Minden egyszerre

Szavazás átlaga: 6.83 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 23.
Hossz: 19 773 karakter
Elolvasva: 1 046 alkalommal
"Oké! Utolsó forduló Zolika. Ha elvitted, hazamehetsz. " – recsegte a CB.
"Szuper! Máris megyek! " – vigyorodott el Zoli, és beindította a motort. Ölébe vonta a kormányt, gázt adott, és cammogva elindult.
Utálta az ilyen esős napokat így tavasz elején. Szívesebben vette, mikor akár egész nap a földeken járt kint a traktorral, a több tonnás ekével a háta mögött. De már vagy két hete folyamatosan csak szakadt és szakadt az eső. Még ha el is állna, legalább egy hétig nem mehetnek se szántani se más munkát végezni a földeken. Mert hiába a 7-8-900 lóerő... a szántóföldön a sár az Úr. Még ezek a hatalmas és erős gépek is reménytelenül beleragadnának. Így maradt a napi rutin munka a telephelyen. Mint ma is és tegnap is: órákon keresztül csak ingázhatott, 20km/h sebességgel a telephely két sarka között, néhány tonna trágyával megrakodva, vissza felé meg üresen. Ez lett volna számára a kisebbik probléma. Hiszen szerette a hatalmas gépet vezetni, és a trágya szaga is csak az első negyed órában zavarta az orrát, utána már megszokta. Viszont a tavasz lassan emelkedő meleg levegője, az egyre dalosabb madarak, az ereiben fickándozó fiatal hév egyre jobban feszítette belsőjét. És volt egy sokkal rosszabb is ebben a rutin munkában: az állandó kapcsolat a kollégákkal. Hiába bizonyította már előttük, hogy apró, alig százötven centis magassága és csenevész, vékony termete, lányosan sima arca és magas hangja ellenére ő nem egy kisgyerek, hanem egy tizenkilenc éves, felnőtt férfi. Ő a kollégái számára akkor is Zolika volt. És ezt, bár hamar megszokta, és nem is zavartatta magát érte, azért mégis valahol frusztráló és idegesítő dolog volt. Pedig a csenevész, szikár test nagy erőt rejtett. Rejtő Jenő úgy fogalmazta meg, hogy akit szájon vágott, az óriásnak vélte káprázatában az apró és vékony férfit.
Az utolsó kör után letette a gépet, beült az autójába, és haza hajtott. Az autóval az utcán, a ház előtt állt meg. Majd a továbbra is szakadó esőben a garázskapuhoz sétált, és az azon vágott kis ajtón belépett a pincegarázsba. Átvágott a teremnyi szobán, és a túloldalon lévő lépcső melletti ajtón bemenet. Egy apró fürdőszobába jutott. Gyorsan meztelenre vetkőzött, és beállt a zuhany alá.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.83 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Waderlaci
2024. április 27. 10:52
#8
Tökéletesen megértem!
Csak az nem fér a fejembe, hogy mi a jó fenének olvasod az s/m írásokat, ha nem szereted??? Vagy mi a jó büdös francot vársz egy s/m írástól? Mi legyen benne? Cuki kiscicák, vagy anyjukat dugó kiskamas hülyegyerekek, vagy mi a jó francról kellene szóljon szerinted egy s/m írás??? 
De egyébként nyugodt lehetsz: már csak azok az s/m írásaim fogják borzolni az idegeid, amik már be vannak küldve, de még nem jelentek meg. Ha jól emlékszem 2 ilyen írás van. De már rohadtul meguntam az itteni bagázs agyatlan hülyeségeit. Sikerült teljesen elvennetek a kedvem az írástól.
1
Ez egy válasz veteran 2024. április 23. 04:42-kor írt üzenetére.
Kexi69
2024. április 23. 20:30
#7
Nyelvezetében, stílusában és nyelvtanilag is kiváló, de nem az én világom. Ezért nem tetszett.
1
C
Csabi81
2024. április 23. 11:40
#4
Baromi jó! Jól megírt, szolidan ábrázolt, mégis kimerítő lélekrajz. S hozzá rafináltan izgató stílus és történet! 🙂
1
Lolamacko
2024. április 23. 10:05
#3
Bevallom, kissé összekavarodtam, ki is az a Miss Sissy? Minden egyszerre? De mégis melyik?
1
veteran
2024. április 23. 04:42
#2
Nem tetszett, a sok verés miatt.
-1
T
Törté-Net
2024. április 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1