Ibi és Imi

Szavazás átlaga: 7.45 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 17.
Hossz: 6 283 karakter
Elolvasva: 504 alkalommal
Ibi és Imi lassan húsz éve házasok. Rendesen férj és feleség, nem ilyen párom, meg szerelmem, vagy egyéb mismásolás. A tűz viszont még mindig él a kapcsolatukban, ezt fogja bizonyítani az alábbi kis történet is.
Iminek erotikus álmai voltak, pechére ismét csak Ibivel, de ahogy ez tudatosult benne, rájött arra is, hogy nem kell álmodoznia, hiszen felesége épp mellette alszik. Félálomban volt még amikor elkezdte markolászni dús kebleit a hálóingen keresztül. Ibi valamit nyöszörgött, hogy hagyja békén, de ez egyáltalán nem szegte kedvét. Felkönyökölt, s alapos gonddal kiszedegette a nő dús fürtjeit a nyakából, majd lágyan csókolgatni kezdte. A hajnal első sugarai már kirajzolták a domború körvonalakat, így a férfi arra gondolt, hogy a mellek látványával is fokozni fogja az élvezetet.  
A nő a bal oldalán feküdt, így a jobb válláról gond nélkül le tudta húzni a lenge kis hálóing pántját. Külön mozdulattal, ráérősen húzta le a jobb mellet takaró ruhadarabot. A csupasz mellet előbb marokra vette (imádta, hogy nem fér el tenyerében), majd ujjai közé vette a meredező bimbót. Közben folyamatosan csókolta, puszilgatta a nő nyakát, fenekéhez nyomva az egyre jobban meredező farkát. Amikor megérezte Ibi csípőjének finom mozdulását, már tudta, hogy nem csak ő élvezi a dolgot, jöhetett hát a következő lépés.
Hátára fordította a nőt, majd belső combjait szinte simogatva széttárta a lábait. Mutató és gyűrűs ujjaival rutinos mozdulattal nyitotta szét a meleg pinát, közben középső ujjával végig is simogatta. Az alig érzékelhető csípőmozgás igazolta, hogy jó úton halad, de a nő látszólag még aludt. A punci tapintása nedves volt, de az nem jelent náluk semmit, mivel Imi gyakorta és sokat élvez bele, Ibiből tehát szinte folyamatosan szivárog a sperma, hiába is próbálja hüvelyét tisztán tartani.  
A férfi elkezdett a nedves játszani, miközben a nő száját csókolta. Ibi eleinte valamit nyöszörgött, hogy fogat kéne mosnia, de ő erre rá se hederített, szenvedélyesen csókolta. A nő közben kiszabadította férje méretes faszát, majd jobbjával finoman húzogatni kezdte. A ruházat által eddig elnyomott hímtag hirtelen teljesen kimerevedett, s szerelem cseppek kezdtek szivárogni makkjából. Amilyen hozzáértéssel izgatta Imi a csiklót, Ibi pont olyan ügyesen kente szét a szivárgó nedvet a duzzadó makkon. A férfinak most viszont más elképzelései voltak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.45 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. május 18. 03:17
#3
Egy a sok közül .
2
frankie
2024. május 17. 07:28
#2
Ismerős a szitu... pont, mint nálunk egy merevedéssel fűszerezett ébredésnél, csak a nevek mások... :D tökéletesen át tudtam érezni a cselekményt.
1
T
Törté-Net
2024. május 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1