor is, és csak keféltem, basztam (mert tényleg meg kellett baszni, hogy neki is jó legyen, finomkodással semmire nem mentem vele soha), és élveztem, azt amit csináltam. Nem vagyok egy nagy lepedőakrobata, de mivel ezt megelőzően nemrég voltunk együtt elég sokáig bírtam kefélni ezt a nőt, ami nagy áldás, ha egy ilyen partnered van (meg máskor is, de itt tényleg ki akartam elégíteni őt, akartam, hogy neki jó legyen). Szóval keféltem őt, egyre hevesebben, egyre keményebben, miközben közvetítettem neki hangosan a gondolataimat. Ezt is nagyon élvezte, hogy kimondok mindent. Először kicsit meglepett, és furcsa volt, de hamar belejöttem. Tehát kimondtam mindent, ami ilyenkor az ember eszébe juthat, és ez még jobban hevítette mindkettőnket.
Mélyebben, erősebben! üvöltött rám sokszor, de már a hasam alig bírta, így megfordítottam, és hátulról, mint a kutyák basztam tovább. Nem kellett sokáig várnom, hogy elélvezzen, aminek én magam is nagyon örültem már, hisz kezdtem teljesen kikészülni. Hatalmasat löktem rajta, üvöltött, hogy még, ne hagyjam abba, csináljam, és, hogy szeret. Ezt mindig hozzátette, ha közel volt az orgazmus: - ) Miután remegett, és nem hagyta, hogy mozogjak, tudtam, én is megpihenhetek egy kicsit... Finoman kihúztam a farkam, és lefeküdtem. Kb. fél perc pihegés után ott folytatta, ahol elkezdte: rábukott a farkamra, és elkezdte szopni. Nem finomkodott, kézzel verte, és erősen szívta. Nem kellett sok nekem se, a látvány, és az egész olyan jó volt, hogy egy hatalmas nyögés közepette teleélveztem a száját. Nem hagyta abba a mozgást, csak lassított, és finomabban csinálta... egészen addig, míg az utolsó csepp spermámat is kiszívta. aztán kiment a mosdóba, és... szóval tudjátok.
Mosakodás után egy szál cigi, pihenő, és indult a haditerv: menjünk el egy kicsit kocsikázni, mert van egy hely, amit mindenképpen meg akarok mutatni. Így vezettem fel a dolgot, és nem tiltakozott! Szóval beültünk a kocsiba, és elmentünk egy valóban szép helyre, de nem a csillagok, és a táj lenyűgöző szépsége miatt, hanem azért, hogy megtudjam lehet - e egy kis polszkiban szeretkezni. Tudtam, nem lesz nehéz rávenni, csak rendesen fel kell izgatnom őt! El is kezdtem csókolgatni, a melleit simogatni, és a pináját izgatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2018. 07. 7. szombat 06:41
gyenge!
#9 A57L 2018. 07. 7. szombat 04:07
Semmitmondó.
#8 Andreas6 2017. 10. 23. hétfő 09:43
Gyengébb, mint a többi írásod, de még mindig magasan veri az itteni írások többségét!
#7 zsuzsika 2015. 11. 5. csütörtök 08:14
Gyenge.
#6 Pistike 2003. 01. 16. csütörtök 02:03
Dehogynem! Tök jó volt, szerintem folytasd, csak írd le jobban a nőt és ne írj le olyan hervasztó dolgokat, hogy "kispolszki".

#5 Hami 2002. 12. 13. péntek 07:43
hat igen kb enmkene
#4 T-BOY 2002. 12. 12. csütörtök 23:17
Ezt inkább nem firtatjuk...
#3 les 2002. 12. 9. hétfő 16:14
inkább ne folytasd
#2 BEST 2002. 12. 9. hétfő 02:10
lol
#1 Törté-Net 2002. 12. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?