Az én utam 7. rész

Szavazás átlaga: 7.66 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 6.
Hossz: 10 318 karakter
Elolvasva: 731 alkalommal
Szépen beindult az üzlet, igaz nagyon sokat dolgoztunk, júniusi mérlegünk hála az égnek már pozitív lett. A következő hónapban pedig még jobb lett, így tudtam a lányaimnak egy kis prémiumot fizetni. Hans azt állította, hogy ha nyereséges lesz a bolt akkor a továbbiakban is rám bízza, igyekeztem ehhez tartani magam. Azt sem akartam, hogy nagy legyen a nyereség, mert akkor hátha nem adja át az üzletet, ezért szépen lefölöztem a felesleget. Nem volt lelkiismeret furdalásom, ugyan is meggyőződésem volt, hogy megérdemlem ezt Mac pénz, mivel nagyon megdolgoztam érte.

Ez igaz is volt, ha kellett a konyhát vittem, ha kellett felszolgáltam, jártam, esténként pedig a könyveléssel foglalkoztam. Magánéletem nem volt, minden időmet az üzlet kötötte le, szerencsére a szexuális életemről a három grácia gondoskodott. Elkével hetente egy-két alkalommal voltam, úgy vettem észre, hogy ennyivel meg is elégedett. Tudta mit szeretek, igyekezett a kedvemben járni, és szerencsére nem volt követelődző. Helgával sem voltam többet, sajnos elmúlt az újdonság varázsa, már nem izgatott úgy mint az elején. Azonban Asja igen be indult a múltkori együttlétünk után, amikor kiderült mennyire szeret lovagolni minden alkalmat kihasznált, hogy nyeregbe pattanjon.

Ez úgy történt, hogy felizgatott, majd fölém tornyosult, maga alá gyűrt, felnyársalta magát az élő nyárson, és a lepedőbe döngölt. Nem is volt ez ellen semmi kifogásom, nekem nagyon kényelmes volt, hagytam hadd szolgálja ki magát. Éreztem a szenvedélyt, kitapasztaltam, hogy imádja ha a melleit szopom miközben ő serényen gyalulja a répát. Általában sikerült is neki a csúcsra járatni magát, majd hálás csókokkal megköszönni a közreműködésemet. De ha arra kértem, hogy a kedvemben járjon, és az én kedvenc fétisem, az anális szex legyen az az napi módi, szó nélkül a rendelkezésemre állt. Be kell vallanom sok nővel voltam már, de olyan gyönyört, és fantasztikus kielégülést, mint amit az asszony segge okozott ritkán tapasztaltam. Ilyenkor ő volt a passzív, párnákat tett a hasa alá, és ráfeküdt.

Én is ezt a pózt szerettem a legjobban, mögé térdeltem, és gyönyörködtem a látványban. Finoman be krémeztem az isteni kanyont, a ráncos ánuszt sem hagytam ki, és végül a farkam végére is jutott a krémből.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.66 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. április 10. 00:48
#5
Jó sorozat volt,de az utolsó rész nem tetszett.
1
t
tibee72
2023. november 6. 15:44
#4
Nem rossz de volt jobb része is a sorozatnak.
1
Andreas6
2023. október 6. 06:04
#3
Valóban nem rossz, kár, hogy sok benne a hiba.
1
veteran
2023. október 6. 02:13
#2
Jó sorozat.
1
T
Törté-Net
2023. október 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1