Újra boldogan

Szavazás átlaga: 8.27 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 28.
Hossz: 22 180 karakter
Elolvasva: 439 alkalommal
59 évesen 2 éve özvegy emberként egy 28 éves lány alszik a vállamon. Nehéz zűrös, rengeteg fájdalommal teli életem gondolom át újra és újra örvendezve, hogy most már talán boldog lehetek, újra boldogan élhetek.
 Apám párttitkár volt így a nyóc ker egyik gangos lakásában sikerült két másfél szobás konyhás, fürdőszobás, külön vécés lakást szereznie amit kommunista szombatonként összenyitott. Én  Pénzügyi – és számviteli főiskolát végeztem és benyomtak a Tanácsházára a pénzügyre csoportvezetőnek. Rendszerváltáskor a szintén könyvelő feleségemmel egy könyvelő irodát nyitottunk. Az egyik lakásban a nagy szoba volt a munkaterület, szuterént építtetve. Én a földszinten a nagyobb végeket könyveltem 2 alkalmazottal, feleségem fent szintén 2 alkalmazottal a kis boltosokat, fodrászokat, kozmetikusokat.
Lányunkról hamar kiderült nincs rendbe vele valami. A hosszú haját szerette, de a szoknyát ki nem állhatta, fiúkkal focizott, autókkal játszott, verekedésbe került mindig. Az anyjának mondta el 16 évesen, hogy ő a lányokhoz vonzódik. Az én drága feleségem finoman terelgette a másik nem felé, elérte, hogy lefeküdjön egy fiúval negyedikben, de sírva jött haza, pszichológushoz kellett hordani aki inkább velünk foglalkozott, hogy fogadjuk el tényként. Fogorvosi egyetemre járt Angliába, ott is diplomázott. Havonta jött haza egyszer és egyszer mentünk mi is. Néger nővel élt. Idősebb volt és eltartotta.   Közben a feleségem egyik kollégája elment tőlünk, elvíve pár kuncsaftot is akik lassan szivárogtak vissza. Így új alkalmazott kellett. Zsófi a lányomnál 4 évvel idősebb, a házban élő lány könyvelő volt egy multinál ahol kizsigerelték, örömmel jött át, szerencsénkre ügyes és tapasztalt volt. Beilleszkedett, alkalmazkodott, csendben tette a dolgát. A feleségem meg is szerette, barátnők lettek.
Feleségemen szeretkezéseink alkalmával két és fél éve mikor ő 53 éves volt ball mellében csomókat éreztem.
– Drágám menj el mutasd meg orvosnak.
– Jajj hagyjál már elég volt a nőgyógyászból, perverz volt, utáltam amikor fogdosott. -hárított el, de egyre nőttek a csomók. Hiába kértem, mindig azt mondta.
– Mivel lenne jobb ha tudnám, hogy bajom van. Ha meg kell halni akkor meg kell.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.27 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. április 5. 12:20
#4
Nekem is tetszett, jó történet.
1
Andreas6
2024. március 28. 08:19
#2
Tetszett. A kevés  hiba sem volt zavaró.
2
T
Törté-Net
2024. március 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1