A nyári szünet 3. rész - 2. fejezet

Szavazás átlaga: 6.72 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 5.
Hossz: 53 758 karakter
Elolvasva: 869 alkalommal
A három kamaszhoz ezúttal egy új vendég is csatlakozik.
megfeszülő faromba martak. Az ikrek, tétovázás nélkül, a nappali felé vették az irányt. Kizökkenve a , gyorsan a nyomukba eredtem.

– Dany! Ők itt Jasper és Kevin. – mutattam be a fiúkat, olykor megremegő és néha elcsukló hangon. Az unokatestvérem, kissé közönyösen fordult feléjük, majd flegmán rázva meg egymás után a kezüket, anélkül, hogy a szemükbe nézett volna, mormolt el egy kurta, köszönésre hasonlító szót. Az ikrek, levetették magukat a kanapé szélső végébe. Mivel Dany, az L-alakú dívány legvégében kuporgott, minél közelebb a tévéhez, így nekem már csak a két fiú között jutott hely, amit mellesleg nem is bántam. Szinte végtelennek tűntek a percek, miközben szótlanul bámultuk a képernyőn megjelenő, bugyuta műsort. Mohó tekintetem, folyton folyvást az ikrek felé kalandozott. Alaposan végigmértem ifjú testüket, miközben néha, vetettem egy-egy pillantást Dany felé, nehogy észrevegyen bármit is. Hamar feltűnt, hogy a fiúkon nincs alsó és a felszabadult helyzettől, férfiasságuk elkezdett éledezni. A hosszúkás domborulat, mindkettejüknél feltűnően rajzolódott ki a vékony szövet alatt, engem is ismét izgalomba hozva. Jasper, egy óvatlan pillanatban elkapta tekintetem, amint szemem sarkából a farkát bámultam. Felhúzta lábait és félig fekvő helyzetbe ereszkedett, majd óvatosan felemelte a nadrágja derekát, hogy minél többet láthassak belőle.

– Mire vársz? Tudom, hogy te is akarod. – formálta némán a szavakat, miközben pimaszul vigyorgott. Megragadta ekkorra már kőkemény péniszét. Kibújtatta a vékony szövet alól, majd húzott rajta egy párat. Összefutott a nyál a számban. Nagyot nyeltem, de a félelem mégis erősebbnek bizonyult. Leszegtem a tekintetem. A szemükbe se mertem nézni. Kezeimet az ölembe fektettem, hogy elrejtsem már-már kissé fájdalmas merevedésem és próbálta, lecsillapítani tomboló vágyaimat. Jasper, visszatolta rejtekébe a fenevadat, miközben óvatosan húzott rajta még párat.

– Ha nem, hát nem. Majd megjön a kedved. – súgta a fülembe, kissé közelebb hajolva hozzám. Éreztem meleg leheletét, amitől megborzongott minden porcikám. Előváladéktól ragacsos ujját, végighúzta ajkaimon, majd gyorsan visszahúzódott a helyére.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 25 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.72 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2023. október 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1