A+ A-

Ria 2. rész

Ahogy Ria elhallgatott iszonyú lehangolt lettem. Méghogy az én teljesítményem ennyire csapnivaló?! De a gondolataim hamar más irányt vettek, ahogy éreztem haja illatát, és finoman meleg keze a mellkasomon pihent.
- Hányadik nő vagyok eddig neked? - pár másodperc kínos csend következett.
- Vagy ne kérdezzek ilyent? Végül is mindegy. Tudod, kissé eltűnődtem a fürdőszobában, és ha már így alakult, akkor csináljuk rendesen. - éreztem, hogy komolyan beszél. De mielőtt válaszolhattam volna, megindult a keze a mellemről a hasamra, majd lassan, cirógatva egyre inkább újból meredező farkam felé vette az irányt. Nem láttam mit csinál, csak éreztem. Nem kapkodta el. Meg - megközelítette, de csak egy pillanatra ért hozzá. Aztán lassan simogatta a hasamat, újra közelítve férfiasságomhoz, és most egy gondolatnyival tovább időzött rajta. Teljesen felizgultam. Azt hittem, hogy menten eldurranok. Olyan izgató, és olyan varázslatos volt, hogy ilyent álmodni sem mertem volna. Úgy éreztem, hogy egy örökkévalóság telt el, mire megfogta a duzzadt farkamat, és gyengéden simogatni kezdte. Most már csak vele játszott, és ez szinte megőrjített. Ekkor a feje is megindult lefelé, majd olyant tett velem, hogy a hetedik mennyországban éreztem magam. Bevette a szájába! Csodálatos érzés volt. Először tövig lenyelte, majd lassan a hegyéig jött föl. Közben az ajkait erősen, de nem durván rászorította. Ezt párszor megismételte, hogy végül csak a makk pereméig húzza izmos ajkait, és elkezdje nyelvével körbe - körbe masszírozni. Na ezt már nem bírtam, és olyan hirtelen és olyan erővel tört fel belőlem a vulkán, hogy még nyögni sem volt időm. Csak azt éreztem, hogy pumpálom a szájába a magomat. Ő mindezt türelmesen végigvárta, nyelvével és ajkaival gyengéd présként az összest kiszívta belőlem. Én meg csak lihegtem. Más volt ez az orgazmus, mint amit idáig éreztem. Míg az "marok - barátnőm" egy sima lecsapolás volt csak, addig a Ria pinusába történt élvezetem maga volt a fáradsággal vegyes megkönnyebbülés. De ez megint más volt. Ez egy hatalmas kiürülés, ám a dinamikus lüktetés nélkül. Tíz percen belül két ilyen különböző és leírhatatlan gyönyör ugyanarról a helyről, ugyanattól a nőtől... Ez maga a Paradicsom! Míg ezen elmélkedtem Ria felkelt és újból kiment. Én meg csak feküdtem Letaglózva, kielégülve, ám semmit nem értve. Gyönyöreim nője hamarosan visszajött, kedvesen rám mosolygott:
- Ne ijedj meg, nem hagytalak itt! Csak kiöblítettem a számat. Ha már ennyire bizalmas helyzetbe kerültünk... nem nyeltem le. Csak, hogy ha érdekel. - és a mosolya nem tudta elnyomni bennem a zavaromat. Azt sem tudtam, hogy most mit mondjak. Hogy "jó!", vagy hogy "miért mondod ezt?". Iszonyú zavarban voltam már megint.
- Én... én... nem is tudom... azt miért mondtad nekem, hogy megtanítasz...? - sikerült végre kinyögnöm valamit.
- Mikor? Jaaa! Mert látszik rajtad, hogy nem tudsz mit kezdeni egy nővel. Illetve amit teszel az csak ösztön. A szeretkezést tanulni kell, dugni mindenki tud. És hogy miért... - és itt Ria is kereste a megfelelő szót - ...hogy miért elégítettelek ki a számmal? Nos mert benned még hatalmas a férfiúi erő, és így nem tudsz koncentrálni. És ha már idáig eljutottunk, akkor én is akarok kapni valamit. Mondjuk egy jó kis orgazmust! - ezt már egy halk, de göndör kacaj kíséretében mondta ki.
- Mit tudsz arról, hogy az embereken vannak erogén zónák? - kérdezte.
- Erről olvastam már és van is pár elképzelésem. Gondolom a nőknek a mellén és a... hát a micsodájuknál. - kezdett megjönni a hangom és az önbizalmam.
- Nem, a nőknek szinte minden porcikájuk működik erogén zónaként, ha megfelelően és megfelelő ember érinti azt. De amit tudnod kell, egy nőnek fontosabb, hogy a szívével akarja. Hogy meggyőzd arról, hogy pont te vagy az, aki neki kell. És itt nem a testi részen van a hangsúly. Ez nem feltétlenül jelent ám szerelmet. Én sem vagyok szerelmes beléd, mégis megkívántalak. Megkívántam azt az aranyos kisfiússágodat, és az ártatlanságodat. Ne pirulj, gondoltam, hogy nem vagy egy lepedő akrobata! - és ezt a bevezetőt lezárandó újra hozzám bújt.
Most már nem éreztem magamat olyan elveszettnek, de nem éreztem, hogy fickósodni kezdenék. Aha, tud azért valamit ez a Ria! Esetlenül hozzáértem, majd mikor láttam, hogy ezzel a mozdulatommal még szorosabban hozzám bújik, megörültem. Egy hatalmas megnyugvás lett rajtam úrrá, és gyengéden simogatni kezdtem a hátát. Kezem már a csípőjénél járt, amikor felkönyökölt:
- Akkor most egy - két apró trükk, hogyan csinálj kedvet egy nőnek a szexhez. Finom simogatás kell, csókok a nyakra, és onnan le a melleire és meg lejjebb és még... Na mutatom!
Ekkor megközelítette ajkával a nyakamat és megcsókolta. De olyan gyengéden, hogy egyből borsódzni kezdett a bőröm. Nyelvével finoman apró köröket kezdett írni a testemre és így ment le egészen a mellbimbómig. Újra felemelte a fejét, és csak ennyit mondott:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 12:58
10 Pont!
#9 feherfabia 2016. 03. 24. csütörtök 07:19
Nngyon jò!
#8 A57L 2016. 03. 24. csütörtök 03:17
Ez még jobb lett.
#7 genius33 2013. 02. 26. kedd 07:09
Egész jó smile ez is.
#6 tiborg 2010. 10. 20. szerda 07:41
A 3 resz egybe eleg jo kis sztory,de kulon-kulon olvasva nincs veg es kezdet.
#5 kokas 2002. 10. 15. kedd 20:28
Egybe kellett volna, így nem az igazi. Kellemes 9 pont.
#4 Pingman 2002. 10. 13. vasárnap 18:16
Várjuk ezerrel. Nagyon jó!
#3 levim 2002. 10. 12. szombat 16:26
Curius!
Bocs, én írtam külön. Nem tudtam milyen lesz az első fogadtatása... :-)
Van 3. rész is.
#2 Curius 2002. 10. 12. szombat 14:17
Miért kellett szétválasztani?! :)
#1 Törté-Net 2002. 10. 12. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?