A+ A-

Az olasz szexisten és én

Forró, rekkenő hőség volt. Bár már október felé járt az idő, én még mindig a szexibbnél szexibb, mutatósabbnál mutatósabb spanyolos ruháimban, és szexi tűsarkúimban virítottam. Imádtam forgolódni a társaságban. Férfiak erre, férfiak arra... És mind majd megőrül értem. Elég egy csípő ringatás, egy kacér mosoly, egy kacsintás, vagy csak épp, hogy kicsit hátrarázzam a hajam.
Az apám vacsorát rendezett egy ilyen októbari napon. Idióta ügyfelek megint, akiknek a gazdag elkényeztetett kiscsajt kell alakítanom. Hát én ebből nem kérek! Az egyik legjobb étterembe kellett volna mennünk.
Anyám beszólt, hogy vegyek fel valami szolidat, mert ez fontos. Szolidat... Mikor vagyok én szolid? Kérdeztem magamtól. Különben is. Elegem van mindenből. Addig húztam az időt, ameddig a szüleim nem vártak tovább, és otthon hagytak azzal, hogy sietek oda. Mentem is. De nem akárhogy! Felvettem egy vörös, testhez tapadó csodát, aminek a szoknya része combközépig ért, és hozzá egy fekete magassarkút. És ekkor még csak nem is tudtam, milyen gyönyörű este vár rám.
Kiszálltam az autómból, ahogy odaértem. Napszemüveg volt rajtam, de mondanom sem kell, minden férfinek majd leesett az álla. Volt ott a parkolóban egy ezüst színű Porsche is, aminek a gazdája éppen leparkolt, és abban a pillanatban kiszállt. Olyan férfit még én életemben nem láttam! Nagyon magas, még nálam is legalább egy fejjel magasabb, pedig nem vagyok kicsinek mondható. Széles váll, ami izmosabb volt az eddigieknél, amit valaha is láttam. Kreolos, olaszos bőr, fekete haj, és elbűvölő, nyers erőt sugárzó arc. Telt ajkak, és ékes, a világgal dacoló tekintet. Kifogástalan öltönyt viselt, kigombolt inggel. Minden nő álma.
Ő is felém nézett, és rám kacsintott. Csak ennyit mondott : Bonna sierra, Signorita! Azt hittem, ott rögtön elélvezek. - Jesszus, ez tényleg olasz !!! - Bizsergett az egész testem, éreztem, hogy levetkőztet a szemével.
Észhez térítettem magam, és besétáltam az étterembe. Finom, francia hely volt, a legpuccosabbakból. Amint észrevettem a szüleimet, feléjük igyekeztem. Az apámnak a torkán akadta bor. Az anyám padig csak fújtatott... És akkor mit látok?
A vadító szexszimbólum ott ül a szüleim mellett, másik két öreg fickóval. Nagyot nyelek, és bemutatkozom. Először kezet fogok a két öreggel, majd Antonie-vel (Így hívták), akiről később kiderült, hogy annak a cégnek a vezetője, ami a papámat érdekli, a másik kettő pedig igazgató halyettes, és egy ügyvéd.
Leültem. Pontosan Antonie-val szemben. Éreztem, hogy megint levetkőztet a szemével... Én is rá néztem. Az apámmal csacsogott valamiről, de én nem figyeltem. Látszólag ő sem nagyon... De nem bírtam ki... Meg kellett tennem. Kinyújtottam a lábamat. A bokámat végigfuttattam az övén. Erre láttam, ahogy a poháron megfeszülnek az ujjai. Az alsó ajkamba haraptam, és hátra döntöttem a fejem... Feljebb csúszott a lábfejem. Éppen hogy rákacsintottam, amikor visszafordultam, és figyeltem, ahogy összeszorítja a fogát. Láttam a szemében a perzselő vágyat. Feljebb toltam a lábam, és a lábfejemmel megérintettem a nadrágján át feszülő falloszt... - Az utolsó szó, amit kiejtett a száján, dadogva hallatszott. - Kő kemény volt, és eszméletlen nagy. Milyen finom lenne körbenyalni. Éppen ezen járt a fejem, miközben a lábammal izgattam. Reflexből körbenyaltam az ajkaim. És akkor éreztem, hogy a tenyere megfogja a lábfejemet, és hozzászorítja mégjobban. Én már csak azért is elmosolyodtam, és visszahúztam a lábamat. Ő csalódottan nyögött fel.
A szüleimmel kezdtem én is belefolyni egy beszélgetésbe, amikor megéreztem... Antonie bosszúból minden előzetes nélkül a lábfejét - cipő nélkül ! - a puncimhoz dugta. Halkan felnyögtem. Mindenki furcsán nézett rám, őt kivéve. Nagyot nyeltem, és kortyoltam egyet a boromból. De ennyi sem volt elég.., Irtó finoman kezdett el ott lent simogatni. Jobban kitártam a combjaimat. A harisnyámon át éreztem, mennyire kezdek ott lent nedvesedni. Nagyon jó volt. Játszott egy kicsit a csiklómmal is. Én csak lehunyt szemmel, összeszorított szájjal kétségbeesetten próbáltam megállítani a kéjes sikolyomat... De ő csak gyorsabban, és gyorsabban csinálta, amíg végül elélveztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 2. csütörtök 04:31
Nem rossz.
#4 papi 2013. 09. 30. hétfő 11:21
Egész jó.
#3 david70 2006. 02. 16. csütörtök 20:24
A véleményem a történetről?
Ezért nézik kurvának a magyar nőket az olaszok. Sokat járok hozzájuk és minden olasz férfi úgy beszél a magyar nőkről minhta mind kurva lenne. Úgy látszik a magyar nőknek elég ha valaki olasz és már elélvez a lhangjától birmilyen koszos ápolatlan. De olasz!!!!!
#2 Andreas 2006. 02. 15. szerda 23:04
Nem rossz, csak aki nem tud olaszul, az ne írjon - vagy kérdezze meg! Helyesen: Bona sera, signorina!
Vagy lehet, hogy direkt írtad így és azt jelenti, hogy nem olasz volt a pasi és csak megpróbálta megjátszani?
#1 Törté-Net 2006. 02. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?