A+ A-

Kicsi Hédi

Mindig így szólítom, ha nincs más hallótávolságon belül. Még most 6 év elteltével is kellemes bizsergés tölt el a hangja hallatán, még így telefonon keresztül is. Négykor ott lesz a sziget parkolójában.
A középkorban meg lettem volna győződve róla, hogy boszorkány. Ha nem lennék megátalkodott ateista most is azt hinném. Egyszerűen nem tudom fékezni magam, ha érzem a jelenlétét. Még ha telefonon beszélünk, akkor is pár perc után már csak arra tudok gondolni. Valami varázserő vibrál a testében. Pár hete kirándultunk a Pilisbe és az anyukák vállát megmasziroztam. Amikor rá került a sor mintha a kezeim folytatás lett volna a kulcscsontja úgy simult a tenyerembe. Éreztem minden rezdülését. Egyek voltunk. Lehet, ha valóban teljesen az egymáséi lehetnénk elmúlt volna ez a varázs, de a sors másképp alakult. Mindketten másvalakivel alapítottunk családot, és talán így is a legjobb.
A munkám jellege miatt gyakran előfordult, hogy ő várt rám ezért igyekszem a pesti forgalom kiszámíthatatlanságát is figyelembe véve időben befejezni az ügyfélnél a munkát. Kb. tíz percet kellett várnom rá. Ellentétben vele én élvezem ezeket a perceket. Olvasok, pihenek, vagy csak hallgatom a rádiót, de valójában a elkövetkező órákra gondolok.
Kellemesen zsong az agyam. Végre mellém gördül a kocsija. Intek neki, hogy inkább az én kocsimmal menjünk tovább. Ő nem dohányzik, és az út is elég rossz a megszokott helyünkig. Alighogy beül, már veszi is le a cipőjét, nadrágját. Soha nem tudtam eldönteni bugyiban, vagy anélkül izgatóbb. Imádom érezni a combjait. A kisujjammal érzem a nedvességet. Puha és mégis kemények duzzadtak a nagyajkai. Pár száz méter az egész út, talán 1 perc, de ez a leghosszabb egy perc a nap folyamán. Sajnos elég hosszadalmas hátrahajtani az üléseket is. Egyelőre csak az enyémet. Rám ül, és ekkor már csak a fehér vászon blúza van rajta. Arca elé teszem a tenyerem. Szeretem birtokolni a testét. Nyalogatja. Maga mögött megfogja két kézzel a kormányt, így gyönyörű ívben kifeszül a felső teste. Két gyerek után is tökéletesek a mellei. A mellbimbói majdnem átdöfik a blúzát. Alig bírom tartanai magam. A mutató és a középső ujjam közzé veszem baloldalit. Gyengéden, de határozottan masszirozom. Ezzel inkább én határozom meg az ütemet. Mikor élvez, megszorítom erősen. Rámborul. Érzem, hogy szinte vizes lett végig a gerince a nyakától a fenekéig. Még remeg. Pár másodperc pihenőt hagyok csak neki, de elég egy - két mozdulat és végre én is boldog vagyok. Csak most tekerem le az ő ülését is. Elég meleg van, kinyitjuk az ajtókat, és élvezzük a csendet. A madarakat, a távoli zajokat, és a fák susogását. Rágyújtok.
Ez a legszentebb cigi. Ilyenkor úgy érzem megérte megszületni. Beszélgetünk. Egyek vagyunk. Nincsenek titkaink egymás előtt. Eleinte főleg ő beszél, de aztán azt veszem észre, hogy már régóta én beszélek. Főleg abból, hogy becsukta az ajtaját, felém fordul és az ölembe teszi a lábát. Eleinte összezárva a combjait. Talán egy másodpercre hallgatok el mikor észreveszem, hogy a kezei egyre lejjebb mozdulnak a hasán, de gyorsan folytatom. Öröm tölt el. Öröm, hogy adhatok neki. Tovább mesélek az éppen aktuális kiakasztó ügyfélről. Bal keze ujjaival szétfeszíti a nagyajkait, a jobb mutatóujjával először lassan simogatja a csiklóját. Az arcát nézem, a szemeit, de valahogy mindent látok. Derű, s szerelem van a tekintetünkben. Egyre gyorsabban jár az ujja, és egyre jobban megfeszíti a combjait. Hang nélkül élvez el.
Felkuporodik és az ölembe hajtja fejét. Félbe hagyom a beszédet. Most úgysem hallaná. Csak simogatom a haját, az ujjaimmal játszok az arcán. Talán tíz perc is eltelik mire újra kész a kommunikációra. Megosztozunk a szendvicsemen. Olyan lehet neki, mint nekem a cigi. Mindig megéhezik ilyenkor. Egy idő után elkezdek felizgulni a közelségétől. Egyre nehezebben tudok figyelni.
Egyek vagyunk, ő is érzi, lassan elhal a beszélgetés. Fekszem az ülésen, helyet adva magam mellett. A feje a vállamon a jobb lába a testemen. Felébred a fantáziám, és tudom neki mindig mindent el lehet mondani. Egész halkan mondom - Arra gondoltam, hogy ráborulnál a motorháztetőre, és én ráélveznék a testedre, miközben elverem a fenekedet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.68 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 07:38
Közepes történet.5 pontot megérdemel.
#8 papi 2014. 04. 14. hétfő 02:51
Nem rossz
#7 Chang Heroux 2014. 03. 15. szombat 00:49
Nekem abszolút bejött.
#6 listike 2014. 03. 14. péntek 16:42
Gyenge.
#5 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:50
Egynek elmegy.
#4 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:41
Szerintem jó az 5-ös is!
#3 jani 2003. 03. 9. vasárnap 16:16
1pont
#2 kányabá 2002. 12. 8. vasárnap 21:48
Szerintem egy 2-est megérdemel
#1 Törté-Net 2002. 12. 7. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?