A+ A-

Egy öltözőben Bódi Sylvivel

Kitalált történet
Technikus vagyok, az a dolgom, hogy kezeljem a kamerákat, oda irányítsam őket, ahova a fejesek kérik, hogy figyeljem őket, hol történik valami gyanús. Szóval úgy általában annyiból áll a munkám, hogy halálra unom magam. Kivéve persze, ha női öltözőket kell figyelni, rögtön érdekesebbé válik a dolog, rengeteget tudnék efféle kukkolós élményeimről mesélni. Most azonban egyetlen egyről kívánok szólni, aminek nem is olyan rég voltam részese, életem talán leghihetetlenebb, legizgatóbb órái voltak ezek.
Teljesen szokványosan indult a nap: a kora hajnali órákban beállítottuk a kamerákat, ellenőriztük, hogy minden megfelelően működik - e, hogy az esti szépségversenyre minden hibátlan legyen.
Rutin munka. Délután szokásomhoz híven szunyókáltam egy keveset, majd mielőtt jött volna a főnök pofavizitre, felkeltett az órám, és úgy tettem, mintha lázasan dolgoznék. Ez mindig beválik, állítólag én vagyok a legjobb munkaerő... végülis, kétségtelen, én színlelem a legjobban, kár is lenne tagadni. Végigkapcsolgattam a kamerákat, volt ami a színpadot figyelte, több is, ezek hidegen hagytak, inkább az öltözőkbe pillantottam be, reménykedve, elcsípek valami pikáns jelenetet. Sajnos nem volt szerencsém: csupa divatbaba és playboy - cica, nem is tudom... nem az eseteim, olyan műek néha.
Ráadásul sehol egy pasi vagy barátnő, se vibrátor se semmi.. Rémesen unalmas estém lesz, gondoltam magamban.
Persze, azért tanulságos ez is, mindennek megvan a maga szórakoztató oldala! Viccess volt, ahogy az egyik versenyző hölgy kitömte a melltartóját, majd' leestem a székről: szóval így csinálja, hogy a címlapfotókon olyan jól mutat a melle! Ugyanakkor elszomorító is volt.. Node mindegy, ha valakinek ez jön be, ám legyen, a magam részéről inkább a meztelen valóságot részesítem előnyben.
Lezajlott a verseny, újra az öltözőket kezdtem figyelni, főleg az ajtó külső részét. Hogy miért? Mert történt már egypár mókás eset, amikor egy rajongó be akart jutni kedvencéhez, és a biztonsági őrök rángatták el. De akadt olyan is, amikor a bejutni vágyó illető egyszerűen leütötte az ajtóban álló kétajtós szekrényt, és besétált. Na, az nem volt semmi jelenet! Azóta is emlegeti mindenki, hasonló esetek után kutat minden hozzám hasonló, kamerák mögött gubbasztó leskelődő. De nem történt semmi ilyesmi... Bent az öltözőben a sztárocskák a jól begyakorolt forgatókönyv szerint levetkőztek, letussoltak, majd látványosan törülközni kezdtek (vajon sejtették, hogy egy kíváncsi szempár lesi őket?). Annyi volt a gondom mindössze, hogy egyik lány sem tetszett igazán, így nem tudtam élvezni a műsort. "Sebaj!" - gondoltam - "A következő meló pornófilm forgatáson lesz!".
Egyszer csak azon akad meg a szemem, hogy az egyik öltöző előtt egy feltűnően csinos lány beszélget a legalább annyira ronda őrrel. Sajnos hangom az nem volt, túl messze voltak a kamerától, viszont a lány tetszett, itt hagytam hát a képet, és kivetítettem a falra (az ember legyen előrelátó: magammal hoztam egy projektort, ha valami érdekesre bukkannék).
A lány letérdelt, matatott egy keveset, majd ütemesen mozgatni kezdte a fejét. Na mondom! Ez most vagy a barátnője, vagy nagyon be akar jutni. Emberünk nem bírta sokáig, állatias hörgések közepette telespriccelte az ajtót. Amikor oldalra fordult, tisztán kivehető volt a férfiasságnak alig nevezhető botocska a kezében. Valaki egyszer azt mondotta: "Hosszú haj, kicsi fasz", ez teljesen illett a lekenyerezett biztonsági emberre. Én sem vagyok egy világrekorder, de azért ennél még lelombozódva is nagyobb..
De ki a fenét érdekel a pasas??
A lány félénken kopogott, majd benyitott. Közben átfutottam a listám, hogy kinek az öltözőjébe sikerült bejutnia. Bódi Sylvi... Hmmm.. Igen! Ő volt az a címlaplány, akin megakadt a szemem: a fekete haj zöld szemmel, formás mellekkel és jó popsival társítva a gyengém. Benne igazából csak az előbbi kettő volt az, ami megfogott, feneke és melle bár közel állt az ideálomhoz, annyira nem maradt meg.
Kiraktam az ajtóra a "Foglalt" feliratot, betettem egy videókazettát, és venni kezdtem az öltözőt. Tetszett nekem annyira a látogató, hogy elhatároztam, ha törik, ha szakad, felkutatom, és egy olyan éjszakával ajándékozom meg, amit soha nem felejt el... Hoppá, néha picit elszalad a fantáziám, és nyomozónak hiszem magam, elnézést. Hol is tartottam? Ja, igen. Szóval betettem a kazettát, kivetítettem a képet a hátam mögötti falra, feltekertem a hangerőt, megfordultam, lábamat kényelmesen az ott ácsingózó asztalkára tettem, és gyönyörködtem. Magas volt, hosszú, szőke haj, kék szemek, nagy, formás mellek, gömbölyödő popsi, olyan fogdosni való, tetszett, be kell valljam. Lilás top volt rajta, s egy világos miniszoknya, vadító.
- Szia, kerülj beljebb!
- Szia, autogramot kérni jöttem, nem akarok sokat zavarni..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (121 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 A57L 2014. 04. 29. kedd 05:29
Elég jó lett.
#25 hun 2005. 05. 6. péntek 11:32
Ugyan gyerekek, több millió jobb nő van ennél a felfújt szutyoknál. Bottal sem piszkálnám meg.
#24 Pavlov 2005. 05. 5. csütörtök 11:26
hardcore.....
#23 Farki 2002. 11. 30. szombat 22:26
10 pont, Szilviért mindent! :))
És ha kitalált? És ha megtörtént? Ha az előbbi akkor jó a fantázia, ha utóbbi... Én IIISSSS :)))
#22 Thael 2002. 11. 24. vasárnap 00:43
Bitini: Koszi a biztatast, jol esett! Kritikus (a ketto kozul nem tudom melyike eppen:) kerdese szerintem nem nekem szolt.. Bar, fene tudja. Most amugy epp az a nagy gondom, hogy faradt vagyok, de nem annyira, hogy a fentiekhez foghatot almodjak, ugyhogy meg virrasztanom kell egy kicsit =)
#21 Bitini 2002. 11. 22. péntek 21:50
Ne hagyd Magad, Gergő! Ez a mese éppen azért szép, mert senki sem 100 százalékig biztos benne, hogy kitalált történet. Szilviről sok mindent pletykálnak, a keringő hírek egy része igaz, a többi esetében pedig savanyú a szólő. Kritikus kérdése indokolt: Mi a gond?
Sokszor puszil: Bitini
#20 Kritikus 2002. 11. 21. csütörtök 21:08
Mi a gond?
#19 Thael 2002. 11. 21. csütörtök 13:14
Ha mar ennyien ismeritek Szilvit, nem akar valaki kozbenjarni nala, hogy legkozelebb igaz tortenetet irhassak? :)
#18 Recoin 2002. 11. 21. csütörtök 01:23
Én az egyik haverom révén ismerem BSZ-t.A volt osztálytársnöje.Már akkor is beképzelt volt,s ez most sem változott.A sztori,ahogy a többi "ismeröse"is mondta,akár valós is lehetne...
#17 Kritikus 2002. 11. 20. szerda 23:27
Elnézést a kirohanásért, de elég régóta írok véleményt ezen a néven... nekem tetszett, már csak amiatt is, hogy több szálon futnak az események, majd a szálak összefutnak. A történet is jó, nálam egy 10-es.
#16 Kritikus 2002. 11. 20. szerda 23:25
A Rohadt életbe, nagyon örülnék, ha nem nyilatkoznának a nevemben! Kedves Köcsög, angyon örülnék, ha megerőltetnéd azt a nyúlfarnyi agyadat, és kitalálnál magadnak egy saját nevet.
#15 Ernesto 2002. 11. 19. kedd 01:40
Álom, álom, édes álom ...
#14 T-BOY 2002. 11. 18. hétfő 16:40
Én ismerem a Szilvit,TUDOM róla, hogy csinált már ilyet. Ha veled is akkor Gratula!!! (Én csak egyszer voltam vele de akkor volt +1 lány)
#13 Zumóka 2002. 11. 16. szombat 15:04
Egy netes barátnőm ajánlotta, hogy olvassam el. Én lány vagyok, és nedves lett a bugyim, amikor olvastam. A Sylvi helyében is büszke lennék a történetre, hiszen ő volt a múzsa.
#12 Kritikus 2002. 11. 14. csütörtök 13:30
Újfent felteszem a kérdésemet (már látom, ez lesz a veszőparipám):

[B]Miért hiszitek azt, hogy ha egy történet egyes szám első személyben íródott, akkor az megtörtént? Vagy hogy megtörténtnek akarják beállítani? Nem hiszzem, hogy mondjuk Leslie L Lawrence történeteit is vcalósnak gondolnátok. Itt ugyanaz a helyzet!

SZVSZ az itt olvasott történetekből 1-2 ESETLEG ha megtörtént. Egyébként a sztori nem rossz, bár látszik, hogy férfi írta...

:-))))

Üdv
#11 Walaky 2002. 11. 14. csütörtök 00:14
Én is tudok ilyen meséket írni. Például: Amikor Miniszterelnök voltam...!
#10 2121 2002. 11. 13. szerda 22:36
Jó történet, és Zoli csak megerősíti. KÜLD A KAZIT!!!!!!!!
#9 Thael 2002. 11. 13. szerda 18:37
Hát te sem olvasol ezek szerint playboyt :) (Bódi Sylvi az év playmateje)
#8 tuw 2002. 11. 13. szerda 18:32
jó, de ki a faszom az a Bódi Sylvi?
#7 Thael 2002. 11. 13. szerda 16:10
Ígérem lesz kazi, amint valóra válik a történet :)