A Rose Lane-i kaland

Szavazás átlaga: 6.44 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 15.
Hossz: 8 734 karakter
Elolvasva: 430 alkalommal
Íme 3 tény magamról, Ambernek hívnak, 30 éves vagyok és a város egyik legmenőbb ingatlanfelújítási projektjét vezetem. Nagyon kemény munka juttatott idáig, de mindenképp ki a akartam törni a apámék szegényes, izzadságszagú, atlétapólós munkásosztálybeli életéből. A sors fintora, hogy állandóan munkásokkal vagyok körülvéve, és kitűnően kommunikálok velük. Végül is ez repített a luxusba. Meg persze az állandó kíváncsiság, nyitottság, és hogy remekül ki tudtam választani, kik azok az emberek, akik meg tudják valósítani az elképzeléseimet a felújításon.

Sajnos a luxusnak ára van: a folyamatos meló elvette minden időmet randizástól és hozzám szexuálisan legközelebb álló dolog egy ügyes vibrátor volt.
Nos, igen, volt egy kis hobbim. Elegáns, viktroniánus stílusú házakat újítottam fel, és amikor kész lett a projekt, a szokásommá vált, hogy a csodálatos házat egy csodálatos orgazmussal ünnepeltem meg az átadó után, mikor egyedül maradtam. Kicsit izgatott a gondolat, hogy valaki rám nyithat miközben a falak visszhangozzák a boldog sikolyaimat. Lényegében nulla volt az esélye, mivel a kulcsok ilyenkor nálam voltak, talán Maxnál maradhatott egy-egy darab, de ő került mint a tűzet.

Na igen, Max. Amikor meséltem, hogy jól megértem magam munkásokkal, na ő nem tartozott ide. Nem is munkás volt, építkezésvezető, de oda soroltam, mert lényegében mindenhez értett. Ugyanúgy beállt cementet pakolni, mint bútort festeni. Magas, szakállas, izmos férfi volt, szúrós kék szemmel. Micsoda pasi, gondolhatnátok, de emellé egy olyan fasz személyiség társult, hogy az százszor felülírta a kinézetét. Arrogáns, lekezelő, kivagyi. Az volt a baj, hogy munkások imádták, és szakmailag csúcs volt. Így annyit tudtam csinálni, hogy busásan megfizettem és kerültem mint a bűnt. Az összes érintkezésünk veszekedésbe torkollott, ahol ő konkrétan megtagadta az utasításaimat, én pedig kirúgással fenyegettem.
Ennek ellenére a projektjeink szépen haladtak, jó pénz hoztak. A legújabb szerelmem egy kétszintes különleges kék villa volt a Rose Lane-n, meseszép, és sikerült nagyon jól lealkudni az árát.
Ma indulok az első hivatalos átnézésre, aminek örömét kicsit rontotta, hogy legutáltabb munkatársam jelenlétében kerül rá sor.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.44 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. május 15. 17:11
#4
Nem rossz ez! Nekem tetszett. Bízom benne, hogy lesz folytatása is, mert így tényleg elég kurta. A nagyon alacsony pontokat nem is értem, szerintem ennél többet érdemel.
1
doriangrey
2024. május 15. 12:40
#3
Gondolom, fordítás. Nem lenne rossz, de ahogy Andy is mondja, vannak hibái. Fordításnak tökéletes amúgy.
1
Andreas6
2024. május 15. 09:46
#2
A sok hiba ellenére tetszik, de túl rövid.
1
T
Törté-Net
2024. május 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1