Utálom a szexet

Szavazás átlaga: 8.03 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 18.
Hossz: 110 270 karakter
Elolvasva: 1 022 alkalommal
Ez a történet kitalált. Minden esemény, szereplő és helyszín csupán a képzelet műve. A történetben durva, erőszakos cselekmény is szerepel, így aki olyanra érzékeny az kérem ne olvassa.
– Szia. Megkérhetlek valamire?
– Szia. Persze. Tudod, már elég régóta barátok vagyunk, lassan három éve. Tudhatnád, hogy bármit kérsz megteszem, ha rajtam múlik.
– Ok. Ez biztosan csak rajtad múlik. Vegyél el feleségül.
– Hogy mi?
– Most mit vagy úgy oda? Nem kell szerelmesnek lenned, és szexelnünk sem kell. Figyeltelek és amióta barátok vagyunk, neked nem volt nőd, úgyhogy gondolom te is utálod a szexet, akárcsak én. Így legalább nyugtot hagynak nekem a pasik és téged se fognak az őrületbe kergetni a csajok. Hm?
– Nos igazad van, tényleg nem volt még egyéjszakás kalandom se régóta...
– Na, ugye? Tudtam, hogy te se szereted a szexet. Nem is jó az semmire. Legfeljebb csak gyerekcsinálásra. Arra van kitalálva. Nos? Akkor elveszel?

Az igaz, hogy amióta Ritát megismertem nem volt barátnőm, de csak azért mert senkivel nem tudtam elképzelni se magam. Évente egyszer kipróbáltam, aztán mostanra eldöntöttem, hogy beteg vagyok. Megfertőzött Rita a saját . Nagyon élveztem minden vele töltött pillanatot, noha még a kezét is ritkán engedte megfogni. Illetlennek találta. Egy kéz a kézzel érintés illetlen a számára! Hm. Akkor hogyan is gondolhattam volna vele másra? Ugyanakkor vele sem gondolhattam többre, mint szimpla haverságra. Rengeteg közös programunk volt. Úsztunk, vitorláztunk, búvárkodtunk... Imádta a teniszt is, de csak velem játszott. „A többiek nyomulósak, a nők meg unalmasak. Te igazi jó barát vagy. Veled minden jó. Gondolom épp azért, mert te se szeretsz szexelni és az élet szépségeit nem abban keresed. ” Mondta egyszer-máskor, pedig ha a fejembe látott volna, furcsa pillantásokat kaptam volna tőle biztosan. Az is lehet, hogy kupán vág, mert nagyon temperamentumos kis nő, és nagyon gyönyörű.  
Otthon persze elfeledkeztem arról, hogy utálom a szexet, de róla nem tudtam. Masztizás közben csak rá gondoltam.  

Ilyenkor éreztem csak, hogy beleszerettem. Haját platinaszőkére festette – eredeti hajszíne vörös –, azért hogy ezzel is csökkentse a feltűnést az irányába. Ez is nagyon jól állt a tengerzöld szemeihez. Az alakja is tökéletes a szememben. Sőt, nemcsak az enyémben, mert bárhol jelentünk meg, a férfiak vágyakozó pillantása reá tagadhatatlanul látszott, és csak miattam nem köröztek a teste körül mint a prédára leső .
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 51 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.03 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2024. május 20. 17:22
#10
Ha szereted a kémtörténeteket némi erotikával fűszerezve, találhatok olyat, mert nemrég is írtam valami hasonlót. Ritát is belevittem abba, de ott ő a mellékszereplő. Fogalmam sincs mennyire van az készen, de majd megnézhetem, ha tényleg érdekel. Érdekes, hogy az a sztori sem a kémek miatt jutott eszembe, hanem a szendvics miatt 😇😂 Volt egy rövid videó és... 
Na, majd utánanézek.
2
Ez egy válasz fiesta14 2024. május 20. 14:10-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. május 20. 14:10
#9
Egy folytatást még szivesen olvasnék.
1
Titti
2024. május 18. 17:51
#8
OMG! Na, eddig még Molnár Évához senki sem hasonlított. 😊
Persze megtisztelő, mert majdnem minden könyvét olvastam, csakúgy mint a másik kedvencemnek Lőrincz L. Lászlónak. Némelyik papír alapon is megvan, örökségképpen is aputól, mert ő is kedvelte. 
Mondjuk nem rájuk gondoltam, amikor ezt írtam.  Az viszont tuti, hogy egyikük se ismerné ezt el sajátjának, már csak a benne szereplő hibák miatt sem. Pár éve írtam és azóta se javítottam, pedig tudom, hogy lenne mit. A befejezésen is nagyjából egy évig gondolkodtam – bár nyilván nem egyfolytában 😀 – és még mindig nem vagyok biztos abban, hogy így kellett volna, de nem jutott jobb az eszembe. Ha ezt a véleményt előbb olvasom, talán megkértem volna valamelyiküket, hogy adjon jobb tippet a befejezésre, ne legyen már ilyen.  De most már mindegy. 😉
Annak örülök, hogy folytatást várna bárki, bár nem terveztem neki. Csak mellékszereplő lesz egy sorozatban Rita.
1
Ez egy válasz laja.jl 2024. május 18. 17:10-kor írt üzenetére.
l
laja.jl
2024. május 18. 17:10
#7
A stílusa Fable.
Nekem is ismerősnek tűnik - nem fogok kutatni utána...
A folytatását viszont szívesen olvasnám!
1
Titti
2024. május 18. 14:47
#6
Olvashattad. Fent van blogban. Nem is tettem volna fel, de egy remélhetőleg hamarosan megjelenő sztorihoz kapcsolódna, némileg annak előzményeként. Arra gondoltam, hogy az jelenik majd meg előbb és akkor a szereplők egy részének kilétét nem kell majd magyaráznom. Egyféle karakterlapként tekintettem volna, mert az elég hosszú lenne, bár nem hiszem, hogy minden részét feltöltöttem. Rita abban ugyan mellékszereplő, de... Annak azért, örülök, hogy nem botránkoztál meg az erőszakon, pedig titkon éppen amiatt féltem, nehogy neked gondot okozzon. 😊
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. május 18. 14:27-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. május 18. 14:27
#5
Az erőszakos , durva cselekmény csak akkor zavar, ha ártatlanokat ér. Itt minden rendben volt Mintha már olvastam volna valahol.
1
Andreas6
2024. május 18. 14:27
#4
Az erőszakos , durva cselekmény csak akkor zavar, ha ártatlanokat ér. Itt minden rendben volt Mintha már olvastam volna valahol.
1
Titti
2024. május 18. 14:06
#3
Köszi, de nem a pontszám a lényeg, tényleg! Inkább az, ha örömmel olvassák és képzelik el minél többen, amit én írás közben érzek. 
Persze mindenki imádja, ha minél többen szeretik. Mivel úgy tűnik téged ez megérintett én is szeretlek téged. 💖
Ja és köszike a véleményed. 🤗
2
Ez egy válasz Tiltakozó77 2024. május 18. 13:00-kor írt üzenetére.
Tiltakozó77
2024. május 18. 13:00
#2
Csak feltornásztam a pontokat 8,11 -re, nyolcról. Titti Te a legjobb írok közé  tartozol,  nem engedhetem meg, hogy nyolc alá kerülj.  10.p.
1
T
Törté-Net
2024. május 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1