A+ A-

Útmenti élmények 2. rész

Már szavak nélkül is értettük egymást Karcsival, és tudtuk mire vágyik a másik, amikor egy kellemes, meleg nyári szombaton Zsámbékra indultunk kettesben.
Természetesen nem jutottunk el a romtemplomáról elhíresült városkába. Mint legtöbbször, amikor szép az idő, és az út mellett sok lehajtót látni, most is egy félreeső, árnyékos tisztáson kötöttünk ki, ma épp Budaörs és Páty között.
Jóleső érzés volt újra megsimogatni, megcsókolni egymást egy hosszú, egymás nélkül töltött hét után, a Suzuki hátradöntött ülésein heverve.
Karcsi gyengéd és mégis szenvedélyes volt, ahogy mindig. Hamar kiszabadított kék virágos ruhámból, és szabaddá vált testrészeimben gyönyörködött, felváltva becézgetve kerek melleimet. Bal kezével aztán már átnedvesedett puncimhoz nyúlt, félretolva róla az alsóneműt, nem vesztegetve időt arra, hogy levetesse rólam. Átöleltem a nyakát. Ujjai köröző mozgásával igyekezett csiklómat előcsalogatni húsbarlangjából, sikertelenül. Kicsit hevertünk csöndben. Majd újat talált ki: Hüvelyem bejáratától fokozatosan indult felfelé köröző ujjaival, néha enyhe nyomást gyakorolva feszülő kapujára, ami kicsit fájdalmas volt, mert ekkor még szűz voltam. De ahogy egyre felfelé haladt a kisajkaim, majd a csiklóm felé, éreztem, ahogy nedvesedek, és a kisajkaim megduzzadnak a csiklóm körül. Most sem sikerült a kéjt az arcomra lopnia, mert ujja a nedves csiklóról folyton lecsúszott.
Ismét pihentünk egy kicsit. Beszélgettünk, valahogy szó került a rabszolgákra. Karcsinak megvillant a szeme, amikor kérdésére, hogy mit csinál egy rabszolganő, azt válaszoltam:
- Mindent. Szexuális értelemben mindent.
Elmondtam neki, hogy a rabszolganőkön fekete nyakörv van. Erre kihúzta a nadrágjából a széles fekete bőrövét, és a nyakam köré fűzte. A szájába vette a mellbimbómat, és szopogatta. Kértem, hogy harapdálja egy kicsit, de csak akkor volt erre hajlandó, amikor megerősítettem, hogy tényleg szeretném. Izgalmas érzés volt, meztelenül fekve a talpig felöltözött párom mellett, kezében a fekete öv végével, ami a nyakamra szorult. Karcsi nézett egy darabig, aztán belül megborzonghatott benne valami, mert határozott mozdulatokkal levette a nyakamról az övet, és félredobta, miközben azt mondta:
- Nekem nem kell szobacica. Nekem a Vadmacska kell. Te vagy az én Vadmacskám.
Örültem is, nem is, hogy ezt mondja...
Újabb csókok és vallomások után javasolt valamit, amit eddig még nem próbáltunk közösen. A feje fölé térdeltem, miközben ő kigombolta a nadrágját, és előhúzta keményen meredező péniszét. Amikor ajkaimhoz emeltem ezt az izmos, feszes szervet, már éreztem is kisajkaimon fürge nyelve érintését. Izgató és kellemes érzés volt; bíztam benne, hogy ez megkönnyíti majd számomra a csúcs elérését. Kényelmetlen póz volt ez, előredőlve. Néhány perc múlva visszagurultam az ülésre, de még mindig lábtól feküdtem Karcsi mellett. Amikor széttárt combjaim közé fúrta a fejét, egyik kezemmel megtámaszkodtam az ülésen, a másikkal pedig a még mindig nedves, meredező dárda után kaptam. Percekig folytattuk a 69 - es pózt. A vastag, puha makk ki - be járt ajkaim között, amíg hallottam a párom élvezetének hangjait, és éreztem a combjaim közt serénykedő kemény, érzéki nyelvet...
Ebben a testtartásban maradva, fejemet a műszerfalnak támasztva pihentem ki az élvezetek eme kölcsönös rohamát, de néhány pillanat múlva újabb "támadás" érte az ágyékomat: Karcsi most ujjaival igyekezett a felduzzadt húsbarlangba bejutva a kéj sikolyait kicsalni belőlem.
Mivel tudtam, hogy eddigi kudarcainkat nedveim csúszóssága okozta, kezemmel segítettem a gyönyört kínáló kéznek: nagyajkaim függönyét széthúzva feltártam neki a puncim belső régióit, így megkereshette keményedő csiklóm pontos helyét, és már "célirányosan" izgathatta azt, kitartóan körözve rajta, és mit sem törődve öntudatlan gátlásaimmal, amelyek miatt időről időre a keze után kapkodtam, hogy elvegyem onnan - különösen akkor, amikor már nagyon közel volt a csúcs.
Ő ragaszkodott ahhoz a ponthoz, amit nagy nehezen megtalált, és tántoríthatatlanul igyekezett az utolsó pillanatig ingerelni azt, akkor is, amikor én már az addigi bíztató szavak helyett erőtlenül tiltakoztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (269 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 papi 2014. 03. 21. péntek 11:57
Elmegy
#16 laca 2003. 01. 15. szerda 19:11
király
#15 kalman 2003. 01. 2. csütörtök 21:26
gyenge
#14 tanker 2002. 12. 27. péntek 21:33
9 pont!
#13 platonix 2002. 12. 15. vasárnap 20:33
szent:-), a kormány (akkor még) jobbra volt!!!!:D
#12 platonix 2002. 12. 15. vasárnap 20:32
Zorro,ez azért van, mert PONTOSAN ÍGY történt minden, ahogy leírtam!!!
#11 keresztpapa? 2002. 12. 12. csütörtök 13:50
Nagyon jó! Csak azt nem tudom, hogy mirol szólt az egész...
#10 srác 2002. 12. 6. péntek 23:28
feltártam neki a puncim belső régióit, így megkereshette keményedő csiklóm pontos helyét, és már "célirányosan" izgathatta
#9 szent:-) 2002. 12. 5. csütörtök 18:32
"fejemet a műszerfalnak támasztva..."
és a kormány??!!
mindegy, nem rossz(6 pont)
#8 Zorro 2002. 12. 5. csütörtök 18:06
Olyan valóságosnak tűnik, mintha nem is a fantázia szüleménye lenne.
#7 láma 2002. 12. 5. csütörtök 15:04
Nem rossz, de hogy lett ez listavezet??!
#6 Neha 2002. 12. 5. csütörtök 13:56
Ez is megér egy 10-est.
#5 Neha 2002. 12. 5. csütörtök 13:56
Kiváncsian várom a folytatást. ;-)
#4 platonix 2002. 12. 3. kedd 19:41
(nekem is kellemes volt!!) :D a női lélek néha bonyolult... to be continued.;-)
#3 Karcsi 2002. 12. 2. hétfő 18:20
Én kellemesnek éreztem.
#2 Rambo 2002. 12. 2. hétfő 15:46
Most ez az egész akkor kellemes volt, vagy kellemetlen? Vagy mi? Kicsit zavaros...
#1 Törté-Net 2002. 12. 1. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?