A+ A-

Délutáni séta

A történetben 18 éven aluli szereplők szerepelnek!
Az eset amit most leírok Nektek, még nyáron, egy vasárnap délután esett meg. 2 óra felé gondoltam egyet, és átbattyogtam a pár utcával arréb lakó barátnőmhöz. Amikor odaértem, édesanyja azzal fogadott, hogy Zsani (mármint a barátnőm) felment Pestre egy barátnőjével. Kár - gondoltam magamban - pedig most jól esett volna a társasága. (Azt azért elárulom, hogy én 18 vagyok, Zsani pedig 16.) Na, ez most ugrott… Elindultam hát hazafelé, de egy kis kerülővel. Az utcánk végén lévő mezőn ballagtam át, hogy aztán majd úgy menjek haza. Nem kis meglepetésemre, itt ezen a világvégi kis mezőn, a távolban feltűnt két emberke alakja. Először nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán emikor egyre közelebb és közelebb értek, már ki tudtam venni, hogy két 15 év forma lányka jön velem szemben. (Előre mondom nem voltam, nem vagyok, és nem is leszek pedo!!!) Amikor már majden egymás mellé érünk, észrevettem, hogy a két lány: Andi, és Dóri az utcámból. Andi 16 Dóri 15 évesek, testvérek.
Gondoltam egy köszönéssel elintézzük a találkozást, és mindhárman folytatjuk utunkat, én hazafelé, ők meg mittudomén' hova. A köszönés megvolt. Ekkor Andi megkérdezte, hogy merre jártam? Mondtam neki, hogy a barátnőmhöz mentem volna, de mivel Pestre ment, ezért a délutáni programom ugrott. Egymásra néztek, és elkezdtek kajánul vigyorogni, már - már röhögcsélni. Nem értettem, hogy mi olyan vicces. Andi megkérdezte, nincs - e kedvem sétálni egyet velük. Nem túl sok kedvem volt hozzá, ezért megpróbáltam elmagyarázni nekik, hogy mennyire nem lennék most jó társaság, meg egyébként is miért akarnék én veletek sétálgatni? Addig - addig győzködtek, míg belementem, hogy teszünk egy kört a mezőn aztán én már itt sem vagyok. Már vagy negyed órája sétálgattunk, mindeféle témáról cseverészve. Dóri ekkor bejelentette, hogy ő fáradt és le akar ülni valahol. Andi - mivel ő nagyon jól ismerte a környéket - elvezetett minket egy kis facsoporthoz. Mivel a nap nagyon tűzött bementünk a sűrű ágak adta árnyékba. Ahogy leültünk, Andi észrevett egy kis kaibát, ami két fa tetejére volt építve. Rám nézett.
Azt hiszem tudta, hogy rettegek a magasságtól, de csakazért is megkérdezte, hogy nem megyünk e föl? Ahogy a sétára, nehezebben bár, de valamilyen úton - módon erre is rá tudtak beszélni. Lekűzdöttem félelmemet, és megmásztam a létrát. A kis házikó szépen be volt rendezve, már ahogy az lehetséges. Ismét beszélgetni kezdtünk, de Andi, és Dóri mintha készültek volna valamire állandóan súgdolóztak. Meg is jött a kérdés amire igazán nem számítottam:
- Szerelmeskedni mentél volna Zsanihoz?
Na szép - gondoltam - mit érdekli ez ezt a két kis nyeretlen kétéves lánykát??? Haláli nyugodt arccal mondtam neki, hogy:
- Igen, de miért érdekli ez őket? Dóri kezdte el mondani, hogy múltkor az apja íróasztalában találtak egy pornó kazettát. Mivel szüleik reggeltől estig dolgoznak, a lányok pedig egész nap egyedül vannak, elkezdték nézni a kazit.
Ekkor Andi vette át a szót:
- Miután megnéztük, kipróbáltuk amit a nők csináltak benne egymással. Ekkor állam már a földet súrolta.
Ez a két kislány ilyeneket csinál, amire még Zsanit és a barátnőjét sem tudtam rávenni? Még mielőtt bármit is mondhattam volna Andi és Dóri vetkőzni kezdett. Amikor már csak a bugyijuk fedte kis érintetlen testüket Andi - a szószóló - azt mondta, hogy megmutatjuk, hogy mit csinálunk miután megnéztük a filmet. Ekkor a gatyámban már igencsak mozgolódni kezdett férfiasságom, pedig eddig nem is gondoltam, hogy két kislány fel tud izgatni. Dóri kb 160 cm magas, fél fejjel alacsonyabb nővérénél. Szőkésbarna hajuk és gyönyörű fehér bőrük nagyon széppé tette őket. Melle egyiküknek sem kezdett még fejlődni. Feszes popsijukat szép csipkézett szélű bugyi fedte. Ekkor már nem voltam ura magamnak, és lesz ami lesz alapon hagytam őket had csinálják amit elkezdtek. Dóri megkért, hogy bugyijukat én húzzam le. Dórival kezdtem, és ahogy egyre lejebb húztam előtűnt a teljesen szőrtelen puncikája.
Amikor a bokájához értem, kilépett belőle. Andi alsóneműjét már ő húzta le. Andi puncija is csupasz volt. Amikor már teljesen pucérak voltak Andi hanyadt feküdt, hugy pedi a két lába közé térdelve két ujjacskájával szétnyitotta nővére csupasz punciját, és nyelvével kezelésbe vette kicsi, de már igencsak meredező csiklóját. Andi már nagyon fel lehetett izgulva, mert csak úgy ömlött belőle édes kéjnedve, amit Dóri szorgalmasan nyalogatott az előtte kitárulkozott csészéből.
Már jó 5 perce csinálhatta amikor Andi teste óriási sóhajtozások közepette remegni kezdett, és két kezével szorosan mefogta nővér szőke hajkoronáját, és nyomni kezdte egyre erőteljesebben nedvedző puncija felé. Andi hatalmasat élvezett, és még percekkel később is lihegett a kéjtől. Ekkor nekem sem kellett több, ledobáltam magamról uháimat, és Dóri alá feküdtem, úgy hogy számmal pont elérjem kicsiny lyukját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 cscsu50 2018. 12. 21. péntek 21:06
15 és 16 éves lányoknak már van cicije m fanszőrzete és havi ciklusa
#18 vakon53 2016. 05. 12. csütörtök 17:24
Egyetértek Rectummal.
#17 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 11:22
Nem tetszett.
#16 cervelo 2012. 07. 28. szombat 07:54
Érdekes.
#15 ... 2004. 12. 15. szerda 16:33
Tök hülyék vagytok... Ezek itt kitaált történetek. Ha vkinek nem tetszik elkezdi olvasni, és amikor rájön hogy béna akkor abbahagyja. Szerintem is gáz, de attól még nem kell levenni az oldalról, mert lehet hogy van akinek tetszik.
#14 rectum 2002. 12. 31. kedd 10:20
Király!
#13 laaac 2002. 12. 10. kedd 13:34
szerintem egy csúcsszuper kis sztori. Soha nem vetemednék rá, hogy ilyen -vagy még kisebb - kislánmyokat "megrontsak" de a dolog mégis nagyon felizgat. Szóval amíg csak mese, szerintem semmi rossz nincs benne. Úgyhogy 10 pont!
#12 Törté-Net 2002. 11. 5. kedd 00:51
Kis János: A jogi álláspontj a következő: Leírni nem jog ellenes, valamint közlése sem, csupán képi ábrázolása számít annak.

Itt megtalálható egy állásfoglalás az E-Pedofiliáról Dr. Peszleg Tibor (Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Igazgatóság) tollából.
Asszem ezzel eldőlt a kérdés...
#11 Tomi 2002. 11. 4. hétfő 19:36
szerintem jo.... 8 pont ,csak a lányok tul öregek... :-)
#10 Rambo 2002. 11. 4. hétfő 11:03
Érdekes a "nem voltam-vagyok-leszek soha pedofil" kijelentés és a két 14 év alatti kislány megvakerozása között feszülő ellentét... ha nem vagy az, miért csináltad? Ha igaz, akkor "bummafejedbe"...
#9 zoli 2002. 11. 4. hétfő 09:27
Ez rettenet, nagy kár hogy ilyet felraktak ide. Az írónak meg ajánlok egy hátulgombolós fehér dzsekit, abban meg egy gumiszobában elgondolkodhatna egy kicsit.
#8 Törté-Net 2002. 11. 4. hétfő 00:40
Kis Jánoska: Nem vagyok beteg. És nem a véleményed ellen volt kifogásom, hanem az ellen, ahogy írtad...
Kevinke rád méghatványozottabban vonatkozik.
#7 2002. 11. 2. szombat 20:28
Vagy egyszerűen nem tetszettek neki azok a trágár kifejezések amiket moderált, ami szíve joga persze. Akkor viszont a figyeljen oda a történetek tartalmára is
#6 skorpion 2002. 11. 2. szombat 02:38
hááát ez, hogy is mondjam 0 :)))))
#5 kevinke 2002. 11. 2. szombat 01:30
kegyetleül mellélőtt az illető

ja és milyen dolog hogy letörlik a hozzászólásokat?
#4 Ewet 2002. 11. 2. szombat 01:13
Bár eddig nekem megvolt a magam - mások szemében "furcsa" - véleménye az ilyen témáról, ez most valahogy nagyon nem jött be, sőt, elképzelhetetlennek tartom. Egyet értek Steve-vel, plusz 3-4 év, és már máskép nézi (olvassa)az ember.
#3 2002. 11. 1. péntek 22:30
Egyetértek, hogy szomorú, hogy felkerült, lehet lepontozni, vagy írni a herr szerkesztőnek.
#2 steve 2002. 11. 1. péntek 17:45
Ha ez igaz, neked az lett volna a dolgod, hogy megmond nekik ezzel még legalább 3-4 évig ráérnek.
#1 Törté-Net 2002. 11. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?